Sigara ve saatlik birakmalarim.

devlet hastanelerindeki doktorlar bu ilacı bu nikotin bandını falan her seyi yazabiliyorlar gidip bedava alabiliyorsunuz toplum ve ruh sağlığı merkezlerinden. simdi ilacın adını söyleyemiyorum reklama girer diye korkuyorum o yuzden internetten bi bakın isterseniz
Ben avrupadayim burada o bantlar ucretli 14 gunluk paket 40 euro.Ilac dediginiz nedir merak ettim adini ozel mesajla yazarmisiniz?

bende günde bir paket iciyodum agir sigaradan . sonra 01lik nikotini düşük sigaradan aldim ve gunde beşe düşürdüm tamamen de birakicam insallah nasıl imreniyorum birakanlara calismiyorum evdeyim sürekli bu yüzden mi zorlaniyorum acaba bilemedim

yine sigara konusu yine sen :KK53: nasıl bıraktın bağa da de :silah:
Ben bıraktım herkes bırakcak:KK45:Kafaya koydum bu sefer.Bebek ve kendim icin sporada basladım hemi:halay:valla sigara icen biri oldumu yanimda midem bulaniosa bu is oldu bence.Yılbasindan önce üşütmüştüm grip gibi oldum.O gün içmedim.Baktım babam icio canımda istemedi.Sonra kokusundan midem bulandı.Bırakış o bırakış.Umarım bidaha o lanet şeye bulasmam.2012den buyana deli gibi ictim.Yazık ettim kendime

Stressli anlarda icmezsem kafayi yicek gibi oluyorum. Neye saracagimi sasiriyorum 567655 yillik eski mevzulari kafamda döndürüp sinirleniyorum, o da olmazsa ne bicim giyim tarzim var diye sinirleniyorum. :KK70: Az önce bizzat "ne bicim bir giyim tarzim var "diye ağladım cunku montumun bir tanesine sinir oldum. :KK70: :KK70: :KK70: Suan gülüyorum baya...

Ben de şimdi linki ve belgeselini paylaşacaktım. Sanırım tamamen bıraktırıyormuş.

İşe yarıyor evet. Çok rahat hiç zorlanmadan bırakılıyor sigara. Ama benim gibi amaaan bi tane yakıveriim derseniz aylar hatta yıllar sonra tekrar başa sarıyor. Allen carr'ın ısrarla üzerinde durduğu hata bu ve ben her seferinde yapıyorum.

Önemli bir motivasyon kaynağı bulun kendinize. Ben 10 yıl içtim. Hamile kaldığımını öğrendiğim gün anında bıraktım. Bebek olmasaydı bırakamazdım biliyorum. Yani diyorum ki bağımlı olan beynin, bedenin değil. Öncelikle bunun bilincinde ol.
Haklisin beynim

Stressli anlarda icmezsem kafayi yicek gibi oluyorum. Neye saracagimi sasiriyorum 567655 yillik eski mevzulari kafamda döndürüp sinirleniyorum, o da olmazsa ne bicim giyim tarzim var diye sinirleniyorum. :KK70: Az önce bizzat "ne bicim bir giyim tarzim var "diye ağladım cunku montumun bir tanesine sinir oldum. :KK70: :KK70: :KK70: Suan gülüyorum baya...
:kızgın::kızgın:Iste sinirlerime hakim olamıyorum bende

Back
X