Sigara ve saatlik birakmalarim.

Karnabahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
418
353
18
39
Merhabalar. Umarım doğru yerde soruyorumdur sorumu. Derdim sigara ve kısır döngüye girdim. Saatlik bırakıyorum nasıl olsa içtim deyip daha çok içiyorum. Nasıl olsa birakcam deyip daha çok içiyorum. 2002 den beri içiyorum ama bu ara gerçekten abarttım. Kullanan ve bırakanlar varmı azaltarakmi tamamen mi bıraktınız.

Esim birakali 15 gün oldu. Bizde şu sekilde işledi. Stresli bir dönemden geciyorduk şu dönem bitsin sigarayi birakacağim diye karar aldi. Yaklasik 2-3 ay daha günde bir paket içmeye devam etti. Ve o iş sonuçlandığı an bir daha eline almadi. Yani zihninde önceden bir tarih belirlerdi sonra da o tarihe uydu. O zamana kadar da bırakmaya zihnini hazirladi. İlk bir hafta sinirliydi hatta ilk gün kararina uymak istemedi ben destek ciktim. Sigara paketini çöpe attim. O da gidip almadi. İlk gunden sonra 7 gün çok sinirliydi şimdi düzeldi. Ogrendigim kadariyla sigara icilen bir ortama da giriyor ama teklif edenlere biraktim diyormuş ve reddediyormus.

Ben kullanmiyorum ama sevgilim bir anda birakti. Azaltarak birakmak istiyorum deyip birakan hic gormedim
Senin icin sıkıntı oldumu yani davranışları nasıldı birde ben yoğun çalışıyorum. Hastaneye bile yatabilirim tedavi icin. Gerçekten bagimliyim sigaraya

Esim birakali 15 gün oldu. Bizde şu sekilde işledi. Stresli bir dönemden geciyorduk şu dönem bitsin sigarayi birakacağim diye karar aldi. Yaklasik 2-3 ay daha günde bir paket içmeye devam etti. Ve o iş sonuçlandığı an bir daha eline almadi. Yani zihninde önceden bir tarih belirlerdi sonra da o tarihe uydu. O zamana kadar da bırakmaya zihnini hazirladi. İlk bir hafta sinirliydi hatta ilk gün kararina uymak istemedi ben destek ciktim. Sigara paketini çöpe attim. O da gidip almadi. İlk gunden sonra 7 gün çok sinirliydi şimdi düzeldi. Ogrendigim kadariyla sigara icilen bir ortama da giriyor ama teklif edenlere biraktim diyormuş ve reddediyormus.
Ne güzel bende istiyorum çok hemde sanki sigara içmek icin varım öyle hissediyorum

Azaltarak bırakmaya ben de inanmıyorum aniden bırakın. Tiksinmeniz lazım kendinizi tiksindirin veya beyninizi başka bir şeye yönlendirin. Bir tanıdığım sakız çiğniyordu sigara yerine

Merhabalar. Umarım doğru yerde soruyorumdur sorumu. Derdim sigara ve kısır döngüye girdim. Saatlik bırakıyorum nasıl olsa içtim deyip daha çok içiyorum. Nasıl olsa birakcam deyip daha çok içiyorum. 2002 den beri içiyorum ama bu ara gerçekten abarttım. Kullanan ve bırakanlar varmı azaltarakmi tamamen mi bıraktınız.

Azaltarak brakma diye bir şey söz konusu değil, pat diye kesmek lazım. Ben heralde 10 kez falan en kısası 3 ay en uzunu 1.5 sene olmak üzere bırakmışımdır. Artık sigaraya ara verdim diyorum, bıraktım demiyorum.

Eğer maddi imkanınız varsa ve daha önce denemediyseniz allen carr seminerlerine katılın. İmkanınız yoksa sigarayı bırakmanın en kolay yolu adlı kitabını alın ve aynı isimli video kaydını izleyin. Nedendir bilmem bende çok işe yarıyor allen carr yöntemi.

Direkt bırakamıyorsanız destek ürünler kullanın bir müddet, nikotin bandı ya da sakızı gibi.

Son çare sigara bırakma kliniğine giderek ilaç başlayın. İlaç kullanıp bırakamayanı görmedim henüz.

Ama bunların hepsinin işe yaraması için önce kafanızda bitirin.

Ben sigarayı bıraktım doktorun verdiği bi ilaç sayesinde sigara bıraktırma kliniğine randevu alın gidin ama araştırın ilaç verip vermediğini. bazı hastanelerdeki doktorlar vermiyor. Her şeyi denedim, sadece ilaç işe yaradı. bir paket içerdim günde. sonra paket almayı bıraktım günde iki üç tane arkadaşlarımdan içerdim. Sonra hiç içmemeye başladım

Tek başına yapamiyorsaniz destek alabilirsiniz

Yukarda arkadaşın oaylaştığı videoyu bırakmak isteyen herkese tavsiye ediyorum psikolojik bağımlılığı bitiriyor önemli olan da bu zaten nikotin bağımlılığnı alt etmek kolay benim 2 yıl oluyor bırakalı

Senin icin sıkıntı oldumu yani davranışları nasıldı birde ben yoğun çalışıyorum. Hastaneye bile yatabilirim tedavi icin. Gerçekten bagimliyim sigaraya
Sigara ictigi icin ben surekli artik birak artik birak diyordum oda surekli erteliyordu. Evlenince birakirim diyordu klasik bahaneler. Sonra gecen ay zaturre oldu kendine gelemedi toparlayamadi cok kotu hastalandi. Bunun sigaradan oldugunu anladi ve birakti. Biraz korkudan oldu yani anlayacaginiz. Farkli farkli hastaliklardan suphelendi doktorlar ve gercekten saglik icin cok zararli. Caniniz bu kadar kiymetsiz mi lütfen sizde birakin bunu sigara icen herkese soyluyorum. Aklima hep adini bile anmak istemedigim o hastalik geliyor sizde bunu dusunurseniz belki birakirsiniz. Biraktiktan sonra biraz oksuruk oldu sadece onun disinda sigaradan tiksindim icmek istemiyorum diyor 1 ay oldu birakali. Tekrar baslamayacagini soyluyor bence sizde basarabilirsiniz bunu

Geçenlerde gördüm. İngilizce ama farklı bir yöntem deniyorlar. İngilizce biliyorsanız yardımı dokunabilir. En azından denemenizde fayda var diye düşünüyorum

14 gündür icmiorm:KK66: Tamamen bırakarak oluyor.Ayni seyleri bende yasadim.Bi birakiorm bi basliorm.Bu sefer kesin karar aldim.Nereye kadar kendini zehirliceksin diye dusundum.Simdi o kadar mutluyumki bu havanın kokusu bile deisti.Bogazımdaki igrenc balgam yok oldu.Yuzume renk geldi ve bunlar 14 gunde oldu.Istahim artmadı azaldi.Ne bilim musmutluyum:KK66:Darisi size insallah

Ben sigarayı bıraktım doktorun verdiği bi ilaç sayesinde sigara bıraktırma kliniğine randevu alın gidin ama araştırın ilaç verip vermediğini. bazı hastanelerdeki doktorlar vermiyor. Her şeyi denedim, sadece ilaç işe yaradı. bir paket içerdim günde. sonra paket almayı bıraktım günde iki üç tane arkadaşlarımdan içerdim. Sonra hiç içmemeye başladım
Merhabsno ilac dediginiz nedir tam olarak adi nedir?Nikotin bandi kullandim 7 gun pahali oldugu icin devam etiremedim.

Merhabsno ilac dediginiz nedir tam olarak adi nedir?Nikotin bandi kullandim 7 gun pahali oldugu icin devam etiremedim.

devlet hastanelerindeki doktorlar bu ilacı bu nikotin bandını falan her seyi yazabiliyorlar gidip bedava alabiliyorsunuz toplum ve ruh sağlığı merkezlerinden. simdi ilacın adını söyleyemiyorum reklama girer diye korkuyorum o yuzden internetten bi bakın isterseniz

14 gündür icmiorm:KK66: Tamamen bırakarak oluyor.Ayni seyleri bende yasadim.Bi birakiorm bi basliorm.Bu sefer kesin karar aldim.Nereye kadar kendini zehirliceksin diye dusundum.Simdi o kadar mutluyumki bu havanın kokusu bile deisti.Bogazımdaki igrenc balgam yok oldu.Yuzume renk geldi ve bunlar 14 gunde oldu.Istahim artmadı azaldi.Ne bilim musmutluyum:KK66:Darisi size insallah
yine sigara konusu yine sen :27: nasıl bıraktın bağa da de :silah:

Azaltarak brakma diye bir şey söz konusu değil, pat diye kesmek lazım. Ben heralde 10 kez falan en kısası 3 ay en uzunu 1.5 sene olmak üzere bırakmışımdır. Artık sigaraya ara verdim diyorum, bıraktım demiyorum.

Eğer maddi imkanınız varsa ve daha önce denemediyseniz allen carr seminerlerine katılın. İmkanınız yoksa sigarayı bırakmanın en kolay yolu adlı kitabını alın ve aynı isimli video kaydını izleyin. Nedendir bilmem bende çok işe yarıyor allen carr yöntemi.

Direkt bırakamıyorsanız destek ürünler kullanın bir müddet, nikotin bandı ya da sakızı gibi.

Son çare sigara bırakma kliniğine giderek ilaç başlayın. İlaç kullanıp bırakamayanı görmedim henüz.

Ama bunların hepsinin işe yaraması için önce kafanızda bitirin.
Ben de şimdi linki ve belgeselini paylaşacaktım. Sanırım tamamen bıraktırıyormuş.

Önemli bir motivasyon kaynağı bulun kendinize. Ben 10 yıl içtim. Hamile kaldığımını öğrendiğim gün anında bıraktım. Bebek olmasaydı bırakamazdım biliyorum. Yani diyorum ki bağımlı olan beynin, bedenin değil. Öncelikle bunun bilincinde ol.

bi ban konusu..gecen boyle bi konudan dolayi 7 gun mahpus damina dustum, lutfen bana kimse bulasmasin uyarayim simdiden

sen kafanda bitirmedikce bu isler aynen boyle kisir donguye girecek devam edecek. istemiyorsunki sen birakmayi..

Back
X