Sigara ve deney muhakkak izleyin..

ayyy zemus içim bir tuhaf oldu yaaa :1shok:
zift resmen :1shok: valla şu an yakcaktım bir tane.Bir an vazgeçtim.Eğer bu videonun etkisi önümüzdeki günlerde de devam eder, ve ben sigarayı bırakırsam dile benden ne dilersen kaydirigubbakcemile3

ayyy zemus içim bir tuhaf oldu yaaa :1shok:
zift resmen :1shok: valla şu an yakcaktım bir tane.Bir an vazgeçtim.Eğer bu videonun etkisi önümüzdeki günlerde de devam eder, ve ben sigarayı bırakırsam dile benden ne dilersen kaydirigubbakcemile3

bırak bıraka.s inşallah etkisi olur! ben bıraktım çok mutluyum darısı bırakamayanlara!...:Saruboceq:

bırak bıraka.s inşallah etkisi olur! ben bıraktım çok mutluyum darısı bırakamayanlara!...:Saruboceq:

Ahhh canım amin inşallah.Bıraktım demek ne kadar gurur verici birşey dimi...Sen nasıl bıraktın bu videodan sonra mı? kaydirigubbakcemile3

valla annemle ikimiz geçen yaz bıraktık!:hooray:sadece bırakıyoruz dedik!çocuğa kötü örnek oluyordum gamyoncuiremsueşimde benden nerdeyse bir sene daha önce bıraktıa.s bir sürü hastalık türedi zaten:a015: birde sigara içip sürünerek ölmek istemiyorum. evin heryeri mis gibi kokuyor artık!üstüm başım nasıl kokuyordu hiç düşünmek bile istemiyorum:1no2: şu an yanıma teyzem geldi samsundan tam tiryaki dışarda içiyo kokusu eve geliyor! çok kötü:1no2: anlatıyorum ama anlamak istemiyor inşallah o da doğru yolu bulur!...:Saruboceq:

bende izleyince 20 dk içmedim sonra gene yaktım bu zıkkımı..:nazar:

valla annemle ikimiz geçen yaz bıraktık!:hooray:sadece bırakıyoruz dedik!çocuğa kötü örnek oluyordum gamyoncuiremsueşimde benden nerdeyse bir sene daha önce bıraktıa.s bir sürü hastalık türedi zaten:a015: birde sigara içip sürünerek ölmek istemiyorum. evin heryeri mis gibi kokuyor artık!üstüm başım nasıl kokuyordu hiç düşünmek bile istemiyorum:1no2: şu an yanıma teyzem geldi samsundan tam tiryaki dışarda içiyo kokusu eve geliyor! çok kötü:1no2: anlatıyorum ama anlamak istemiyor inşallah o da doğru yolu bulur!...:Saruboceq:

tebrikler canım darsı bizim başımıza inşalllahh..senağlama

amin amin inşallah:Saruboceq: isteyince oluyor!bırakamasa eşim bıramazdı valla a.ssigarasız kafayı toparlayamıyordu insan isteyince herşeyi yapıyor!..:içelim:

Tebrik ederim canım yaa, keşke bıraktım diyip bırakabilsem benneyaptımki
bende izleyince 20 dk içmedim sonra gene yaktım bu zıkkımı..:nazar:

kaydirigubbakcemile3 ben açken canım istemiyor, yemekten sonra acayip arıyorum.Hep aç mı gezsem sengözlerimebaksanab

arkadaşlar eğer masa başı çalışıyor ve masada otururken sürekli olarak sigara içiyorsanız bel ve göbek bölgesinde aşırı yağlanma ve kilo almaya sebep oluyor bunu duyunca bende bıraktım çünkü hakikaten göbek oluşmaya başlamıştı artı sağlığım da düzeldi nefes almak mükemmel...

merhaba arkadaşlar, aslında bunu sadece sigara bağımlılığı hastalığına tutulmuş olanlar için yazıyorum. bende hastaydım ve iyileştim artık. aslında zaten başlamakla hayatımızın en büyük hatalarından bir tanesini yapmışız bence. çünkü bir kez tiryakiysek ömür boyu bağımlıyız, bu o kadar kötü bir şey bu. o yuzden bırakırken kendimi kısıtlamadım hiç, bir gün yine içersem içerim diyorum hala . 9 Mart 2009 tarihinden beri içmiyorum. çok çok mutluyum. başlarda kimseye söylemedim. başlarım diye çok korktum, insanlar konusup durmayı çok seviyolar. aaaa işte iradene sahip olamadın gibi abuk subuk lafları duymak istemedim tekrar tekrar.. ben çok sigara içerdim. gunde 1 paket, 1,5 paket oldugu olurdu... şimdi içmiyorum ve bıraktım demiyorum... çünkü bu sigara o kadar kötü bişey ki içmediğimiz her gün kar... içmeyelim arkadaşlar, içirmeyelim de....siz de vazgeçin sigaradan...alkisalkisalkis
sevgiyle..a.s.

videoyu izlerken ürperdim resmen...
evet içiyorum şu laneti...inşallah bende bırakırım....mafoldumben

midem bulandı
bırakmam lazım :KK43:
bakalım
kısmet
çok geç olmadan bırakabilsem keşkee

ben kurtuldum çok şükür artık bu lanet şeyden

bidaha ağzıma sürmeyi düşünmüyorum

çok kötü yaaaaa
çogu kişi özentiden başlıyor.....
inşallah herkes olmasada çogu insan bırakır....
iğrenççççççç

X