Sigara içip tüp bebeği tutan varmı

Evet benim ilk denememdi ve hiçbir şey istediğim gibi gitmemişti tutmayacağından emindim transferden sonra pöfür pöfür sigara içtim daha sonra 8.gün öylesine yaptığım testte çok silik çizgi çıktı ve o anda bıraktım hamileymişim öğrendikten sonra bir daha ağzıma sürmedim ama

Bir de şunu söylemek isterim ki anlamadıkları nokta . Tüp bebeğe hemen başlamadık yani yıllarrrr geçti hamilelik nedir o duygu nasıl bilmiyorum testte pozitifi görsem inanmam o derece yani.
Işte bunu o da biliyo tabi ki. En minimuma indirerek bi de içmeme stresi yaşamak istemiyo test günü beklerken. Valla çok zor ben anlıyorum.
beni anladığınız için teşekkür ediyorum

Rica ederim. Insallah o illetten de kurtulursunuz ve bebeğinize kavuşursunuz.

Nasıl istediğiniz gibi gitmemişti biraz anlatır mısınız çok fazla stres yapıyorum eğer özel bir durum değilse …. Kaç adet olduğunu da yazar mısınız

Ne yediniz ne içtiniz biraz bahşeder misiniz

Nasıl istediğiniz gibi gitmemişti biraz anlatır mısınız çok fazla stres yapıyorum eğer özel bir durum değilse …. Kaç adet olduğunu da yazar mısınız
ben polikistik overliyim bir sürü yumurtam çıkar bir sürü embriyom olur diye beklerken öyle olmamıştı. hep 5.gün embriyosu transfer olacağım diye beklerken 3.gün embriyosu olmuştum. ve doktor rahim dinlendirme yapacağım demişti 2 ay sonra transfer olacağım diye beklerken taze transfer oldum. tedavim bi anda başladı ve bitti. kafamdaki gibi olmamıştı o yüzden umutsuzdum. sigara konusunda da hiç sayısına dikkat etmedim günde içtiğim 10 taneyi geçiriyordu. ama bu süreçte çok su içtim hala da içiyorum bol su içmenizi tavsiye ederim günde 3 4 lt su içiyordum ben eminim faydası olmuştur.

Minimum 20 bin tl para ödediğiniz, yumurta toplanirken, embriyo transfer edilirken fiziksel acılar çektiğiniz, bekleme sürecinde manevi acılar çektiginiz bu önemli süreçte sigaraya mı yenildiniz?

Kusura bakmayin, hic saygi duymuyorum.

Bebek tutarsa belli ki hamilelikte de içeceksiniz, emzirirken de.

Diyecek sözüm yok.

Bende 24 yumurtamdan 2 embriyo oluştu dr ikisini istiyor musun dedi evet dedim ikisi katılacak. İkisi de 3.gün embriyosu bol su bol meyve incir havuç suyu ananas avokado kabak çekirdeği yemeyi planlıyorum

Kabul ediyorum söylediklerinizde haklısınız zaten bende elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum . Bu konuyu öylesine sordum . dr bana bir paket bile iç birşey olmaz dese de eski transferlerimden biliyorum kendimi. Şuan tutmasa da bebek benimle diyerek içmedim test günü negatifi görünce çok içmeye başladım

Bende 24 yumurtamdan 2 embriyo oluştu dr ikisini istiyor musun dedi evet dedim ikisi katılacak. İkisi de 3.gün embriyosu bol su bol meyve incir havuç suyu ananas avokado kabak çekirdeği yemeyi planlıyorum
benim tek 3.gün embriyosu konuldu diğer 4 tanesi donduruldu insan olmaz diyor ama nasip olunca oluyormuş evet ben de her gün meyve tüketmiştim fındık ceviz de yemiştim bir de her gün tükettiğim kefir vardı meyveli kefir çok içmiştim asitli içecek içemediğim için

Markası veya nerden bulabileceğimi söyler misiniz

Işte bunu o da biliyo tabi ki. En minimuma indirerek bi de içmeme stresi yaşamak istemiyo test günü beklerken. Valla çok zor ben anlıyorum.
Ben dümdüz doğru olanı düşündüm, empati yapamıyorum :)

Yaaaa çok kötü işte bağımlılık. Ben de baya azalttım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah tiksindirsin inşallah hepimizi.

Benim kuzenim 9 ay içmişti. Bebek çok iri doğdu ve bir anda suyu gelmişti. İri olduğu için Normal doğum yapılmadı. Apar topar sezaryene alındı. Biz sigaraya bağladık.

Dediğim gibi ben de azaltmaya çalışıyorum. Bebek sonuçta biz ne içersek ne yersek faydalanıyor. Tüp bebek tedavisi zaten stresli bir tedavi. Bence kafaya çok takmadan, bu durumu stres yapmadan azaltmaya çalışın.

Aranızda sigara içip te tüp bebek te başarılı olan varmı

Daha önce içmediğiniz için size kolay gelebilir , bir etkisi varmı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum , önceki denememde içmedim yine tutmadı mesela
Sigaranın gebellik oluşması, embriyonun gelişimi konusunda çok zararlı olduğu konusunda ciddi bilimsel çalışmalar var. Tabi ki bu zararlar her insan da aynı etkiyi yapmıyor. Siz burda birisi ben içiyordum ama transfer başarılı oldu derse , sanki o zaman hiç bir olumsuz etki olmadığına kendinizi inandırmak istiyorsunuz. Tüp bebek yapıyorsanız, demekki normal yolla olmuyor ve tüp bebek deniyeceksiniz. O kadar para , o kadar emek , bir çocuk sahibi olma isteği ile yanıp tutuşurken , sigara içmenin hiç doğru değil. Éger çocuk için bile bırakmıyorsunuz, demekki çocuk isteğinizden daha ağır sigara sevginiz. Bosverin o zaman siz en sevdiğiniz sigarayla yaşayın, tüp bebek için de o kadar para harcamayın. Bir sürü yöntem, ilaç var sigarayı bırakmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…