• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayi tüp bebek transferi

Sonuç öğrenen var mı acaba benim 5 ci gün embriyosu bugün 8ci gün 11.72 çıktı sonucum riskli gebelik sonucu böyle çıkıp bebeğine kavuşan oldu mu 🙏 açıkçası moralim bozuldu
  • Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL

Bende 5 aralıkta transfer oldum. Transferin 5. günü kan verdim 9.3 çıktı. Bende öyle diyordum ama hergğn iki katı artmaya başladı bugünde kan verdim yine artmış. Strese sokma kendinide herkesde hcg değerleri farklı yansıyormuş
Yarın tekrar kan vereceğim 😕 3 cü tüp bebek denememiz bugün 9 cu günü sabah 3-4 damla lekelenmem oldu kahverengi dilerim kalbimizdeki sağlıkla kolaylıkla nasip eder Rabbim 🙏

Bende deli gibi araştırıyorum şuan inanki yükselenler olmuş sağlıklıysalar bizimle olsunlar hayırlısı inşallah arkadaşım pes etmek yok ♥️
Buna inanmak ALLAH a sığınmak istiyorum can veren rabbim yolda bırakmaz İNŞALLAH
Bende deli gibi araştırıyorum şuan inanki yükselenler olmuş sağlıklıysalar bizimle olsunlar hayırlısı inşallah arkadaşım pes etmek yo

Bende deli gibi araştırıyorum şuan inanki yükselenler olmuş sağlıklıysalar bizimle olsunlar hayırlısı inşallah arkadaşım pes etmek yok ♥️
[12/12 16:40] Firdevs Hemsire: 7.gün erken
[12/12 16:40] Firdevs Hemsire: Dediğimiz gün yapınız
[12/12 16:40] Firdevs Hemsire: Iğne ye devam diyoruz dedi

Back