- 28 Kasım 2024
- 118
- 69
- 13
- 23
- Konu Sahibi bebekloiding
Y
Yok özelde verdimİNŞALLAH sağlık ocağına mı gittiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok özelde verdimİNŞALLAH sağlık ocağına mı gittiniz
O zaman siz çıkması yakındırY
Yok özelde verdim
Aynı gün mü ögreniyrz bnde erkndn giderim
Sizin 4aralık mıydıSonuç öğrenen var mı acaba benim 5 ci gün embriyosu bugün 8ci gün 11.72 çıktı sonucum riskli gebelik sonucu böyle çıkıp bebeğine kavuşan oldu mu açıkçası moralim bozuldu
Sonuç öğrenen var mı acaba benim 5 ci gün embriyosu bugün 8ci gün 11.72 çıktı sonucum riskli gebelik sonucu böyle çıkıp bebeğine kavuşan oldu mu açıkçası moralim bozuldu
Evet 4 Aralık transfer tarihimSizin 4aralık mıydı
Bende 5 aralıkta transfer oldum. Transferin 5. günü kan verdim 9.3 çıktı. Bende öyle diyordum ama hergğn iki katı artmaya başladı bugünde kan verdim yine artmış. Strese sokma kendinide herkesde hcg değerleri farklı yansıyormuşEvet 4 Aralık transfer tarihim
Yarın tekrar kan vereceğim 3 cü tüp bebek denememiz bugün 9 cu günü sabah 3-4 damla lekelenmem oldu kahverengi dilerim kalbimizdeki sağlıkla kolaylıkla nasip eder RabbimBende 5 aralıkta transfer oldum. Transferin 5. günü kan verdim 9.3 çıktı. Bende öyle diyordum ama hergğn iki katı artmaya başladı bugünde kan verdim yine artmış. Strese sokma kendinide herkesde hcg değerleri farklı yansıyormuş
Amin inşAllah hemen korkma belki yerleşmeye çalışıyordurYarın tekrar kan vereceğim 3 cü tüp bebek denememiz bugün 9 cu günü sabah 3-4 damla lekelenmem oldu kahverengi dilerim kalbimizdeki sağlıkla kolaylıkla nasip eder Rabbim
Ah her tedavi başlangıcında bu sefer yıkılmayacağım diyorum hayırlısı diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum teşekkür ederim desteğiniz için dilerim hepimizin gönlüne göre olurAmin inşAllah hemen korkma belki yerleşmeye çalışıyordur
Test sonucu benim 0,1çıktı pazartesi günündede vereceğimEvet 4 Aralık transfer tarihim
Rabbim kalbimden geçeni kolaylıkla nasip etsin birgün elbet bizde buraya müjdeli haberler vereceğizTest sonucu benim 0,1çıktı pazartesi günündede vereceğim
AMİN İNŞALLAH ACABA YÜKSELİR MİRabbim kalbimden geçeni kolaylıkla nasip etsin birgün elbet bizde buraya müjdeli haberler vereceğiz
Bende deli gibi araştırıyorum şuan inanki yükselenler olmuş sağlıklıysalar bizimle olsunlar hayırlısı inşallah arkadaşım pes etmek yokAMİN İNŞALLAH ACABA YÜKSELİR Mİ
Buna inanmak ALLAH a sığınmak istiyorum can veren rabbim yolda bırakmaz İNŞALLAHBende deli gibi araştırıyorum şuan inanki yükselenler olmuş sağlıklıysalar bizimle olsunlar hayırlısı inşallah arkadaşım pes etmek yok
Bende deli gibi araştırıyorum şuan inanki yükselenler olmuş sağlıklıysalar bizimle olsunlar hayırlısı inşallah arkadaşım pes etmek yo
[12/12 16:40] Firdevs Hemsire: 7.gün erkenBende deli gibi araştırıyorum şuan inanki yükselenler olmuş sağlıklıysalar bizimle olsunlar hayırlısı inşallah arkadaşım pes etmek yok
Canım 5 Aralık miydi senjn transfer ?Dün normal gebelik testi yaptim negatif
Şu anda görünen yok ama hemşire erken yapmışsınız devam edin herşeye dediAy hadi İnşallah güzel haberler alalim ya bur umut bizimledirler inşallah
İnşallah yukselir canım.[12/12 16:40] Firdevs Hemsire: 7.gün erken
[12/12 16:40] Firdevs Hemsire: Dediğimiz gün yapınız
[12/12 16:40] Firdevs Hemsire: Iğne ye devam diyoruz dedi