Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde kaç içtiniz ve tuttu muBu konuda çok üzgünüm ama ben içmiştim transferde ve sonrasında
Yok artık soruya bakGünde kaç içtiniz ve tuttu mu
Çok zorladım kendimi bırakmak için , keşke bu soruyu sormasamYok artık soruya bak
Sorma o zaman dene kimler nelerden vazgeçiyor içmeyenler ölmüyor bak herkes hayatta ya çocuk ya sigara diyeceksinizÇok zorladım kendimi bırakmak için , keşke bu soruyu sormasam
Daha önce içmediğiniz için size kolay gelebilir , bir etkisi varmı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum , önceki denememde içmedim yine tutmadı meselaSorma o zaman dene kimler nelerden vazgeçiyor içmeyenler ölmüyor bak herkes hayatta ya çocuk ya sigara diyeceksiniz
Tuttu nasipse kızıma hamileyim şuan. İrade meselesi aslında ama bende pek iradeli olamadım o konuda keşke hiç içmeye başlamasaydıkGünde kaç içtiniz ve tuttu mu
Üslup hiç hoşuma gitmedi. Sorma o zaman herkes nelerden vazgeçiyor falan. İnsanlar bu konuda zorlanabilir. Evet olmasa keşke hiç içilmese ama vazgeçmek herkes için kolay olmuyor konu sahibi de kendine göre bir çözüm bulmaya çalışıyordhzr Neden beğenmedin bi açıkla bence
MerhabaDaha önce içmediğiniz için size kolay gelebilir , bir etkisi varmı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum , önceki denememde içmedim yine tutmadı mesela
Çok teşekkür ederim söylemek istediğimi söylediniz çok üzgün ve çaresiz şekilde bu soruyu soruyorum ben . Evet stres yapmak sigaradan daha çok zarar veriyor, sigarayı da olabildiğince azaltmaya bırakmaya çalışıyorum sadece sormak istedimMerhaba
Burda size analık öğretenlere aldırmamanızı öneririm. Mümkün mertebe az içmeye çalışın. Sigara size ve bebeğe zararlı. Size ve bebeğe zararlı onlarca şeyden biri. Strese girmeyin.
Hemen herşeyden tiksinen biriyim bide ben sadece öyle bir soru sordum transfer olunca bile ben vicdan yapıyorum içmiyorum kii testimi pozitif görsem hiç içmemVelev ki içtiniz ve tuttu, hamileyken ne yapacaksınız ?
Maşallah , kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah . Keşke hiç başlamasak aynen önceki denemelerimde herşeye yediğim içtiğime dikkat etmeme rağmen tutmadı insan maalesef kendi bu kötü teselli de sigaraya vuruyor .Tuttu nasipse kızıma hamileyim şuan. İrade meselesi aslında ama bende pek iradeli olamadım o konuda keşke hiç içmeye başlamasaydık
yaklaşık kaç adet içtiniz utanarak soruyorumTuttu nasipse kızıma hamileyim şuan. İrade meselesi aslında ama bende pek iradeli olamadım o konuda keşke hiç içmeye başlamasaydık
Evet ve sadece bir soru sormak istedim ama azar işittim . Daha çok sigara kullanmaktan kast olarak kaç adet kaç sıklıkla içiyorlar onu çok merak ettimBende sigara kullanan biriyim şuan tüp bebek aşamasındayım daha öncede 3 gebelik geçirdim hamileligimi öğrendiğim günlerde bıraktım maalesef 3 de yaşamadı ben sigara kullanmayan ama kullananlara bu kadar negatif davrananlari anlam veremiyorum. Sizin kararınız gebelik te içip içmemek nasip te varsa oluyor cnm ben 3 gebeliğimde de onu gördüm
Bende çok dikkat ettim ama olmayınca olmuyor ilki düştü ikincisi tutmadı bu üçüncü dememdi. Artık biyerden sonra insan stres yönetimini yapamıyor evet makul bi sebep değil ama içincede strese girip pişmanlık hissediyor insan içmeyince de stres seviyesi yükseliyor çok garip bi girdap. Ben günde 5 bazen daha fazla içtim. Aslında çoğu doktor bu konuda strese sokmaktansa günde 3 taneye kadar izin veriyor ama bizimkiler zor bulduğumuz nimet kıymetli bebekler oyüzden tüp bebek doktorları ekstra istemiyor izin vermiyor gizli içmiştim ben Allah affetsinMaşallah , kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah . Keşke hiç başlamasak aynen önceki denemelerimde herşeye yediğim içtiğime dikkat etmeme rağmen tutmadı insan maalesef kendi bu kötü teselli de sigaraya vuruyor .
Bekleme aşaması çok daha zor ya test gününe kadar o yüzden en cok o ara zorlanabilir.Velev ki içtiniz ve tuttu, hamileyken ne yapacaksınız ?