Sigara içip tüp bebeği tutan varmı

Sorma o zaman dene kimler nelerden vazgeçiyor içmeyenler ölmüyor bak herkes hayatta ya çocuk ya sigara diyeceksiniz
Daha önce içmediğiniz için size kolay gelebilir , bir etkisi varmı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum , önceki denememde içmedim yine tutmadı mesela

Daha önce içmediğiniz için size kolay gelebilir , bir etkisi varmı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum , önceki denememde içmedim yine tutmadı mesela
Merhaba
Burda size analık öğretenlere aldırmamanızı öneririm. Mümkün mertebe az içmeye çalışın. Sigara size ve bebeğe zararlı. Size ve bebeğe zararlı onlarca şeyden biri. Strese girmeyin.

Velev ki içtiniz ve tuttu, hamileyken ne yapacaksınız ?

Merhaba
Burda size analık öğretenlere aldırmamanızı öneririm. Mümkün mertebe az içmeye çalışın. Sigara size ve bebeğe zararlı. Size ve bebeğe zararlı onlarca şeyden biri. Strese girmeyin.
Çok teşekkür ederim söylemek istediğimi söylediniz çok üzgün ve çaresiz şekilde bu soruyu soruyorum ben . Evet stres yapmak sigaradan daha çok zarar veriyor, sigarayı da olabildiğince azaltmaya bırakmaya çalışıyorum sadece sormak istedim 🙏🏻

Tuttu nasipse kızıma hamileyim şuan. İrade meselesi aslında ama bende pek iradeli olamadım o konuda keşke hiç içmeye başlamasaydık
Maşallah , kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah 🤲 . Keşke hiç başlamasak aynen önceki denemelerimde herşeye yediğim içtiğime dikkat etmeme rağmen tutmadı insan maalesef kendi bu kötü teselli de sigaraya vuruyor .

Bende sigara kullanan biriyim şuan tüp bebek aşamasındayım daha öncede 3 gebelik geçirdim hamileligimi öğrendiğim günlerde bıraktım maalesef 3 de yaşamadı ben sigara kullanmayan ama kullananlara bu kadar negatif davrananlari anlam veremiyorum. Sizin kararınız gebelik te içip içmemek nasip te varsa oluyor cnm ben 3 gebeliğimde de onu gördüm

Bende sigara kullanan biriyim şuan tüp bebek aşamasındayım daha öncede 3 gebelik geçirdim hamileligimi öğrendiğim günlerde bıraktım maalesef 3 de yaşamadı ben sigara kullanmayan ama kullananlara bu kadar negatif davrananlari anlam veremiyorum. Sizin kararınız gebelik te içip içmemek nasip te varsa oluyor cnm ben 3 gebeliğimde de onu gördüm
Evet ve sadece bir soru sormak istedim ama azar işittim 😁 . Daha çok sigara kullanmaktan kast olarak kaç adet kaç sıklıkla içiyorlar onu çok merak ettim

Maşallah , kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah 🤲 . Keşke hiç başlamasak aynen önceki denemelerimde herşeye yediğim içtiğime dikkat etmeme rağmen tutmadı insan maalesef kendi bu kötü teselli de sigaraya vuruyor .
Bende çok dikkat ettim ama olmayınca olmuyor ilki düştü ikincisi tutmadı bu üçüncü dememdi. Artık biyerden sonra insan stres yönetimini yapamıyor evet makul bi sebep değil ama içincede strese girip pişmanlık hissediyor insan içmeyince de stres seviyesi yükseliyor çok garip bi girdap. Ben günde 5 bazen daha fazla içtim. Aslında çoğu doktor bu konuda strese sokmaktansa günde 3 taneye kadar izin veriyor ama bizimkiler zor bulduğumuz nimet kıymetli bebekler oyüzden tüp bebek doktorları ekstra istemiyor izin vermiyor gizli içmiştim ben Allah affetsin 🤦🏻‍♀️

X