• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara içen arkadaşlar,cildinizi nasıl koruyorsunuz?

angelsky

Ümmü Eymen olcam inş.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
1.763
33
158
Diğer
sigara kullanan arkadaşlar cildinizde ne gibi farklılıklar var.sigaranın oluşturduğu hasarı nasıl gidermeye çalışıyorsunuz???????????????

alınan solukta vücut oksijen geliyor zanneder nefesi direk cilde gönderir en üst tabaka olan epidermis tıkanır uzun süre bagımlılıkla birlikte pigment kaybı olur;içicilerde en çok gözlemlenen ton farklılıkları ve cilt lekeleridir bu hasarlar gençken cilt elastikiyeti saglamken degil ilerleyen yaşlarda daha bariz ortaya cıkmaktadır sigaranın hasarını en aza indirgemek için bol su tüketi nikotin cilt dostu c vitaminini tamamen öldürdügü için(sigara kullanananların gözaltları diger kimselere daha mor ve derindir) bol c vitamini alın enazından ben öyle yapıyorum

cildini korumak için neler kullanıyosun birde kaç yaşındasın negibi farklılıklar var görünüşte senin gözlemlediğin

Sigarayı bırakmak dışında bir çözüm yok...Bıraktığınız zamandan itibaren kısa sürede cildinizin nefes aldığını, pürüzlerin azaldığını, rengin canlandığını hissedecek ve içtiğiniz zamanı düşündükçe hayıflanacaksınız...Tecrübeyle sabittir:)

ben 26yasındayım 8yıldır sigara kullanıyorum suan cok bariz sorunlarım yok gelecege yatırım yapıyorum diyelim :
gunde 4litre su içiyorum gunluk bakım olarak göz cevresi ve kahverengi leke karsıtı güneş koruyucu kullanıyorum kil,aspirin,karbonat arındırıcı nitelikte yine lekelere yonelık dogal maskelerı haftada bir yapıyorum ben cuma aksamı sectım buiş için ve redoxon c vitamin ampul var yine haftada bir gece yatmadan once bunu yüzüme direk el masajıyla uyguluyorum

ben 21 yaşındayım 5 senedir kullanıyorum...

göz altım mor değil..ve pek beni etkilediğini düşünmüyorum şu anda..ama ilerde ne olur bilemem..

bırakmam gerektiğini biliyorum,ama hiç bıracak gibi değilim çünkü inanılmaz bağımlıyım keş im resmen bu sigra konusunda..

ya benim cildim ne yapsam pütür pütür 24 yaşındayım 5-6 yıldır kullanıyorum cilt bakımımıda yapıyorum ama neden böyle bilmiyorum.kahverengi leke oluştu göz altımda küçük böyle kurumuş gibi duruyor ama korkuyorum büyümesinden ya da yüzümün başka bölgeleridede çıkmasından

Back
X