• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara derdim lütfen yardımcı olun

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Arkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman

kelin ilaci olsa basina surermis. ben t yil icmedim cocuklar icin simdi emzirme donemi bitti geri basladim tiksine tiksine iciyorum
Bende midem bulana bulana içiyorum hele sonlara gelince resmen öğürüyorum ama yine de o istek geçmiyor

Arkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman
Bir yıldır içmiyorum ara ara canım istiyor içiyim diyorum kokusundan bi anda tiksinme oluyor

icerken tiksinme degilde kokusu cocuklarin da o kokuyu almasi boyle biseye bagimli olmak her gittigim yerde icmek icin firsat kollamak vs vs.
Hımm anladım inş bırakırsınız biran önce gerçekten zamanla insanın hayatını elinden alan bişey

Nasıl başardın bırakmayı
Aslında hiç tiryaki olmadım çokta seviyordum bırakmak aklımın ucunda yoktu abimin oğlu öldü ondan sonra ölümü çok düşünür oldum sağlığa zararlı olduğu için ölünce birde bundan hesaba çekilicem korkusu oldu bi anda bıraktım bir yılda iki üç dal belki içmişimdir eşim çok içiyor tiksiniyorum kokusundan

Tiksinm e me rağmen bağımlı yım canım çok çekiyor. Ne güzel demekki bağımlı lik düzeyin yüksek
Sizinde öyledir eminim sadece sigara size değil siz ona hükmedin ondan daha güçlüsüniz savaşın, kazanan siz olun hırs yapın, mutlaka deniyosunuzdur herşey ama en önemli şey psikolojik olarak yenmek

Back
X