- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi HayatSevinceGuzel
Yanii yaniiii değil mii samdanım hiiç asla olamazdaha iyi neden olamazdi nurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanii yaniiii değil mii samdanım hiiç asla olamazdaha iyi neden olamazdi nurum
Yanii yaniiii değil mii samdanım hiiç asla olamaz
Ben de bekliyorum samdanımbakalım ramazan içinde bekliyorum senden bi proluk
sen pro olursan bende yarısırim
Ben de bekliyorum samdanım
Yaa sen de gelsene bombe giriş yaparsın
Gel samdanım sen çok güzel yaparsınbenim katilmaya cesaretim yok:) nevreste abla çok dedi ama önce çocuk sonra is derken hep kaldı:)
belki bi gün katılırım
Gel samdanım sen çok güzel yaparsın
Yaa gaza getirmek değil ciddi diyorum yarışma kategorileri açılınca bak samdanımkız nurum gaza getirme beni
ben çok tarif bilmiyorum ama bana uygun bişey çıkarsa katılırım. senle rakip oluruz
Yaa gaza getirmek değil ciddi diyorum yarışma kategorileri açılınca bak samdanım ☺
Ben çekirdekten geliyorum çayım yavaaş yavaaaş olacak ama bir şeyler zamanlaaaVay pitircik sende alistin bu iseeee basarilar dilerim ellerine saglikk
Vay pitircik sende alistin bu iseeee basarilar dilerim ellerine saglikk
Bak hele bak şimdii utansam mı şımarsam mı26 yıllık sigara böreği yiyicisiyim böyle güzelini görmedim inşallah sen kazanırsın Reisim eline emeğine sağlık ❤
Bence deeenaber çay bi sefer de hep birlikte katılsak mi
napiyon kız
Olabilirr bakk iyi fikirnaber çay bi sefer de hep birlikte katılsak mi
napiyon kız
Bakalım bakalım samdanım açıldıkça kategoriler. İnşallahbi ara bana göre bi kategori yakalamıştım nurum ama vaktim yoktu yapmaya inşallah denk gelirim tekrar
Yok yenibbaslayana gore cok iyisin yarismalarda digeri sonuclandi mi yaBen çekirdekten geliyorum çayım yavaaş yavaaaş ☺ olacak ama bir şeyler zamanlaaa
Teşekkür ederim çaayyıımm❤
Yok yenibbaslayana gore cok iyisin yarismalarda digeri sonuclandi mi ya
Yok yenibbaslayana gore cok iyisin yarismalarda digeri sonuclandi mi ya