- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
kandirma beni Kazen abiiii .. herkese yazmissin biran sevinmistimAramızda kalsın ama ben sizi tutuyorum ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kandirma beni Kazen abiiii .. herkese yazmissin biran sevinmistimAramızda kalsın ama ben sizi tutuyorum ....
tesekkur ederim canim benim :&* :*Canım eline sağlık başarılar dilerim![]()
tedekkur ederim ^^Eline sağlık,başarılar dilerim..
teswkkurbederim canimZms im basarilar dilerim, ellerine saglik canim![]()
Çokkkk çok severimmerhabalar ;
herzman kendini kabul ettiren kolay lolay kimsenin hayir demiyecegi enfes sigara boregini yaptim
MALZEMELER
+Eki Görüntüle 2091731
☆ peynir
☆maydanoz
☆ucgen yufka veya butun yufka
☆ sivi yag
HAZIRRLANISI
yufkamizi 8 esit parcaya bolup ucgenimizi onumuze aliyoruz
● genis tarafina harcimizi koyup kenarlarindan katlayip silindir gibi sariyoruz :)
Eki Görüntüle 2091732
● ic harcimizin icinden tasmamasi icin kizarmadan cevurmeyelim
Eki Görüntüle 2091733
● ic harci en fazla 1 yemek kasigi kadar olmali
Eki Görüntüle 2091735
Eki Görüntüle 2091736 Eki Görüntüle 2091738
● dondurucu da saiklicaksaniz bir orta boy tepsiye veya dondurucunuza sigacak sekilde bir tepsiye tek sira birbirine yapismayacak sekolde dizip dondurup sonra da posetliyoruz kesinlikle yapisma olmuyor :)
Eki Görüntüle 2091739
Eki Görüntüle 2091740 Eki Görüntüle 2091742
sevdigim gibi yaptim :*
tesekkur ederim bu boregin yeri ayru ya ^^Çokkkk çok severimellerine, emeğine sağlık Başarılar dilerim
![]()
Allah razi olsun abla .. sen gel ben sana daha cok yaprim bana kilo aldiriyir sen yerken gozum doyarEllerine sağlık harika olmuş bir tabak rica edeceğim hemen
Başarılar diliyorum sanada yarışmada:))
tesekkur ederim lezetliydi gercektenÇıtır çıtır çok lezzetlidir eminim kiEllerinize sağlık
![]()
Aynenn canımtesekkur ederim bu boregin yeri ayru ya ^^![]()
Allah razi olsun abla .. sen gel ben sana daha cok yaprim bana kilo aldiriyir sen yerken gozum doyar![]()
olir ablaHemen geliyorum,kilo alacaksak beraber alacağız ona göre,karşılıklı yer çayımızı içeriz.![]()
olir ablaanca beraber
![]()
anlastik ablaTamamdır yok öyle ayrı gayrı yemek berabercene indircez mideye![]()