- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
tesekkur ederim :)Emeğinize sağljk başarılar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim :)Emeğinize sağljk başarılar canım
yesekkur ederim canim :) gunaydin biz ikimiz sanki kafadan catlaviz gibi veya benKııızzzzz yarışmaya katıldıgını daha yenı görüyorum .
Ellerineee kollarına sağlıkk .
Yarışmada başarılarrrrr![]()
yesekkur ederim canim :) gunaydin biz ikimiz sanki kafadan catlaviz gibi veya ben![]()
belli canimİtiraf ed,iyorum bende biraz çatlak var![]()
cok twsekkur ederim begenmene sevindimEllerine sağlık canım ,çok leziz duruyor,başarılar dilerim![]()
begenmene sevindim canim mucuuuksEllerine sağlık canım sigara böreğini çok severim sunumun çok güzel olmuş![]()
tesekkur ederim canim ben de diyetteydim amaa yedim isteeeEllerine emegine saglik canim,tarifin cok guzel gorunuyor sigara boregini cok sveerim cıtır cıtır ayy canim cektiama malum diyetteyim
başarılar diliyorum
![]()
Valla mi kac tane yedin de artiyi gördün hementesekkur ederim canim ben de diyetteydim amaa yedim isteeecok tuhaf amahemen de kilo yapmis :/
3 tane yaptim bir de misfirim vardi dolma flan da yapmisyim onu da yedim bya + su icemiyorum ya 2 bucuk haftadir anca 3 bucuk 4 ltre :/Valla mi kac tane yedin de artiyi gördün hemen
Su icme alışkanlığı bende de yok hep unutuyom bu sorunu nasil aşıcam bilmiyorum.suyu aramiyorum halbuki gunde 3 litre icmemiz gerekiyor degil mi:/3 tane yaptim bir de misfirim vardi dolma flan da yapmisyim onu da yedim bya + su icemiyorum ya 2 bucuk haftadir anca 3 bucuk 4 ltre :/
aynen canim ya midem rahtsiz mi bilmiyorum ust uste ictim mi geri cikiyir aradaSu icme alışkanlığı bende de yok hep unutuyom bu sorunu nasil aşıcam bilmiyorum.suyu aramiyorum halbuki gunde 3 litre icmemiz gerekiyor degil mi:/
Bi doktora gorun istersen canim,geri çıkması normal degil sanki.hani saatte bir bardak icsek yine yeteraynen canim ya midem rahtsiz mi bilmiyorum ust uste ictim mi geri cikiyir arada
doktorlik cok seyim var .. yoruldim gitmekten :/Bi doktora gorun istersen canim,geri çıkması normal degil sanki.hani saatte bir bardak icsek yine yeter
tesekkur ederim :*Ellerine sağlık canım, çıtır çıtır görünüyor![]()