- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
Evet canım öyle güzel yazın ki seni de azeri sandımSen azermisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım öyle güzel yazın ki seni de azeri sandımSen azermisin
O da Azer :))Evet canım öyle güzel yazın ki seni de azeri sandım
Öyle zaten doğru sanmişsınEvet canım öyle güzel yazın ki seni de azeri sandım
Aaa gerçekten mi? Türkiyede yaşayan azerilerden misin? Eşi türk olanlardan yaniÖyle zaten doğru sanmişsın
Yaklaşık tüm azerileri tanırdım burdaki. Şok oldumO da Azer :))
Ben degilim he ama kardeşiz sonuçtaYaklaşık tüm azerileri tanırdım burdaki. Şok oldum
Heheh seni biliyorum canıımm tabiiki kardeşizBen degilim he ama kardeşiz sonuçta
Ben yok akrabalarım yaşıyor,okuyorAaa gerçekten mi? Türkiyede yaşayan azerilerden misin? Eşi türk olanlardan yani
Çok şaşırdım seni nasıl gözümden kaçırmışım diyeBen yok akrabalarım yaşıyor,okuyor
O sadece yemek topiginde takılıyor sanırımÇok şaşırdım seni nasıl gözümden kaçırmışım diye
Son zamanlar artik burada takılmıyorum başka bir topik bulmuşum kendime ev iş çoluk çoçuk topiyine katliyorum her gün 7/24. Beni orda bula bilirsin.O sadece yemek topiginde takılıyor sanırım
He o zaman normal çünki bende ilk kez yemek topiğindeyimO sadece yemek topiginde takılıyor sanırım
Çook sağol canımcımvaaayyyy manzaraya bak
ellerine sağlık canım,çok güzel görünüyor.başarılar dilerim
ilk deneyim ama hedef 12 den vurulmuşÇook sağol canımcım
İlk deneyim. Yapmaya çalıştık bişeyler
Ayyy umutlandırıyorsun beniiiiilk deneyim ama hedef 12 den vurulmuş
valla şansın çok yüksekAyyy umutlandırıyorsun beniiii
Hava çok rüzgarlıydı böyle durduğuna bakma. Hep böreğime gelirdi sularşelaleni de çalıştıraydın iyiydi
o zaman su böreği olurduHava çok rüzgarlıydı böyle durduğuna bakma. Hep böreğime gelirdi sular