• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara bırakma

konunun doğru yeri burası mı bilemiyorum, daha önce sigarayı bırakanların tavsiyeleri olacaktır elbet fakat sigarayı bırakmak için ne yaptınız? sizin bırakmak isteyenlere tavsiyeniz nelerdir?

Ben 10 yil içtim. Sigarayi birakali aylar oldu ama tam olarak kaç ay oldu şuan bilmiyorum. Once gün saymayi birakin derim. :))

Arada disarda filan kahve icerken, biraey beklerken, sohbet derinken filan asiri derece sigara eksikligi hissettim hala azicik hissediyorum. Yapacak birsey yok kendizi durdurmaktan başka. Aliskanlik zor

Ben 10 yil içtim. Sigarayi birakali aylar oldu ama tam olarak kaç ay oldu şuan bilmiyorum. Once gün saymayi birakin derim. :))

Arada disarda filan kahve icerken, biraey beklerken, sohbet derinken filan asiri derece sigara eksikligi hissettim hala azicik hissediyorum. Yapacak birsey yok kendizi durdurmaktan başka. Aliskanlik zor
Saymıyorum aslında bir program var bıraktığım tarih orada yazıyor arada bakıyorum, evet ya özellikle içicilerle oturunca, ama bir daha mı aslaa

konunun doğru yeri burası mı bilemiyorum, daha önce sigarayı bırakanların tavsiyeleri olacaktır elbet fakat sigarayı bırakmak için ne yaptınız? sizin bırakmak isteyenlere tavsiyeniz nelerdir?
Ben sigarayı bırakma girişimlerimde 4 veya 5. Kez başarılı olanlardanım, özellikle bu durum özgüveni mahfediyor, birşeye bağımlı olduğunu ap açık görüyorsun, ben artık lanet olsun diyerek söndürüyordum kokusu tiksindiriyordu zevk almak yerine, son sigaramı içtiğimide bilmiyordum, herkesin bir zamanı var bence :)

İyi geceler olsun, sigarayı bıraktııım sonunda, 9 sene içtim, yarın bırakalı 20. Günüm, meğer büyütecek birşey yokmuş bir daha asla dönmem, tavsiyeleriniz var mı :KK200::anneadayı:
tebrik ederim bende çok bırakmaya çalıstım 2 ay içmedim ama sonrasında hüsranla geri başladım ve sonra e sigaraya başladım sigara içilen ortamda bile bulunamıyorum

Sigarayı nezaman bıraktım demelisiniz biliyormusunuz..
Saymayı bıraktığınız zaman..
Birde araştırma 1.5 yıl içinde tekrar başlama şansınız yüksekmiş.
1.5yıl içmezseniz gerçekten bırakmış sayılıyorsunuz yani.
Her an başlama potansiyeli var bu süreçte ama lütfen zorlayın kendinizi, başlamak bitirmenin yarısıdır.

Sigarayı nezaman bıraktım demelisiniz biliyormusunuz..
Saymayı bıraktığınız zaman..
Birde araştırma 1.5 yıl içinde tekrar başlama şansınız yüksekmiş.
1.5yıl içmezseniz gerçekten bırakmış sayılıyorsunuz yani.
Her an başlama potansiyeli var bu süreçte ama lütfen zorlayın kendinizi, başlamak bitirmenin yarısıdır.
Yok canım saymıyorum bi program var vücudumda olan değisiklikleri görmek icin bıraktığım zaman başlatmıştım gün sayımını arada girip bakıyorum, öyle tabi daha yolun çok başındayım, 9 sene içmiş biri için bu süre iyi sadece

İyi geceler olsun, sigarayı bıraktııım sonunda, 9 sene içtim, yarın bırakalı 20. Günüm, meğer büyütecek birşey yokmuş bir daha asla dönmem, tavsiyeleriniz var mı :KK200::anneadayı:

Tek tavsiye, ''bir kereden bir şey olmaz diyerek tek dal bile içme''... Çünkü sonrasında tekrar başlayacaksın...

Buharın ne zararı olabilir ki şuan zaten beni e sigara durduruyo vücuttaki nikotini karşıladığı için.
Sorun da orada ya zaten. Bağımlılık yapan sigara değildir, nikotindir ve nikotin bir uyuşturucudur. Hem de dünyanın en güçlü, en sinsi uyuşturucusu. Yani hangi türlüsü olursa olsun sigara kullanan insanlar uyuşturucu bağımlısıdır. Üzgünüm ama siz sigarayı bırakmamış, şeklini değiştirmişsiniz.

Bende 12 13 yildir ictigim bu illetten 1 hafta once tamamen ayrilmaya karar verdim. Suan iyi gidiyoruz🥰

Back
X