- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
İyi geceler olsun, sigarayı bıraktııım sonunda, 9 sene içtim, yarın bırakalı 20. Günüm, meğer büyütecek birşey yokmuş bir daha asla dönmem, tavsiyeleriniz var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saymıyorum aslında bir program var bıraktığım tarih orada yazıyor arada bakıyorum, evet ya özellikle içicilerle oturunca, ama bir daha mı aslaaBen 10 yil içtim. Sigarayi birakali aylar oldu ama tam olarak kaç ay oldu şuan bilmiyorum. Once gün saymayi birakin derim. :))
Arada disarda filan kahve icerken, biraey beklerken, sohbet derinken filan asiri derece sigara eksikligi hissettim hala azicik hissediyorum. Yapacak birsey yok kendizi durdurmaktan başka. Aliskanlik zor
Ben sigarayı bırakma girişimlerimde 4 veya 5. Kez başarılı olanlardanım, özellikle bu durum özgüveni mahfediyor, birşeye bağımlı olduğunu ap açık görüyorsun, ben artık lanet olsun diyerek söndürüyordum kokusu tiksindiriyordu zevk almak yerine, son sigaramı içtiğimide bilmiyordum, herkesin bir zamanı var bence :)konunun doğru yeri burası mı bilemiyorum, daha önce sigarayı bırakanların tavsiyeleri olacaktır elbet fakat sigarayı bırakmak için ne yaptınız? sizin bırakmak isteyenlere tavsiyeniz nelerdir?
Tesekkür ederiimYak bi sigara boşverr
Şaka şaka.. tavsiyem ne olursa olsun sakın başlama canım, ayrıca çok takdir ettim![]()
tebrik ederim bende çok bırakmaya çalıstım 2 ay içmedim ama sonrasında hüsranla geri başladım ve sonra e sigaraya başladım sigara içilen ortamda bile bulunamıyorumİyi geceler olsun, sigarayı bıraktııım sonunda, 9 sene içtim, yarın bırakalı 20. Günüm, meğer büyütecek birşey yokmuş bir daha asla dönmem, tavsiyeleriniz var mı![]()
Hadi Ya tekrar deneseniz, birde e sigara çok zararlı diyorlartebrik ederim bende çok bırakmaya çalıstım 2 ay içmedim ama sonrasında hüsranla geri başladım ve sonra e sigaraya başladım sigara içilen ortamda bile bulunamıyorum
Yok canım saymıyorum bi program var vücudumda olan değisiklikleri görmek icin bıraktığım zaman başlatmıştım gün sayımını arada girip bakıyorum, öyle tabi daha yolun çok başındayım, 9 sene içmiş biri için bu süre iyi sadeceSigarayı nezaman bıraktım demelisiniz biliyormusunuz..
Saymayı bıraktığınız zaman..
Birde araştırma 1.5 yıl içinde tekrar başlama şansınız yüksekmiş.
1.5yıl içmezseniz gerçekten bırakmış sayılıyorsunuz yani.
Her an başlama potansiyeli var bu süreçte ama lütfen zorlayın kendinizi, başlamak bitirmenin yarısıdır.
Çooooook haaaarikasınızİyi geceler olsun, sigarayı bıraktııım sonunda, 9 sene içtim, yarın bırakalı 20. Günüm, meğer büyütecek birşey yokmuş bir daha asla dönmem, tavsiyeleriniz var mı![]()
İyi geceler olsun, sigarayı bıraktııım sonunda, 9 sene içtim, yarın bırakalı 20. Günüm, meğer büyütecek birşey yokmuş bir daha asla dönmem, tavsiyeleriniz var mı![]()
Buharın ne zararı olabilir ki şuan zaten beni e sigara durduruyo vücuttaki nikotini karşıladığı için.Hadi Ya tekrar deneseniz, birde e sigara çok zararlı diyorlar
Sorun da orada ya zaten. Bağımlılık yapan sigara değildir, nikotindir ve nikotin bir uyuşturucudur. Hem de dünyanın en güçlü, en sinsi uyuşturucusu. Yani hangi türlüsü olursa olsun sigara kullanan insanlar uyuşturucu bağımlısıdır. Üzgünüm ama siz sigarayı bırakmamış, şeklini değiştirmişsiniz.Buharın ne zararı olabilir ki şuan zaten beni e sigara durduruyo vücuttaki nikotini karşıladığı için.