Önerileriniz için teşekkür ederim, bende öyle düşünüyorum bol bol yürüyüş yapicam..Ne güzel karar, tebrik ederim.
Bence en güzel motivasyonu ayna karşısında göreceksiniz. Cildiniz daha sağlıklı görünecek, saçlarınız daha parlak, gözleriniz daha ışıltılı... Havalar da güzelleşmeye başladı. Çıkın dışarı, yürüyüş yapın bol bol. Daha sağlıklı hissetmeye başladıkça, başka bir motivasyona ihtiyacınız var mı ki? Hiçbirimiz sonsuza kadar yaşamayacağız ama insan bedenini göz göre göre öldüren bir şeye nasıl böyle yapışabilir, benim kafam almıyor.
İnşallah.. Çok teşekkür ederim.. Siz her hangi birşey kullandınız mı bırakmak için. Ben sadece sabah 07.30 dan beri aklıma geldikçe limonlu su içiyorumŞubat 21 'de son sigarayı içmiştim.
Tam 32 gündür temizim. Kokusu çok iğrenç geliyor ve boğuluyorum resmen.
Darısı başınıza.
Bugün itibariyle o iğrenç şeyi hayatımdan çıkardım.. Bir daha içmeyeceğim ama henüz çok başında olduğum bir yandanda korkuyorum ya daha önceki denemelerim gibi başarısız olursam diye.. Bu defa öncekilerden farklı olarak sigara paketiyle birlikte bana sigarayı hatırlatan herşeyi attım,çakmak,küllükler vs... hatta sigara için balkona çıktığımda giydiğim hırkayı bile..
Sizde bana yardımcı olursanız çok sevinirim,bunu daha önce başaran insanlar lütfen beni motive edin, bende kurtulmak istiyorum bu illetten..
Yaaaa siz kadınlar kulübü ne iyi insanlarsınızBen başardim
Çok zor öncelikle.. ruh halin bile ilk günler değişiyor.
Bir tane içsem bir şey olmaz durumuna geliyorsun.. o birtaneyi sakın içme! Devamı mutlaka gelir.
Muhhabbet edesin bile gelmiyor kimseyle, gülmek bile zor geliyor (bana öyle olmuştu)
Sonra o evreyi atlatıp sadece keyif aldığın saatler aklına vurmaya başlıyor.
Mesela yemek yedikten sonra
Ama o evrede geçiyor.. sadece sabret mutlaka
Şuan sigaranın kokusu beni benden alıyor. Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi.
İçen biri ne kadar iğrenç kokuyormuş.. eskiden böyle kokuyorsam ben insan içinde nasıl dolaşmışım diyorum
Neler yaptım..
- Sürekli yürüyüş, spor yaptım
- Her sigara aklıma vurduğunda o anki krizi atlatmak için birini arayıp muhabbete daldım
- İnternetten hasta insanların videolarını izleyip bilinç altıma mesajlar yolladım.
- Bir süre arkadaş ortamlarıma girmedim ( sigara içilen alanlara çünkü içerken en büyük keyfimdi )
- Her gün sigaraya ayırdığım parayı kutumun içine attım.. en çokta o şok etti
- Bir de kıyafetlerimin 2 gün sonra bile hala deterjan koktuğunu farkettim
- Sabahları uyandığımda ağzımdaki o iğrenç tadın zamanla yok olduğunu farkettim
- Kendimi daha elit hissediyorum
- Bol bol ayran tüketiyorum, sürekli spor yapıyorum eski bitkinliğim geçti sanki kendimi cok zinde ve sağlıklı hissediyorum
- Şimdi hamileyim.. iyi ki ilk bebek düşündüğüm an ( 1 sene önce ) bırakmışım diyorum. Yoksa şuan o sıkıntılı süreci hamileyken yaşayacaktım.
Kolay değil ama yapılamayacak birşey de asla degil yeterki çok iste mutlaka bırakırsın
Inşallah herkes için dilerim.Ben şuracıkta bekleyeyim, okursam belki bende bırakırım
Allen Carr okudum ve kısa filmini izledim.İnşallah.. Çok teşekkür ederim.. Siz her hangi birşey kullandınız mı bırakmak için. Ben sadece sabah 07.30 dan beri aklıma geldikçe limonlu su içiyorum
Allen Car' ın videosunu izledim..Allen car’ın kitabını okuyun. İndirebilirsiniz veya satın alabilirsiniz. Hayırlı olsun, darısı başıma
Amin inşallah Rabbime dua ediyorum beni çocuklarıma mahcup etme diye.. Çok teşekkür ederim.Allen Carr okudum ve kısa filmini izledim.
Kitabın yarısında kendiliğimden 'kitap bitsede son bi tane içip bıraksam' diye düşündüm.
Ve kitap bitti son sigaramı içtim ve daha da ağzıma sürmedim.
İlk bir hafta çok zor canım istemedi ama psikolojimi kötü etkiledi sinir stres vs.
Sabredersen başarırsın.
Allah yardımcın olsun.
2.günmü.. Ne güzel. İzledim videoyu.. Burdan destek olabiliriz birbirimize,benimle paylaşırsanız durumunuz sevinirim.ben de bıraktım bugün 2.günüm,allen car videosunu izleyin mutlaka