Sigara Bırakma Günlüğü

Ben yıllarca içtim ama hiç tiryaki olmadım, şimdi 2 sene olcak ağzıma sürmeyeli, bağımlılık tamamen irade meselesi bence, sigaranın size değil sizin ona hükmetmeniz gerektiğini düşünün hafife alın
Evet bu defa ben kazanacağım,teşekkür ederim

Ben elektronik hiç içmedim tavsiye edenler oldu.. Başlamasanız keşke ne guzel kurtulmussunuz.

Hayatım çalkantılı biraz
Ve her iniş çıkışta geri düşüp sigara içiyorum sonra yine atıyorum
Bence en dikkatli olman gereken şey bu
Psikolojik olarak geri dönüyorsun
Fizyolojik o kadar da zor değil
Vücuttan 2-3 günde çıkıyor zaten

İyisi mi elektronik alayım da bu tasa bitsin
Derdim nikotin bile değil ama o sigara içme sürecine düşüyorum geri
Nikotinsiz olanlarından alıcam
Buhar çekicem :KK70:

:oha:
Hayatım çalkantılı biraz
Ve her iniş çıkışta geri düşüp sigara içiyorum sonra yine atıyorum
Bence en dikkatli olman gereken şey bu
Psikolojik olarak geri dönüyorsun
Fizyolojik o kadar da zor değil
Vücuttan 2-3 günde çıkıyor zaten

İyisi mi elektronik alayım da bu tasa bitsin
Derdim nikotin bile değil ama o sigara içme sürecine düşüyorum geri
Nikotinsiz olanlarından alıcam
Buhar çekicem :KK70:
Bundan çok korkuyorum işte,bir sıkıntıda başlarsam🙄Sanki bıraktımda geri başlaması kaldi:halay:

:oha:

Bundan çok korkuyorum işte,bir sıkıntıda başlarsam🙄Sanki bıraktımda geri başlaması kaldi:halay:

Bırakmak çok kolay bence
Ben 2 günde unutuyorum
Ama aylar sonra bir şey oluyor huop yine 1 hafta sigaraya boğuyorum kendimi
Sonra yine aynı
Neyle bağdaştırdığına da bağlı sigarayı tabi
Ben belli ki sıkıntılarla bağdaştırmışım
Sıkıntıya düştüğümde aklıma geliyor

D das_das ben diyet yapiyorum ve instagramdan benzer diyeti yapan kisileri takip ediyorum,

menu veya motivasyon artirici yazilar paylasiyorlar,
her gun onlari okumak motivasyonumu artiriyor.

Sen de bazi hashtagleri takip edebilirsin.
Her gun hedefi hatirlamak iradeni artiracaktir.
Hmmm.. Gerçekten iyi fikir.. Teşekkür ederim.

Bugün 2.günüm... Merak edenler varsa dün ilk günün akşamı biraz zor oldu,ara ara yoğun bir şekilde aklıma geldi, fakat baş edilmeyecek gibi değildi.. Bugün daha iyiyim fakat akşam nasıl olacak merak ediyorum.. Sanırım daha önceki birakmalarimda hiç ciddiyetle karar almamışım.

Bugün 3.günüm.. Gündüz harika gidiyor sorun olmuyor. Fakat saat 5 civarı bir sıkıntı başlıyor yaklaşık 8 e kadar devam ediyor. O saatleri başarıyla atlattıktan sonra cok zor olmuyor, ama çözemedim ne var o saatlerde ve korkmaya başladım bugün yine olacak diye.. Yinede pes etmek yok.. ASLA!

bugün 5. gün.. iyiyim.. zaman zaman beynim oyun oynuyor sanki.. bıraktığımı unutup bişey yapacaktım diyorum.. tabi anlık şeyler bunlar..yada içimden bir ses sürekli cok içmiyordun zaten günde bir tane bari içseydin, haftada iki olabilr ne zararı vardı sana gibi şeyler söylüyor... fakat oda uzun sürmüyor.. o sese yenik düşmüyorum.... kriz anları zor geçiyorr ama geçmiyor değil gerçekten geçiyor... şimdilik böyle..

Bugün sigarayı bırakışımın 10. günü:halay:Buraya kadar kazasız belasız geldiğim için çok mutluyum... Hala her dk. aklımda fakat eskisi kadar rahatsız etmiyor bu düşünce.. Bence iyi gidiyorum:confused:... Beni en zorlayan 2. ve 7. gün olmuştu..:mad: Hatta işyerinde aynı anda bırakma kararı aldığımız çalışma arkadaşımıda aynı günler çok zorladı... Belliki bişey var bu günlerde dedim... O günleri yenik düşmeden atlattığım için çoooook mutluyum.. Neyse uzun lafı kısası hala her dk. aklımda olsada eskisi kadar önemli değil benim için..

SİGARAYI BIRAKIŞIMIN 22. GÜNÜ:KK9::rolleyes::KK71: AYNEN BU DURUMDAYIM... BU GÜNLERE ULAŞTIĞIM İÇİN COK MUTLUYUM:halay:

Ben 44. güne ulaştım, iyi gidiyor.. Hala sıklıkla aklımda fakat baş edilemeyecek bir durum değil. İstek anları geldiğinde geçiştirmeyi başarıp hatta 5 dk sonrasında o kadar istediğinize hayret bile edebiliyorsunuz.. Değişik duygular fakat deneyimlediğim için çok mutluyum.. Dilerim isteyen herkes kurtulur. Sevgiler.

Merhabalar nasıl gidiyor canım? Yeniden doğmuş gibi hissediyor musunuz, bende bırakmaya çalışıyorum da, umarım başarırım :halay:

X