Konu sigaraya gelince iletişim kopuyor

Benimki de bana çok söylerdi. Sigara alkol hiç sevmiyorum bilmem ne bıraksan. O zaman cafede soda içen kız alsaydın dedim açıkça. Beni böyle tanıdın. Elimde şampanya şişesi sigara olan fotoğrafla aşık oldun yahu :deli:Şimdi açmıyor ağzını hiç o konuda.

Sen de anladığım kadarıyla sigara içerken tanımışsın. Kendin bırakabilmişsin ama ben senin aşırı tiryaki olduğunu düşünmüyorum. Ya da demir gibi iraden var yoksa bi tiryakinin sigarayı küllüğü napıyorum ben ya diyerek kaldırıp atması mümkün değil çok zor. İyiliğini düşünüyorsun anlıyorum ama sen üsteledikçe "ooh bi sigara ne iyi gider" moduna geçiyor. Bir süre üstelemeyi bırak bence. İyi gelmiyor.

Evet hamileyim cok kavgalar ettim. Dogum iznine ayrilinca gidip ailemin oldugu sehirde durcam dogumumu orda yapicam dedim. Tehtid ettim. Icmedi evde bir daha. Disarda iciyor.

inşallah hepten bırakır..
aklıma da deli fikirler geliyor. Hanı çocuklar memeden kesilsin diye meme ucuna acı sürerlerya :KK70: sende sigaraların ucuna bişey sürmeyi deneyebilirsin :KK53:

valla ben de bu insanlara zorla sigara bıraktırma olayına karşıyım arkadaşım.
ben çocuk muyum? bebek miyim? ev hayvanın mıyım senin?
ben biliyo muyum zararlı olduğunu? - evet biliyorum.
bırakmak istiyo muyum? - hayır istemiyorum. bitti. nokta.
konu sahibesi kusura bakma direkt sana yazmş gibi oldum ama alakası yok.
ifrit oluyorum.

inşallah hepten bırakır..
aklıma da deli fikirler geliyor. Hanı çocuklar memeden kesilsin diye meme ucuna acı sürerlerya :KK70: sende sigaraların ucuna bişey sürmeyi deneyebilirsin :KK53:
:KK70: :KK70: haha. Yok benim kocam birakmaz ya. Bi ara birakti 9 ay hic icmedi. Anne baba gunde bilmem kac paket sigara icmis zaten benim esim dogustan potansiyel sigara icicisi malesef.. :KK43:

Ben zorunlu olarak sıgarayı bıraktım
O yuzden konu sahıbıne cok kızdım sızene kardesım bırak ıcsın ıstedıgı gıbı dıyorum :KK14:

X