- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Neden? O paketi icmezsen paran ziyan mi olacak? O kadar insan dil dokmus sana, hala yok paket bitince almayacagim, birakacagim diyorsun. Git at o paketi Allah askina. Birakacaksan su an basla.Kizlar hepinizden Allah razi olsun...bende kendimi sartladim suanda elimdeki paket bitince birakicam bidaha almayacagim....esimde icmiyo kolay olur ins. birakmam whatsapp durumumada yazacagim gelenler lutfen sigara icmek istemesin diye cunki butun arkadaslarim icici belki onlarada biraz yarar bu durumda hep beraber birakiriz ...
14 yasimdan beri iciyorum malesef ailevi bisey yok ama 2 gunde 1 paket neredeysegünde kaç paket içiyorsunuz kaç yıldır içiyorsunuz?
29 yaş koah için biraz erken geldi bana ya. ailevi hastalıklarınız var mj
Ahh cok yazik zaten zevk aldigimiz icin oluyo bunlar ama bu son paket asla icmiycem aksam allen car in filmini izliycem ama kitabida varsa esime aldirayim onuda okuyayim bu kadar etkiliyseBen de seviyorum ve bırakmıyorum ancak bırakmam şart.
Allen car’ın bir kitabı var onu okurken resmen bırakıyordum öyle ilginç bir taktiği var. Baktım sigaradan iğrenmeye başlıyorum, kitabı bıraktım. Ne büyük hata.
çok üzüldüm benim annemde vrfat eti mezuniyete 2 ay kalaBen 15 sene günde en az 2 paket ictim, bi kere birakacam dedim ve biraktim 12 sene olacak agzima surmedim.. bu hikaye belki seni gaza getirmez ama annemin hikayesini anlatsam belki ders çıkarırsın, annem de sigara bagimlisiydi, doktor bırakması gerektiğini koah oldugunu söyledi bizlere de bıraktım dedi, birgün evde kimse yokken içmiş sigara bikac tane artık sebep o mu bilmem ama o gece hastanelik oldu bi daha da evine dönemedi, 2 ay hastanede suni komayla mavi kodlarla geçti, teninin rengi patlıcan moruydu solunum cihazıyla bi nefes daha alabilmek için çırpınıyordu.. iki ay içinde kaybettik onu veda bile edemedik öylece gitti... bilmiorum çocuğun var mı, varsa eğer bunun gibi bi hikayeyi ona yaşatmaya hakkın yok, annem kardeşlerimin mezuniyetini de mesleklerini ellerine alıp hayata atılmalarını da göremedi... bi sigara keyfi için değdi mi?
Basın sağolsun canım, anne sevgisi de acısı da bambaşkaçok üzüldüm benim annemde vrfat eti mezuniyete 2 ay kala
Bana da bir çare lütfenBayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?