Cok teskkur ederim sizde uzatmadan birakin nolur ..ben cahillik ya daha 14 yasinda basladim senin sansin daha yuksek birakma konusunda..Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende başlayalı 1 sene oldu 25 yaşındayım bırakmayı o kadar çok istiyorum ki azaltmakla başlıyorum ama tekrar başa sarıyoruz sanırım tedavi sonrasında kafada tamamen bitirmekte çok önemli Allah yardımcımız olsun.
inşallahCok teskkur ederim sizde uzatmadan birakin nolur ..ben cahillik ya daha 14 yasinda basladim senin sansin daha yuksek birakma konusunda..
Allah yardimciniz olsun. Bende esimin birakmasini cok istiyorum.Bayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
Yıllar yıllar önce ben de abartmıştım. Bir gün o kadar çoj içmişimki tiksindim. İşin sırrı sigara içen arkadaşlarınızdan uzak kalmanız olacak. Yeşilaycı dostlar bulun. En yakınlatınız içiyprsa zor. Eşiniz de bırakmalıBayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
Hayatınız/sağlığınız mı daha önemli yoksa keyfiniz mi? Bunların arasında tercih yapın
İçmediğim için konuşması belki kolay ama bence iradenize ve kendinize bunu yapmayınbaşarırsınız , öyle azaltayım ile olmaz , birden bırakın , aklınıza geldikçe küllük koklayın :)ne bileyim temizlik yapın vs .
Kolay gelsin
Valla benim babam içiyordu küçüktüm bırakmasını istedim bıraktı . Bu arada hiç tanıdığınız KOAH hastası yok sanırım çünkü olsa o durumlarda düşmek istemezsiniz. Nefes alamaz kendi başına bı sure sonra makinesiz nefes alamaz yani evde bı yatağın ya da koltuğun üzerinde yemek yiyip ölümü beklersiniz . Bi tanıdığım böyle vefat etti. Bianne kullanıcı adınız eğer evladiniz varsa onu da düşünün siz istemedikce kimse size bu illeti biraktiramazBayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?