Nescafe gold yada herhangi gold filtre kalhv3 iç canın çektikçe şekersiz olsun acı olsun ben öyle bıraktım kahve yi ilk zamanlar çok icsende sonra azaltiyorsun hem ne kadar icsende sigara kadar zararlı degildirBayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
Ben 3 yıl bıraktım . Başladım . Sonra çeşitli başarısız denemelerle 2 -3 ay bıraktığım oldu .Günaydın.
Sigara bırakamıyorum,olmuyor demekle bırakılmaz.
Kararınızı vereceksiniz.
Tak diye keseceksiniz.
Aklınıza gelmemesi için gerekirse çayı,kahveyi de bırakın.
Temiz havada bol bol yürüyün.
Eşinizle evladınızla tatlı aktiviteler yapın,inşallah bırakırsınız.
of çook fazlaaa ://Ben 3 yıl bıraktım . Başladım . Sonra çeşitli başarısız denemelerle 2 -3 ay bıraktığım oldu .
Tak diye kestim
Çayı kahveyi kestim
Bol bol yürüdüm .
ama o tatlı aktiviteler var ya onları yapamıyorum
Cin çarpmış gibi oluyorum , Eşim annenize bulaşmayın çocuklar falan demeye başlıyor
Çok zor gerçekten . Bende sinir yapıyor
Sonuç günde neredeyse 1 paket sigara içip kendimden nefret ediyorum
Bayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
Bayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
İnşallah bırakırsınız.Ben 3 yıl bıraktım . Başladım . Sonra çeşitli başarısız denemelerle 2 -3 ay bıraktığım oldu .
Tak diye kestim
Çayı kahveyi kestim
Bol bol yürüdüm .
ama o tatlı aktiviteler var ya onları yapamıyorum
Cin çarpmış gibi oluyorum , Eşim annenize bulaşmayın çocuklar falan demeye başlıyor
Çok zor gerçekten . Bende sinir yapıyor
Sonuç günde neredeyse 1 paket sigara içip kendimden nefret ediyorum
Aynı dertteyim bende. Notmalde şimdiye kadar 6 7 tane içmiştim. Bugun yarim içtim sadece. Inşallah dahada icmicem. Akşama bir rane içecem kâr kardır bırakacaz. Ordan çıkınca sigarayı bırakma polikliniğine gitsenBayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
Bende sigarayi birakamiyorum annem bilmiyor hic bu gidisle sigara birakamazsam cocukta yapamam herhalde esimle birakmistik ne güzel sonra esim baslayinca bende basladimBayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?