• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara belasi

Bayanlar cok konu aciyorum ama buara ne olur birakan varsa su zıkkımı bir yol gostersin..2 yil once koah baslangici demisti doktor ilaclarimi falan kullandim sigarayi biraktim korkudan sonra korkum gecince ve nefes duzelince zamanla tekrar basladim .dun doktora gittim oksurugumden dolayi bana astimin falan varmi dedi cigerlerinden acayip sesler geliyo, yine benim ödüm patladi anlattim ona durumu kesinlikle birakacaksin diyo gogus doktoruna git dedi simdi randevu alip gidicem ama birakabilirmiyim bilmiyorum ve ya birakamazsam diye korkuyorum daha 29 yasindayim...Sigarayi birakan varsa nolur anlatsin ne yapsam aklima gelmez kolay birakirim

Hanımefendi koah başlangıcı dendiyse bu kanserden de öte size bir ölüm uyarısıdır kusuruma bakmayın. Bu evre artık lanet olsun kolsuz bacaksız da olsa yeter ki yaşayayım deme evrenizdir. Hala fikir danışacak bir durum yoktur. Olayın ciddiyetini kavramanız dileğiyle şifalar diliyorum.

Bayanlar bu konuyu actigimin ertesi gunu sigarayi biraktim olmayacak diye bisey yokmus anladim herkese tesekkur ederim

Of bu konuyu okuyunca gercekten kotu hissettim.ben de birakamayanlardanim.basima bela bu sigara yok vazgecemiyorum ve hep uzuluyorum bir de.ben sadece azaltabildim.gunde 3-4 u asla gecmiyorum ama 0 a da indiremiyorum :KK43:
Allen car yontemini izleyin sizde cok faydasi var ben konuyu actigimin ertesi gunu biraktim sigarayi suan icmiyorum 1 hafta oldu umarim sizde birakirsiniz

Back