- 20 Aralık 2016
- 272
- 123
- 53
- 34
- Konu Sahibi isteksiztiryaki
-
Nasil gidiyor :)Benimde 3.günüm sigarasız.
Ben kendi rademle içmiyorum. Direniyorum.
Gordumki okadar da kriz yaşamadım.
İnşallah bir daha içmem
Gun içinde özellikle sabah saatlerinde zorlasada 13.günü sigarasız bitirdim.Nasil gidiyor :)
Sigaraya baslamana uzuldum.merhaba hanımlar bende_ayln_ ile bir topikte tanıstım ve 3 gün arayla beraber bırakmıştık ama ne yazık ki ben 1 ay 3. günümde işyerimden ve eşimden kaynaklı stresle yine sigaraya sığınmıştım ilk başlarda günde 3-4 tane içerken tekrar eski formuma döndüm ve 10 a çıkardım. bu arada pişmanlık falanda yoktu bildiğiniz zevkle içiyordum sonra öğrendimki hamileymişim öğrendiğimde ilk 2 hafta vicdan azaplarıyla ağlamaklı bir şeekilde içtim sigarayı ama doktor kese küçük falan diyince o an bırakmaya karar verdim. savunmamız yavruma kıyamadım.... bugün 6. günüm sadece arada bir yemeklerden sonra geliyor aklıma... kilo alma korkum yok çünkü ekmekten, cipsten ve çikolatadan tiksindim.....
zaten sigaranın bende tek olumsuz yanı ilk 2-3 gün mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor... sonrası çok kolay geliyor.... bir de canım isteyince o uzun aradan sonra içilen sigara tadı varya ağır,mide bulandıranSigaraya baslamana uzuldum.
Bebegini saglikla kucagina alman nasip olsun insAllah.
Onlar da gecer sadece sabir biraz zaman aklina gelirse gelsin onemseme neden icmedigini unutma zahir oldugunu tekrarla aklinda.
Bence bu bebek sana sigarayi biraktircak tabi dogumdan sonrada icme emzirme olayin olcak :)
zaten sigaranın bende tek olumsuz yanı ilk 2-3 gün mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor... sonrası çok kolay geliyor.... bir de canım isteyince o uzun aradan sonra içilen sigara tadı varya ağır,mide bulandırano tat geliyor aklıma geçiyor istek iyi dilekleriniz içinde çoook tesekkür ederimm zaten bir daha başlamayı düşünmüyorum, balkonda bile içilse o nikotin kokusu bebişe zarar veriyormuş birde ileride kötü örnek olmak istemem doğrusu
canım çok çok tebrik ederim hayirlısıyla kucağına alırsin bebeğini inş ayrıca siğara birakma kararinida tebrik ediyorum çiçeği burnunda bi anne adayi olarak yerinde bi karar olmuş hadi bakalım ben her zaman destekçin olarak arkandayim .merhaba hanımlar bende_ayln_ ile bir topikte tanıstım ve 3 gün arayla beraber bırakmıştık ama ne yazık ki ben 1 ay 3. günümde işyerimden ve eşimden kaynaklı stresle yine sigaraya sığınmıştım ilk başlarda günde 3-4 tane içerken tekrar eski formuma döndüm ve 10 a çıkardım. bu arada pişmanlık falanda yoktu bildiğiniz zevkle içiyordum sonra öğrendimki hamileymişim öğrendiğimde ilk 2 hafta vicdan azaplarıyla ağlamaklı bir şeekilde içtim sigarayı ama doktor kese küçük falan diyince o an bırakmaya karar verdim. savunmamız yavruma kıyamadım.... bugün 6. günüm sadece arada bir yemeklerden sonra geliyor aklıma... kilo alma korkum yok çünkü ekmekten, cipsten ve çikolatadan tiksindim.....
canim rejii nasil yapıyorsun ben rejim denemelerim hep hüsran ve 67 kilo üzerime yapişti napacağıı bilmiyorum.Vay bee bugunleride mi gorecektim 57.gun super aklimda yok artik harika geciyor rejimdeyimmm
çook teşekkür ederim biliyordum zatenn bana tekrar kucak açacağınızıcanım çok çok tebrik ederim hayirlısıyla kucağına alırsin bebeğini inş ayrıca siğara birakma kararinida tebrik ediyorum çiçeği burnunda bi anne adayi olarak yerinde bi karar olmuş hadi bakalım ben her zaman destekçin olarak arkandayim .
Sen gel yeterki canım ben her daim yaninda olurum hele bide bebiş varki iki kat yanindayim geç olsun güç olmasin..çook teşekkür ederim biliyordum zatenn bana tekrar kucak açacağınızı
zaten işyerinde içilen sigarann kokusundan ble tiksiniyorum artık malumunuz bulantılarım başldı
Ben dukan yapiyorum ilk zamanlat bu kadar cok yrmek secenegi yoktu simdi bayagi yrmrk cesiti vikmis corbasindan tatlisina hersey var ac kalmadan kilo veriyorum.canim rejii nasil yapıyorsun ben rejim denemelerim hep hüsran ve 67 kilo üzerime yapişti napacağıı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?