Sigara bagımlılığından kurtulma(Devletin katkılarıyla:))

Sigarayı gerçekden bırakmak istiyormusun?

• Ankete Katılan
    12
Super fikir yap bence hem azim olur senin icin harikasin 13 hin cok iyi cok sevindim canim kurtulmana.ayrica emin ol bak oku yazdiklarimi hep benimde aklima gelirdi zamanla azaldi simdi rejimdeyim aklima bile gelmiyor.

Ayrica daha cok insana ulasirsin herkes farkli duygularla atlatiyor olabilir belki benim yazdiklarim etkilemez seninkiler bi baskasini etkiler boylelikle bir zincir oluaur herkes kurtulur su illetten :) cok sevindim heycanladim senin icin

Allen car 1 kere izledim. Ben cok sıkıldım ondan
Benim korktuğum gibi krizler olmadi sadece boşluk hissi yemek ile doluyor

Bosluk hissini yemekle doldurmamaya calis ugras bulmaya calis kendine zamanla alisiyorsun yeni duzene omdan sonra otomatik yapicak biseyler bulunhyor

merhaba hanımlar bende _ayln_ ile bir topikte tanıstım ve 3 gün arayla beraber bırakmıştık ama ne yazık ki ben 1 ay 3. günümde işyerimden ve eşimden kaynaklı stresle yine sigaraya sığınmıştım ilk başlarda günde 3-4 tane içerken tekrar eski formuma döndüm ve 10 a çıkardım. bu arada pişmanlık falanda yoktu bildiğiniz zevkle içiyordum sonra öğrendimki hamileymişim öğrendiğimde ilk 2 hafta vicdan azaplarıyla ağlamaklı bir şeekilde içtim sigarayı ama doktor kese küçük falan diyince o an bırakmaya karar verdim. savunmamız yavruma kıyamadım.... bugün 6. günüm sadece arada bir yemeklerden sonra geliyor aklıma... kilo alma korkum yok çünkü ekmekten, cipsten ve çikolatadan tiksindim.....

Sigaraya baslamana uzuldum.
Bebegini saglikla kucagina alman nasip olsun insAllah.
Onlar da gecer sadece sabir biraz zaman aklina gelirse gelsin onemseme neden icmedigini unutma zahir oldugunu tekrarla aklinda.
Bence bu bebek sana sigarayi biraktircak tabi dogumdan sonrada icme emzirme olayin olcak :)

zaten sigaranın bende tek olumsuz yanı ilk 2-3 gün mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor... sonrası çok kolay geliyor.... bir de canım isteyince o uzun aradan sonra içilen sigara tadı varya ağır,mide bulandıran o tat geliyor aklıma geçiyor istek iyi dilekleriniz içinde çoook tesekkür ederimm zaten bir daha başlamayı düşünmüyorum, balkonda bile içilse o nikotin kokusu bebişe zarar veriyormuş birde ileride kötü örnek olmak istemem doğrusu

Sakin bir daha badlama canım.
Ben planlı hamilelik yaşadım. Hamilelik öncesi biraktim emzirme bitimi tekrar basladim.1 tane içiyordum. Zamanla eskisindende cok içmeye başladım.
Kizim 9 yaşında ve ona kotu örnek oluyorum ve artık birakmam icin ağlıyordu. Aklı erince içmek dahada eziyet.

canım çok çok tebrik ederim hayirlısıyla kucağına alırsin bebeğini inş ayrıca siğara birakma kararinida tebrik ediyorum çiçeği burnunda bi anne adayi olarak yerinde bi karar olmuş hadi bakalım ben her zaman destekçin olarak arkandayim .

çook teşekkür ederim biliyordum zatenn bana tekrar kucak açacağınızı
zaten işyerinde içilen sigarann kokusundan ble tiksiniyorum artık malumunuz bulantılarım başldı

çook teşekkür ederim biliyordum zatenn bana tekrar kucak açacağınızı
zaten işyerinde içilen sigarann kokusundan ble tiksiniyorum artık malumunuz bulantılarım başldı
Sen gel yeterki canım ben her daim yaninda olurum hele bide bebiş varki iki kat yanindayim geç olsun güç olmasin..

canim rejii nasil yapıyorsun ben rejim denemelerim hep hüsran ve 67 kilo üzerime yapişti napacağıı bilmiyorum.
Ben dukan yapiyorum ilk zamanlat bu kadar cok yrmek secenegi yoktu simdi bayagi yrmrk cesiti vikmis corbasindan tatlisina hersey var ac kalmadan kilo veriyorum.
Mayisda 51 kg olcam ama gedefim 47 uzaticam saglikli kilo verdiriyor tavsiye ederim.facebook ve instagramda sayfalardan takop edebilirsin
Rejimdeyim valla sigara aklima hic gelmiyor uctu gitti resmen bilseydim daha erken baslardim kendkmi bunalima sokmuyayim diye sonraya ertelemisdim.
Gecen bi toplantiya katilfim bir cok insana dokundum sanirjm insallah birakirlar kormal birakcaklarina inanmiyorlardi ilac ocin dr yonlendirdim birde ilk allen carr izleyin dedim sonra olmadi dr.bayagi ilgi vardi cok kutlu oldjm insallah herkes bu illetten kurtulur bunca yil ictim zarar ne sinir alir ne stres tamamiyle psikolojik birakin kurtulun sigara hayatimdan tamamiyle cikti stresim azaldi valla ben o beni sakinlestiriyor saniyordum ne aptalmisim

Aynen canım dukan diyeti zor degilmi ya ben diyet deyince acıkıyorum bu arada sigaramı oda 4 aya yaklaştım bitti gitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…