En son carsamba yazmisim peraembe gunu 24.gun sigarayi birakali 15.gundu kontrole gitmedim sabah cok usendim.
pazartesiye randevu aldim pazatesi gidecegim.
Bugun 25.gun sigarayi birakali 16.gun
Ogle uykumu anlatayim oturup tv izliyordum bi mayisma geldi o sira uyumusum ruyamda marketten sigara aldirmisim en son ictigim guya sevdigim sigara mentollü neyse paketi elime veriyor (ayni koltukda uzanirken)
aliyorum tam ilk naylonunu acarken yarida duruyorum napiyorum ben icmicem diyorum geri sariyorum naylonu ne zaman zorlanirsam paketi yavas yavas acacagim ama icmicem diyorum.
Uyandim bu arada uzandigimda ilac vaktim geldi icicem unutmasam diye dusunuyordum.
Kalktigimda bi cesaret geldi acaba icmesemmi artik ilac canim sigara istemiyor diye sonra az kaldi bitiregim en azindan dedim ictim ilaci.
Ruyamda bile sigarayla bogusuyorum
Neyse bugun canim hic mi hic sigara aramadi aklima bile gelmedi gercekten.
Artik sigara icenlerin kokusu igrenc geliyor.dumani vss.
Bugun yine kursda arkadas gec kaldi sigara icip gelmis bir igrenc kul kokusu anlatamam.
Ve bugun minibuse bindim biraz ilerde bi amca bindi ben en ondeydim..
İceri girmesiyle bi kulluk kokusu igrenc bisey gercekten boyle mi kokuyordum ben iyiki de birakmisim cok mutluyum biraz sıkınti cektim nikotin yuzunden ama en azindan artik kokmuyorum
Agzim,ustum,saclarim kokmuyor.
Dislerimin rengi acildi
Koku ve tad almam inanilmaz degisti gelisti
Cigerlerim acildi daha fazla nefes aliyorum farkedebiliyorum.
Yeni bir bilgi daha ogrend sigara ictigim icin zararlarina resmen kulaklarimi kapatmisim.
Pasif icici sigar icenden daha fazla zehirleniyormus cunku dirwk sigara ucundaa yanan atesden cikan o duman filtresiz havaya dagildigi icin sigara icenden 2 kati fazla zehirleniyormus.
Artik yesilayciyim programida yukledim hele yasaga uymayinda icin kapali rest.vss yerde bak hemen ispiyonlamiyormuyum is yerini artik ne kendimi ne cevri zehirliyemem kimsede bizi zehirlemesin.
Ve son soz olarak;
İnsAllah herkes kurtulur su pislikten de gec de olsa sagligimiza kavusuruz..