8.gun aksamı 2 yarım sigara oda boslukdan içtim.(toplamı 3 etti)
9.gun de aynı geçti sayılır
2 yarım sigara hele ki oglen yaktıgım bırıncı bir midemi bulandırdı ki sormayın(sabahları kahvaltısız sigara yakan ben artık sabahları aklıma gelmiyor cunku aklıma geldiginde direk kötu tadını dusunuyorum hıc istemiyorum.
) ve artık sigara yarısında midemi alt ust ediyor.
10.bugun nedense canım sabah kalktıgımda alıskanlık dısında sigara istemedı(alıskanlık dediğim bos kaldıgında bir sigara yakayım,yururken sigara yakayım da zaman geçsin dersın ya o
)
Dusundum megersem bi kaç gundur ben sırf boslukdan yakıyordum yoksunluk yoktu.
(ilaçsız sigara denemelerimde sinir kupu oluyordum bogazımda bogrumde bır mentolli gibi bişeyin boşlugu ve asırı sıgara istedigi vardı. Bu geldi aklıma ve karar verdim.)
Şuan bunların hiç biri yok ve canım sigara hiç istemıyor bende karar verdim.Ne zaman zorlanırsam içicem daha 14.gune var ve ara sıra yoklama dısında hiç büyük yokluk veya kucuk yokluk hıc bısey hıssetmedim hatta kaç gundur sigara içmeye davet ediliyorum cevremden dedim yok canım istemıyor.Bunu soylerken o an ki mutlulukda ayrı bişey sigara içmiyorum uleynnn
en azından zorlanana kadar
(kendıme de canım isterse zorlanırsam içicem diye söz verdim
)
Ve bugunun sonucu
Sabah içmedim kahvaltımı yaptım canım istemedi.Öğlen ilacı içtigim gibi midem bulandı bu sefer ki uzun surdu hep 5 10 dk suruyordu bugun en az 30 dk surdu.sigara içme istegi geliyor gibi aklıma gelince midem bulanıyor derken içemedım baktım ıyı gıdıyor kendımede soz verdim ya zorlanırsam içicem derken bu saatı ettm bi sigara teklifinide red ettim ortamda .
Bu arada hep 14 gun dıyorum ya beenım doktor oyle dedi megersem sımdı farkettim 12.gune ayarlamıs bu doktor 20 sınde basladım 31 ı sondu oda 12 gun yapıyor neyse yaa onemli degil içmedim ya bugun benden keyiflisi yok
)
İnş.daha da ıcmıcem dun bilseydim yenı paket almazdım neyse hayrına veirirm birine yeterki kurtulayım
Aaa bir de bugun içmedigim için bosluklarda kek çikolata kuruyemıs yedım sanırım bundan bahsediyorlardı evet bosken atıstırılıyor yarın galeta alıcam yanıma
Bir de diger etken dilim sarımsı sarıydı yanı bildiginiz bende sasırırdım ara ara cocukken pembeydı yaslandıkca oluyor sanırdım.Dilim artık pembe cok az sarılık kaldı sigaradan mıs
Suanlık aklıma gelenler bunlar burda sigara sigara dedim yoklugu geldi aklıma ama canım istemıyor o iğrenc tadı ıcmıyorum ıcersem söylerim