sigara bağımlılığı!

nikotinden öte kosullanma kısımlarında sıkıntı çıkıyor sanırım

kahve, yanina hoop gelsin sigara..
çay, gelsin sigara.

ben bikac kere birakmayi deneyim 5 gum falan da icmedim ama " bu hayatin heycani meycani yok" oluyor :))

sonra baktım birakmak istemiyorum, seviyorum ben

kafada bitirmedikten sonra zor.. sigara ictigim için değil, hayatta olduğum için ölcem" kafasında bir insan olduğum için kafada bitirmem de zor.
oyuzden hic bulaşmıyorum ben bu işlere :))

Evet canım büyüyorlar hem de bir anda.bunu ben arya gibi beslenme problemi olan zinhar mamayı kabul etmeyen bi bebek için söylüyorsam kimse korkmasın:)şimdi karnını ovuşturarak dolabın yanına gidiyor karnım çok acıktı bişey Yok mu diye:))(not:yine yemiyor:))
Senin adına çok sevindim bence çılgınlık değil çok doğru bi karar sağlıkla kucağına al inşallah

İnan aryanın bizi örnek almasından çok korkuyorum ama bu o kadar pis bi bağımlılık ki aşamıyorum.

Öğrencilere gelince çok büyük vicdan azabı.derste zararlarından bahset çık utanmadan iç(kendim için diyorum)dileğim bir an önce kurtulmak

30 sene içip hiç içmemiş gibi bırakabilmek çok büyük bi irade gerektirir.tebrik ediyorum.inanın böyle şeyler okumak çok motive ediyor.istemekle ve kararlı olmakla alakalı dediğiniz gibi.umarım bir gün bende şu kadar gündür belki yıldır içmiyorum diyebilirim

Merhaba canım, karabaş otu alıp demleyebilirsin pet şişeye. Nikotin ihtiyacını az çok karşılıyormuş sigara krizini savuşturuyormuş. Muş diyorum çünkü nette öyle okudum, arkadaşım içti denedi faydasını gördü ama bırakmadı tabikide halen devam. Ve sana tavsiyem önce beyninde gerçekten bitir. Sonrasında sabah uyandığında güne sigarasız başla. Azaltarak bırakılmıyor zaten o çok saçma. Ve bu süreçte uçan kuşu bile görünce sigara içesi geliyo insanın :) bahane işte.

Oyyy yerim onun göbişini :) şimdi bir de iki yaş sendromu da eklenince iyice evde kızılca kıyamet kopmuştur herhalde sizin canım

Zaten sigara içmek mantıkla ilgili değil ki canım mantığın içme dese de bağımlı olduğun için yine istiyorsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu illettaen...

Benim canım sigara istediğinde birisi sigaramı saklasa vermese kavga çıkar net:)yani o an canım istediyse içicem başka yolu yok.ne güzel şuan içmiyorsanız yani arada içiyor olmanız bile güzel.sürekli içip bağımlı olmaktansa.darısı biz bırakmak isteyenlere diyelim.çok teşekkürler yorumunuz için

İçmiyorum. İnşallah bir an önce kurtulursunuz demek istedim.

Nefret ederim sigaradan. Lise çağımda tiryaki olacakken bırakmasam bu iradesizlikle benim de işim çok zordu.

Allah bütün kurtulmak isteyenleri tiksindirsin inşallah şu illetten.
Eşim nişanlıyken azaltarak bıraktı. Nasıl yaptığını o da bilmiyor..

Çok kızacaklar bana ama ben seviyorum sigarayı. 4 günde 1 paket içiyorum. Keşke hiç içmeseydim diyorum ama bırakmak için de bir çaba göstermiyorum malesef.

İçmeyenler hiç başlamasın. Bize de bir gün bırakma isteği gelsin inşallah

Hamile olduğumu anladığım an bıraktım. Yaklaşık 10 yıllık tiryakiydim. Hamilelikle de alakalı ve psikolojik de olabilir kokusundan dumanından bile huylandım. Eşime kokuyorsun diye diye canından bezdirdim Bir daha başlar mıyım bilemiyorum

Bende hamileliklerimde tiksiniyordum kulunu görünce midem bulanirdi ama dogurunca ilk aradığım şey oluyodu:))
İs Allah baslamazsin
Konu sahibine gelince de bence destek almadan birakamazsiniz iradenize guvenemiyosaniz tabi
Kardesimin esi şimdiye kadar 10 kere denemistir bırakmayı ama en fazla bir hafta dayanabiliyor su an destekle ilaç alıyor beklioz bakam sonuç ne olucak..

Dinooo hoşgeldin,şeref verdin
Nikotin filan değil zaten mevzuyu biliyosun mevzu derin:)yani diyeceğim o ki psikolojik boyutunu aşmak daha zor.ben bir günü bile içmeden geçiremiyorum.istemiyor muyum bırakmayı elbette deli gibi istiyorum ama onun yerini de hiç bişey tutmuyor.hem bırakmak istiyorum hem de çok seviyorum.ne yaman çelişki dimi?yıldım vallahi maddi manevi zarar

Benim amcam-ki 35 senelik icici- Mora terapi ile bırakti. Ben de deneyeyim dedim ve ovv o da ne biraktim. Gerçekten etkili bir yöntem özellikle isteyene. Yoksunluk krizi dediğimiz şey olmuyor gibi bir şeydi. Sadece ertesi gün ilk iki saat zordu..onda da işte olunca çabuk geçti. Sonra ne mi oldu:)) bir gün içki sofrasındayken salak gibi yaktım böyle buz gibi bir birayla- harbi buz gibiydi ama:))- sonra tekrar başlamış oldum. Ama temmuz gibi tekrar girmeyi dusunuyorum biraz daha kilo vereyim de. Yaptırdığım yerin söylediğine göre ilki kadar asla etkili olmazmış bu yöntem belki de bırakayım diye öyle söylemiştir. Ama amcamın nisanda bir yıl oldu başlamadı. Ben.de acayip tiryakiyim. Şu Allen Carr in kitabını okudum ve dört gün bıraktım geçen sene de ama dayanamadım. Hiç ilk üç günü zor sonrası kolay gelmedi bana öyle tiryakiyim yani. O kitap da acayip gazliyor yani
.belki bıraktığım dönem ikinciye okumaya başlamalıydim. Onun dışında bu sene biraktigimda yeşil çayın tadı bile böyle aromalı güzel gelmeye başladı.siktigim parfümun kokusu buram buram geldi bütün gün... Yani içmemek o kadar güzel ki. Cilt bile kendini toparliyor hemen. Kısacası doğru yolda değiliz.

Ben sigarayı seviyorum.
Bırakmak gibi bi amacım olmadı hic ama bugünlerde alerjik astimla bogusuyorum hayatımda ilk kez icmemek istiyorum ama yapamıyorum (((
Önerilere bakayım bari
1)allen car kitabı ve videoları
2)bırakmak istiyorum kısa filmi
3)bilinç altı telkinleri(videoları var)
4)karabaş otu yazmıştı sanırım bi arkadaş
5)bi de Facebook’ta bi sayfa önermişti bi arkadaş ismine bakıp yazıcam hatırlayamadım
Şimdilik yapılabilecekler bunlar,azaltarak bırakan ya da çok az içen arkadaşlarda var yapabiliyorsanız bence denenebilir

25 yıldır sevişiyoruz kendisiyle

Bi kere çevre baskısıyla bıraktım, 10 ay kadar. 10 kilo aldım, hala veremedim. 5 sene oldu

İnanılmaz mutsuz oldum bırakınca. Sürekli artan depresif bir hayat. Baskı kuran eşime, çocuklarıma aileme düşman oldum içten içe. Beni mutsuzluğa hapsettikleri için. Sigaranın bana zarar verdiğini düşünmüyorum.milyonlarca insan aksini söylüyor ama ben inanmıyorum. Varsa da önemli değil diyorum. Öyle de ölücem, böyle de. En azından mutlu ölürüm, diyorum. Belki psikolojik vakayım ama böyle

Yapmayın böyle vazgeçtim ben bırakmıcam

Ay sanki ben.konuştum ben yazdım tek farkımız ictigimiz yıllar bende ayni kafayim benim gibileride varmış demek :)

Yok beni örnek alma, doğru kişi değilim :)

Biri sigarayı bıraktım deyince üzülüyorum, vah vah diyorum. Hayatı ot oldu içimden diyorum tabi :)
Sigarayı bırakınca icmeyince mutsuz oluyorsun degilmi ben öyle oluyorum sanki o olmayınca hic bisey den keyif alamiyorum o yüzden istemiyorum aslında isterdim ama istemiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…