- Konu Sahibi Light Of God
Bende korkuyorumHipnoz bana göre de değil korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende korkuyorumHipnoz bana göre de değil korkuyorum
Evet canım büyüyorlar hem de bir anda.bunu ben arya gibi beslenme problemi olan zinhar mamayı kabul etmeyen bi bebek için söylüyorsam kimse korkmasın:)şimdi karnını ovuşturarak dolabın yanına gidiyor karnım çok acıktı bişey Yok mu diye:))(not:yine yemiyor:))Evet canım yaptık oyle bir çılgınlık gerçekten güzel günlerdi şimdi masallah 2 yaşına geldi yaramazlar... Senin prensesin de iyidir inşallah :)
Sen hiç birşey olmasa kızına örnek olmak için o illeti bırakmalısın. Onun senden gorup içmeye basladigini dusunsene...
Bir de hatırladığım kadarıyla ogretmendin. Benim hayatımda yaşadığım en büyük yıkım öğretmenimi sigara içerken gormek olmuştu
30 sene içip hiç içmemiş gibi bırakabilmek çok büyük bi irade gerektirir.tebrik ediyorum.inanın böyle şeyler okumak çok motive ediyor.istemekle ve kararlı olmakla alakalı dediğiniz gibi.umarım bir gün bende şu kadar gündür belki yıldır içmiyorum diyebilirim30 sene tam 30 sene sigara içtim. Günde en az 2 paket olmak üzere ve de öyle hafif falan değil yani sigara en babasından.
Gece alarm kurar kalkar içer yatardım.
İlk doğumumda narkozdan çıktığımda arkadaşıma "bana sigara ver" demişim.
Sonra bir gün, tünelin ucundaki o beyaz ışığı görür gibi oldum. Çocuklarım geldi gözümün önüne. Ben olmazsam onlara kim bakar dedim.
Acile girmeden sigaramı içmiştim çıktığımda ise sigarayı bıraktım.
Sonuçta boyun fıtığı olduğum ortaya çıktı ama o beyaz ışık görüntüsü (beynime teşekkür ediyorum) beni korkutmuştu bir kere.
Yarım paket sigaramı aylarca gözümün önünden ayırmadım. Hastaneden çıktıktan sonra hiç içmedim.
Sadece bir kere annem vefat etmeden bir hafta önce canım çekti ama yinede içmedim.
Son 4 yıldız felaket üstüne felaketler geçirdim ama zerre aklıma gelmedi. Arkadaşlarım hatta eşim bile inanamadı bıraktığıma. Hep gizli içtiğimi sandılar.
Yani isterseniz bırakırsınız.
Evet canım büyüyorlar hem de bir anda.bunu ben arya gibi beslenme problemi olan zinhar mamayı kabul etmeyen bi bebek için söylüyorsam kimse korkmasın:)şimdi karnını ovuşturarak dolabın yanına gidiyor karnım çok acıktı bişey Yok mu diye:))(not:yine yemiyor:))
Senin adına çok sevindim bence çılgınlık değil çok doğru bi karar sağlıkla kucağına al inşallah
İnan aryanın bizi örnek almasından çok korkuyorum ama bu o kadar pis bi bağımlılık ki aşamıyorum.
Öğrencilere gelince çok büyük vicdan azabı.derste zararlarından bahset çık utanmadan iç(kendim için diyorum)dileğim bir an önce kurtulmak
Benim canım sigara istediğinde birisi sigaramı saklasa vermese kavga çıkar net:)yani o an canım istediyse içicem başka yolu yok.ne güzel şuan içmiyorsanız yani arada içiyor olmanız bile güzel.sürekli içip bağımlı olmaktansa.darısı biz bırakmak isteyenlere diyelim.çok teşekkürler yorumunuz içinBen arkadaşım sayesinde bıraktım
Aynı evde kalıyorduk sigarayı bırakmam için her yere birer tane saklıyordu
Her istediğimde değil ama belli aralıklarla yerlerini söylüyordu
1 paketten günde 5 adete düşürdü en başta
Çok kızıyordum bana bu kadar müdahale ettiği için ama beni çok sevdiği için yapıyordu
Ondan gizli paket alıp içtiğim de olmadı değil :))
Ama böyle yapa yapa bıraktırdı ve Canım çok istediği zaman içtim 1 tane
Sonra unuttum sigarayı
Şu an dumanı ve kokusu iğrenç geliyor ama Canım sıkkınken ya da içen biri ile aynı ortama geldiğim zaman 1 tane içiyorum o da ayda yılda 1 oluyor zaten
Yani ya tiksinip birden bırakacaksınız ya da tiksinmiyorsanız azaltarak kendinize başka uğraşlar bularak yavaş yavaş unutacaksınız
Bende hamileliklerimde tiksiniyordum kulunu görünce midem bulanirdi ama dogurunca ilk aradığım şey oluyodu:))Hamile olduğumu anladığım an bıraktım. Yaklaşık 10 yıllık tiryakiydim. Hamilelikle de alakalı ve psikolojik de olabilir kokusundan dumanından bile huylandım. Eşime kokuyorsun diye diye canından bezdirdim Bir daha başlar mıyım bilemiyorum
Dinooo hoşgeldin,şeref verdinnikotinden öte kosullanma kısımlarında sıkıntı çıkıyor sanırım
kahve, yanina hoop gelsin sigara..
çay, gelsin sigara.
ben bikac kere birakmayi deneyim 5 gum falan da icmedim ama " bu hayatin heycani meycani yok" oluyor :))
sonra baktım birakmak istemiyorum, seviyorum ben
kafada bitirmedikten sonra zor.. sigara ictigim için değil, hayatta olduğum için ölcem" kafasında bir insan olduğum için kafada bitirmem de zor.
oyuzden hic bulaşmıyorum ben bu işlere :))
1)allen car kitabı ve videolarıBen sigarayı seviyorum.
Bırakmak gibi bi amacım olmadı hic ama bugünlerde alerjik astimla bogusuyorum hayatımda ilk kez icmemek istiyorum ama yapamıyorum (((
Önerilere bakayım bari
Yapmayın böyle vazgeçtim ben bırakmıcam25 yıldır sevişiyoruz kendisiyle
Bi kere çevre baskısıyla bıraktım, 10 ay kadar. 10 kilo aldım, hala veremedim. 5 sene oldu
İnanılmaz mutsuz oldum bırakınca. Sürekli artan depresif bir hayat. Baskı kuran eşime, çocuklarıma aileme düşman oldum içten içe. Beni mutsuzluğa hapsettikleri için. Sigaranın bana zarar verdiğini düşünmüyorum.milyonlarca insan aksini söylüyor ama ben inanmıyorum. Varsa da önemli değil diyorum. Öyle de ölücem, böyle de. En azından mutlu ölürüm, diyorum. Belki psikolojik vakayım ama böyle
Ay sanki ben.konuştum ben yazdım tek farkımız ictigimiz yıllar bende ayni kafayim benim gibileride varmış demek :)25 yıldır sevişiyoruz kendisiyle
Bi kere çevre baskısıyla bıraktım, 10 ay kadar. 10 kilo aldım, hala veremedim. 5 sene oldu
İnanılmaz mutsuz oldum bırakınca. Sürekli artan depresif bir hayat. Baskı kuran eşime, çocuklarıma aileme düşman oldum içten içe. Beni mutsuzluğa hapsettikleri için. Sigaranın bana zarar verdiğini düşünmüyorum.milyonlarca insan aksini söylüyor ama ben inanmıyorum. Varsa da önemli değil diyorum. Öyle de ölücem, böyle de. En azından mutlu ölürüm, diyorum. Belki psikolojik vakayım ama böyle
Yok beni örnek alma, doğru kişi değilim :)Yapmayın böyle vazgeçtim ben bırakmıcam
Sigarayı bırakınca icmeyince mutsuz oluyorsun degilmi ben öyle oluyorum sanki o olmayınca hic bisey den keyif alamiyorum o yüzden istemiyorum aslında isterdim ama istemiyorum isteYok beni örnek alma, doğru kişi değilim :)
Biri sigarayı bıraktım deyince üzülüyorum, vah vah diyorum. Hayatı ot oldu içimden diyorum tabi :)