- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi Light Of God
Ben bıraktım. Sağlığım kötü olmuştu. Bırakmak zorunda kaldım. Geri başlayamam. Başıma ne geleceğini biliyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben meraktan başlayan kategorisindeyim, fazla meraklı olmak iyi değilmiş demek ki, gereksiz merakım tiryakiliğe döndü ne yazık ki :)))
İşin garibi Ramazan'da sahurla iftar saati arası içmemek beni zorlamıyor ama iftarda bir başlıyorum sahur bitene kadar arkamdan atlı kovalıyor gibi, tövbe estağfurullah, böyle de tezat, çelişkili, tuhaf bir kadınım.
Yook ayni ben de öyleyim.disarda saatlerce kalayim yine aramam.ama evde canim istiyor.esim yakar yarisinda atar.kizarim ziyan etme diye.elimden gelse kullerini yiyeceğim evt.biraz abarti oldu ama oyle.
AynennYere yiyecek düşse yemem ama sigarayı içerim. Asla ziyan etmem :)))
aynı ben sanki nikotini depolarsak bütün gün canımız istemez gibi değil miO atlılar beni de kovalar. O içtiklerim yetmez sahuru yaptıktan sonra iki tane daha içerim çünkü bir tane içersem eksik kalır:)
1)allen car kitabı ve videoları
2)bırakmak istiyorum kısa filmi
3)bilinç altı telkinleri(videoları var)
4)karabaş otu yazmıştı sanırım bi arkadaş
5)bi de Facebook’ta bi sayfa önermişti bi arkadaş ismine bakıp yazıcam hatırlayamadım
Şimdilik yapılabilecekler bunlar,azaltarak bırakan ya da çok az içen arkadaşlarda var yapabiliyorsanız bence denenebilir
Ilacin adini ögrenebilirmiyimBenim eşim günde 2 pakete yakın içerdi eczaneden bir ilaç aldı 15 gün kullandı ve su an yanında sigara yakılsa öğürmeye başlıyor