İkinci üyeliği arkadaşıma aldım o anda telefonunda internet yoktu arkadaşım kullanıyor ip numarasına bakabilirsiniz layla1983 sanırımMerhaba
04/01/2016 gecesi SSL geçişi yapıldığı için bazı sayfalarda "yeniden giriş yapmanız istenmekte" veya "şifre hatalı" uyarısı almaktasınız. Sorun çözülene kadar lütfen ikinci bir üyelik almayın, şifrenizi güncellemeyin. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Not : e-posta adresini hatırlamayan veya güncel bir adres ile değiştirmek isteyip yapamayanlar lütfen bana özel mesaj(burayı tıklayıp) ile ulaşıp yeni e-posta adresini verebilir. Ben gerekli güncellemeyi hızlı bir şekilde yapabilirim.
Ben hic birsey anlamadim ssl ne sifre degisikligi ney ...siteye girdim bi sorun olmadi...anlamadim yani noluyo
Ben görmedim kız nereye basicaz barnamiziSiteye parmak iziyle giriş yapmak, mikemmel olmuş
sorun yoksa süper : ) sabah sorun yaşadıkta
Orta tuş varya. Parmakla acıliyor benimkisi :))Ben görmedim kız nereye basicaz barnamizi
Bende her girisimde sifremi kendim yazardim simdi kendiliginden aciliyor neden acaba o degil telim calinsa kaybolsa kadinlar kulubune giris yapsa kendiliginden çıkıyor...bu sorun benim telle mi alakali...sorun yoksa süper : ) sabah sorun yaşadıkta
Hayır şifre girerken yanda küçük kutucuk var ona onay verince her girdiğinde şifre girmeden girebiliyorsun siteye bir bak yanlışlıkla onay vermiş olabilirsinBende her girisimde sifremi kendim yazardim simdi kendiliginden aciliyor neden acaba o degil telim calinsa kaybolsa kadinlar kulubune giris yapsa kendiliginden çıkıyor...bu sorun benim telle mi alakali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?