Şifre sorunu, SSL geçişi...

Siteye parmak iziyle giriş yapmak, mikemmel olmuş

İkinci üyeliği arkadaşıma aldım o anda telefonunda internet yoktu arkadaşım kullanıyor ip numarasına bakabilirsiniz layla1983 sanırım

Kazen uygulamada da sorun var tarayicidan giriyorum ama uygulama acilmiyor

defalarca sayfa beni atınca ne oluyor demiştim ki bildirim geldi :)

Ben hic birsey anlamadim ssl ne sifre degisikligi ney ...siteye girdim bi sorun olmadi...anlamadim yani noluyo

Ben dun aksam sıkıntı yasadim baglanti olmuyodu alinti olmuyodu
Bugunde giriste sikinti yasadim sonra kendi sifremle girdim simdi ne yapilacak ben anlamadim
sorun yoksa süper : ) sabah sorun yaşadıkta

sorun yoksa süper : ) sabah sorun yaşadıkta
Bende her girisimde sifremi kendim yazardim simdi kendiliginden aciliyor neden acaba o degil telim calinsa kaybolsa kadinlar kulubune giris yapsa kendiliginden çıkıyor...bu sorun benim telle mi alakali...

Bende her girisimde sifremi kendim yazardim simdi kendiliginden aciliyor neden acaba o degil telim calinsa kaybolsa kadinlar kulubune giris yapsa kendiliginden çıkıyor...bu sorun benim telle mi alakali...
Hayır şifre girerken yanda küçük kutucuk var ona onay verince her girdiğinde şifre girmeden girebiliyorsun siteye bir bak yanlışlıkla onay vermiş olabilirsin

Parolayi otomatik tamamlayi yapmisim onceden ..yoksa hatirlamiyorum sifremi bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…