- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün geçmişi silin-kayıtlı şifreler vs baştan aşağı o zaman sorun kalkar.Bende her girisimde sifremi kendim yazardim simdi kendiliginden aciliyor neden acaba o degil telim calinsa kaybolsa kadinlar kulubune giris yapsa kendiliginden çıkıyor...bu sorun benim telle mi alakali...
Tesekkur ederim ..esim halletti sorunu..Bütün geçmişi silin-kayıtlı şifreler vs baştan aşağı o zaman sorun kalkar.
merhaba,Merhaba
04/01/2016 gecesi SSL geçişi yapıldığı için bazı sayfalarda "yeniden giriş yapmanız istenmekte" veya "şifre hatalı" uyarısı almaktasınız. Sorun çözülene kadar lütfen ikinci bir üyelik almayın, şifrenizi güncellemeyin. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Not : e-posta adresini hatırlamayan veya güncel bir adres ile değiştirmek isteyip yapamayanlar lütfen bana özel mesaj(burayı tıklayıp) ile ulaşıp yeni e-posta adresini verebilir. Ben gerekli güncellemeyi hızlı bir şekilde yapabilirim.
selamKazen bu konuyla mı alakalı bilmiyorum ama bu sıkıntıdan sonra ben de telefondan giremez oldum foruma. çerezleri sildim, geçmişi sildim, bir iki bir şey daha yaptım ama hala düzelmedi web sayfası açılmıyor diye hata veriyor. başka yapabileceğim bir şey var mı acaba bildiğiniz?
başka bi seçeneğim var mı peki? şu an telefonumun kendi tarayıcısını kullanıyorum. telefonumda hafıza sıkıntısı yaşadığımdan hiç bir uygulamayı yükleyemiyorum da :) eğer başka türlü olmaz diyorsanız yapacak bir şey yok tabi...farklı bir web browser dener misiniz ?
başka bi seçeneğim var mı peki? şu an telefonumun kendi tarayıcısını kullanıyorum. telefonumda hafıza sıkıntısı yaşadığımdan hiç bir uygulamayı yükleyemiyorum da :) eğer başka türlü olmaz diyorsanız yapacak bir şey yok tabi...
yalnız şuan pcden giriyorum