- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Kaptanim sen ban yeme ben de yemimaynen. bende daha 2 gün önce gurupumdaki bir hatuna banlandigi icin uyardim simdi kendim ban yedim sandim..birde kaptanim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim sen ban yeme ben de yemimaynen. bende daha 2 gün önce gurupumdaki bir hatuna banlandigi icin uyardim simdi kendim ban yedim sandim..birde kaptanim![]()
Benimde kayıtlı ama 1 saat önce giremedim,nickimi hatırladı tarayıcı ama şifre yok,benimde aklımda yok,gmailde kayıtlı,üşendim bakmaya. Tekrar deneyince girebildimBenimkinde nick ve şifre duruyor girişe basmam gerekiyortarayıcıda kayıtlı ondan heralde
Bizim şifrelerimiz hep aynı olduğundan hiç unutmamBenimde kayıtlı ama 1 saat önce giremedim,nickimi hatırladı tarayıcı ama şifre yok,benimde aklımda yok,gmailde kayıtlı,üşendim bakmaya. Tekrar deneyince girebildim![]()
Yarışmalar sayfasını açBENDE SIKINTI OLMADI HİÇ...
Şimdi siteden çıktım tekrar girdim ve bu sefer tekrar şifre ve beni hatırla vs istemedi,çıktığım gibi aynı şekilde geri girebildim,sanırım sorun çözüldü,teşekkürler.Merhaba,
Şimdi deneyebilir misiniz ? Testlerinizi yapın lütfen.
Not : Favorilerinizi güncellemelisiniz ama...
Al günahini zavallinin.Ay tarayıcıya saydırıyordum![]()
Teşekkürler bilgilendirme için![]()
Kronun suçu yokmuşAl günahini zavallinin.klava:
Benden şifre istemiyor otomatik giriyorum amaMerhaba
04/01/2016 gecesi SSL geçişi yapıldığı için bazı sayfalarda "yeniden giriş yapmanız istenmekte" veya "şifre hatalı" uyarısı almaktasınız. Sorun çözülene kadar lütfen ikinci bir üyelik almayın, şifrenizi güncellemeyin. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Not : e-posta adresini hatırlamayan veya güncel bir adres ile değiştirmek isteyip yapamayanlar lütfen bana özel mesaj(burayı tıklayıp) ile ulaşıp yeni e-posta adresini verebilir. Ben gerekli güncellemeyi hızlı bir şekilde yapabilirim.