• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şifre sorunu, SSL geçişi...

aynen. bende daha 2 gün önce gurupumdaki bir hatuna banlandigi icin uyardim simdi kendim ban yedim sandim..birde kaptanim:skandal::skandal:
Kaptanim sen ban yeme ben de yemim:KK70: diyorum sabahtan beri niye bu siteye habire giriş yap diyo ama neyse gerçek ortaya çıktı :KK8:

Uygulamadan girdigimden dolayi mi acaba bende problem olmadi hic.

Benimkinde nick ve şifre duruyor girişe basmam gerekiyor :KK12: tarayıcıda kayıtlı ondan heralde
Benimde kayıtlı ama 1 saat önce giremedim,nickimi hatırladı tarayıcı ama şifre yok,benimde aklımda yok,gmailde kayıtlı,üşendim bakmaya. Tekrar deneyince girebildim
Nickinde güzel olmuş,ne kadarda ismiyle müsemma bir üye oldun anlatamam :-)

Şifre sorunca babamı yedim yoksa dedim ama bı sorun olduğunu anlamıştım. Bilgilendirme için teşekkürler

İnşallah en kısa sürede hallolur

acaba neden kaynaklı merak ettim cerezleri temizleyin demişti chrome ama faydası olmadı?

Merhaba,
Şimdi deneyebilir misiniz ? Testlerinizi yapın lütfen.

Not : Favorilerinizi güncellemelisiniz ama...

Bilgilendirme için tskler,iyi ki şifrem aklımdaymış nasılsa :D bende hesabım gitti kesin dedim ilk başta

Merhaba,
Şimdi deneyebilir misiniz ? Testlerinizi yapın lütfen.

Not : Favorilerinizi güncellemelisiniz ama...
Şimdi siteden çıktım tekrar girdim ve bu sefer tekrar şifre ve beni hatırla vs istemedi,çıktığım gibi aynı şekilde geri girebildim,sanırım sorun çözüldü,teşekkürler.

Şifremi dün değiştirdim. Sorunun bende olduğunu sanıyordum.neyseki bu mesajı gördüm. Ne oluyor diyordum iyi oldu:)

Merhaba
04/01/2016 gecesi SSL geçişi yapıldığı için bazı sayfalarda "yeniden giriş yapmanız istenmekte" veya "şifre hatalı" uyarısı almaktasınız. Sorun çözülene kadar lütfen ikinci bir üyelik almayın, şifrenizi güncellemeyin. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

Not : e-posta adresini hatırlamayan veya güncel bir adres ile değiştirmek isteyip yapamayanlar lütfen bana özel mesaj(burayı tıklayıp) ile ulaşıp yeni e-posta adresini verebilir. Ben gerekli güncellemeyi hızlı bir şekilde yapabilirim.
Benden şifre istemiyor otomatik giriyorum ama

Back
X