Şifre sorunu, SSL geçişi...

Bwnim dun gece oldu değiştirdim şifremi

Bilgilendirme için teşekkürler Kazen

Bende her girisimde sifremi kendim yazardim simdi kendiliginden aciliyor neden acaba o degil telim calinsa kaybolsa kadinlar kulubune giris yapsa kendiliginden çıkıyor...bu sorun benim telle mi alakali...
Bütün geçmişi silin-kayıtlı şifreler vs baştan aşağı o zaman sorun kalkar.

Benim merak ettiğim bi durum var, yardımcı olursanız sevinirim :)

Şimdi, kullanıcı adını daha yazmadan direk adım çıkıyor, telefonum başkasının elindeyken kullanıcı adı yerine baksa direk adımı görecek

Şifreyi hatırla bölümünü tıklamadım.
Acaba kk ayarlarından mı yapmalıyım??

Herkese merhaba !!!!
Ben 12 kilo verdikten sonra kilo vermem yavaşladı ve kilo veremiyorum ama ben istediğim kiloya ulaşmak istiyorum bunun için önerileriniz varsa alabilir miyiiiiiiiiimmmm ????????

merhaba,
bilgilendirme için teşekkürler

Giremedim ya kaç gündür...tesadüf eseri chrome dan denedim
Yandexten de girilmiyor

selam Kazen bu konuyla mı alakalı bilmiyorum ama bu sıkıntıdan sonra ben de telefondan giremez oldum foruma. çerezleri sildim, geçmişi sildim, bir iki bir şey daha yaptım ama hala düzelmedi web sayfası açılmıyor diye hata veriyor. başka yapabileceğim bir şey var mı acaba bildiğiniz?

farklı bir web browser dener misiniz ?

farklı bir web browser dener misiniz ?
başka bi seçeneğim var mı peki? şu an telefonumun kendi tarayıcısını kullanıyorum. telefonumda hafıza sıkıntısı yaşadığımdan hiç bir uygulamayı yükleyemiyorum da :) eğer başka türlü olmaz diyorsanız yapacak bir şey yok tabi...

Kazen merhaba bu yenileme olduğundan beri tickerfactory den yaptığımız çizelgeyi imza bölümüne yapıştırdığımda görünmüyor. Neden acaba?
şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…