peki bir şey sorabilir miyim sabahtan beri site çok yavaş sayfanın açılmasını dakikalarca bekliyorum bu da bundan kaynaklı mı yoksa benim tarayıcım da mı sıkıntı var
Benimde kayıtlıydı ama tamamen silmiş herşeyi. Adımı dahi hatırlamıyodu.Benimkinde nick ve şifre duruyor girişe basmam gerekiyortarayıcıda kayıtlı ondan heralde
Hep sorun bizde olur zatenHız konusunda sıkıntı yok sanırım sizin tarayıcınızla ilgili bir durum
Hay ALLAH bende şifremi unuttum sandım hata verince yeni şifre aldımMerhaba
04/01/2016 gecesi SSL geçişi yapıldığı için bazı sayfalarda "yeniden giriş yapmanız istenmekte" veya "şifre hatalı" uyarısı almaktasınız. Sorun çözülene kadar lütfen ikinci bir üyelik almayın, şifrenizi güncellemeyin. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Not : e-posta adresini hatırlamayan veya güncel bir adres ile değiştirmek isteyip yapamayanlar lütfen bana özel mesaj(burayı tıklayıp) ile ulaşıp yeni e-posta adresini verebilir. Ben gerekli güncellemeyi hızlı bir şekilde yapabilirim.
Sorar tabii çıkmışsınız işdeŞifremi yazıp giriş yaptım ve beni hatırla seçeneğini seçtim.Siteden çıkıp tekrar girip giriş yapmak istediğimde yeniden şifre soruyor.
aynen. bende daha 2 gün önce gurupumdaki bir hatuna banlandigi icin uyardim simdi kendim ban yedim sandim..birde kaptanimBende ban yedim saniyorum ayar oldum burda:)
Sorar tabii çıkmışsınız işde
Oy ben susam iyi olur.Geç anladımŞifremi yazıp giriş yaptım ve beni hatırla seçeneğini seçtim.Siteden çıkıp tekrar girip giriş yapmak istediğimde yeniden şifre soruyor.
MerhabaMerhaba
04/01/2016 gecesi SSL geçişi yapıldığı için bazı sayfalarda "yeniden giriş yapmanız istenmekte" veya "şifre hatalı" uyarısı almaktasınız. Sorun çözülene kadar lütfen ikinci bir üyelik almayın, şifrenizi güncellemeyin. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Not : e-posta adresini hatırlamayan veya güncel bir adres ile değiştirmek isteyip yapamayanlar lütfen bana özel mesaj(burayı tıklayıp) ile ulaşıp yeni e-posta adresini verebilir. Ben gerekli güncellemeyi hızlı bir şekilde yapabilirim.
tamam çok teşekkür ederim :)Hız konusunda sıkıntı yok sanırım sizin tarayıcınızla ilgili bir durum
Aynen benOtomatik girmeye okadar alışmışımki, şifreyi sorunca gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım
Allahtan aklımdaki doğruymuşta giriş yapabildim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yeni-uygulamalar.1193/Merhaba
Beklemedeyim ama birşey sorucam. . Nick değişimi nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?