- 23 Ağustos 2012
- 49.684
- 230.471
Ne mesajı verecek yahu “ben bok gibi bir herifim” mesajı mı?
Daha cok "dunya bom.bk bir yer, biz de micalim" tarzi bir mesaj diye dusundum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mesajı verecek yahu “ben bok gibi bir herifim” mesajı mı?
Ne mesajı verdıgını Bılemem de bokunu bırakması yeterlı benım ıcınKızlar selam, konu çok sevdiğim bir kuzenimle alakalı. Kendisiyle şu an bu konuyu tartışıyoruz. 6 aylık bir ilişkisi var. Çocuk 33 yaşında, askeri okuldan ayrılmış mühendis. Yalnız yaşıyor.
Çocuğun evine üç dört kere gitti, çok özür dileyerek söylüyorum, 2 kez klozette büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmediğini görmüş. Normalde evi çok temizmiş, zaten sık sık da kadın geliyormuş. Giyimi kuşamı da aynı şekilde.
Kuzenim utancından 2. Defa gördüğünde bile bir şey dememiş, dalgınlığından olduğunu iddia ediyor. Ama ben evime gelme ya da seni umursamıyorum anlamında bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Ya da psikolojik sorunları mı var anlamadık.
Açıklama benı ikna etmediArkadaşlar kafam dalgınsa arada ben de unutuyorum ya
2-3 kere unuttum
Ama misafir gelecekse de unutulmaz bence, kontrol eder insan lavabo temiz mi diye
Iyy Pis diyenler durun hemen taş atmayın elimi yıkamayı asla ihmal etmiyorum
Konu sahibi de nasıl iyi niyetli yazık,nasıl safDaha cok "dunya bom.bk bir yer, biz de micalim" tarzi bir mesaj diye dusundum
Yok canım o konuyu işlemedik bizEski tarihlerde g.t nasıl silinir konuları vardı.belki denk gelmişsindir. Tam komediydi yaa.aynı bu konu gibi.
Yok, klozete kovayı tek seferde boca edersen gidiyor. Offf ev temizlemek ne iğrenç bir şey yaaaa, neleri bilmek zorunda kalıyorsunKlozette gidiyor mu ya? Ben kaç defa denedim olmadı.alaturkayı mi kastediyorsunuz?
Ben de şimdi hatırladım ya, işlemiştik siz şanslı olduğunuz için oraları kaçırmışsınız. Hatta millet işi gücü bırakıp sayfa sayfa talimat yazmıştı konu hakkında, o esnada konu sahibi kadir kıymet bilmeyip çat diye üyeliğini iptal etmişti.Yok canım o konuyu işlemedik biz
Bunu ben bile kaçırmışım bir ara nasıl gusül alıyorsunuz sorusu üzerine uzun uzun tartışmıştık, onu hatırlıyorumBen de şimdi hatırladım ya, işlemiştik siz şanslı olduğunuz için oraları kaçırmışsınız. Hatta millet işi gücü bırakıp sayfa sayfa talimat yazmıştı konu hakkında, o esnada konu sahibi kadir kıymet bilmeyip çat diye üyeliğini iptal etmişti.
Zaten kuzeni dalginligina gelmiş diyor, konuyu açan hanımefendi illa mesaj var ayrıl diyorBelkide pis bunuda ekleyin.Niye sifondan mesaj almaya çalışıyor kuzeninizki
Kızlar selam, konu çok sevdiğim bir kuzenimle alakalı. Kendisiyle şu an bu konuyu tartışıyoruz. 6 aylık bir ilişkisi var. Çocuk 33 yaşında, askeri okuldan ayrılmış mühendis. Yalnız yaşıyor.
Çocuğun evine üç dört kere gitti, çok özür dileyerek söylüyorum, 2 kez klozette büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmediğini görmüş. Normalde evi çok temizmiş, zaten sık sık da kadın geliyormuş. Giyimi kuşamı da aynı şekilde.
Kuzenim utancından 2. Defa gördüğünde bile bir şey dememiş, dalgınlığından olduğunu iddia ediyor. Ama ben evime gelme ya da seni umursamıyorum anlamında bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Ya da psikolojik sorunları mı var anlamadık.
Maalesef var böyle insanlarKızlar selam, konu çok sevdiğim bir kuzenimle alakalı. Kendisiyle şu an bu konuyu tartışıyoruz. 6 aylık bir ilişkisi var. Çocuk 33 yaşında, askeri okuldan ayrılmış mühendis. Yalnız yaşıyor.
Uzun uzun tartısacak kadar nasıl açık kaldı konu.Bunu ben bile kaçırmışım bir ara nasıl gusül alıyorsunuz sorusu üzerine uzun uzun tartışmıştık, onu hatırlıyorum
Sifonun gücü yetmedi belkiKızlar selam, konu çok sevdiğim bir kuzenimle alakalı. Kendisiyle şu an bu konuyu tartışıyoruz. 6 aylık bir ilişkisi var. Çocuk 33 yaşında, askeri okuldan ayrılmış mühendis. Yalnız yaşıyor.
Biz kadınlar toz kondurmamak ıcın her türlü bahaneyi BuluruzSifonun gücü yetmedi belki
Kemalin yaptı MesudeeBiz kadınlar toz kondurmamak ıcın her türlü bahaneyi Buluruz
Kemalimiz yapmaz cunku