• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır ve 2.el albümüm giyim ayakkabı çanta aksesuar hepsi......

1 beden sve dar mler için uygun etiketi süleyman demirel tasarımı imzalı 1 beden 250 tlye almıştm butiğinden 1 kez gydim 50 tlye satıyorum.

tatlım saol hepsi çok güzel oldu bi eşofman büyük oldu bi de şort biraz.ama güzel oldu. inş seninde içine sinmiştir öpüyorum

Öylemi beğenmene sevindim cnm:) güzel günlerde kullan inşallah görüşmek üzere sevgiler..

saol canım özellikle elbise ve yeleği çok beğendim onlar çok güzel oldular.diğerleri biras bol geldi ama hallederim ben onu.tşkler canım sende iyi günlerde kullan .

canım çizgili 38 beden trenç ve kolları fırfırlı sırt detayı olan elbise en son ne olur?

Canım elimdekileri bitirmek adına 3 ve fazlası ürün alana kargo ücretini ben karşılıyorum:) 3. birşey seçersen kargonu ben ödeyeceğim yani:) oyüzdn hem o hem indirim yapamıyorum:( birde fiyatlar çok uygun zaten baksana bazıları sıfır bazıları 1-2 kez gylmiş şeyler 5-10 tl daha ne olsun:)) trechi 69 yada 79 a almştım inan 20 ye veriyorumz aten :)

Son düzenleme:
Back