• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır ve 2.el albümüm giyim ayakkabı çanta aksesuar hepsi......

$040.jpg
36-38 kadife sıfır 15 tl

indirimli halleriyle duruyorlar sanırım :23:babet ve ayakkabıyı begendım :12:
takas içinde olabilir hatta

canım çantayı burdan bi arkla takas yaptık,nişanlım çok beğenmedi.yazın güzel olur ama.elimde bu tarz bi çanta daha olduğu için eğer istersen bunla takas yapabilirim bi de elimde iki adet sıfır etiketli kot va düşünürsen

canım burdakı canta duruyomu nilay hanımın galibaaa :52:

ayakkabı ve babeti istiyorum :31: mavi tunik tarzı elbisemi secemedım baska resmı varmı ? Birde takas düşünürmüsün tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691981&page=3&p=34002716&posted=1#post34002716

düşünmezsende yıne bu ayakkabıları istiyorum:49:

Topuklarında problem yok dimi :31:

merhaba cnm takas yapamıyorum çnkü taşıncam dolapları boşaltıp azaltma modundayım şuan oyüzdn uygun fiyata listeledim hepsini. Mavi aslında elbise belden bağlamalı kemeri var ama kapalılar biraz kısaltıp tunik gibide kullanabilir normalde batikte elbise olarak satılıyor yani. Ayakkabılarında topuklarında fln sorunu yok sadfece gibi iç yazıları silndi:) 3ü 35 tl yapıyor 30 tl yaparım size maksat işiniz görülsün sizinde.

TATLIM BABETİ 5 TL YE
AYAKKABIYIDA 10 TL YE DÜŞÜRDÜĞÜN YAZILARI OKUDUM BEN :ssz:

15 TL YE 2 SİNİ ALABİLİRİM :31:

TATLIM BABETİ 5 TL YE
AYAKKABIYIDA 10 TL YE DÜŞÜRDÜĞÜN YAZILARI OKUDUM BEN :ssz:

15 TL YE 2 SİNİ ALABİLİRİM :31:

nası yanii ayakkabıyı 10 a düşürmedm ben cnm yanlşn var beyaz lacivert kırmızı çizgililere 10 yazdm sadece taba rengi hep 15 ti hiç 10 yapmadım aldığm fiyatların yarısnnda altında yazıyorum zaten fiyatları öyle belirliyorum o tabaları 20-25 e almadım ki ben 35 e aldım15 e satıyordum hep hatta ilk konumda 20 idi sonra 15 yaptım 10 yapmadım cnm:)

EVET TATLIM PARDON YA :1: BEN görmek istedgım gıbı bakmısım demekkı ama öteki babet 5 tl :31: :52:

Begendım ben 15 e anlasalım alıym tatlım ya :9:

yok kuzum naptın okdr da yapamam babeti 5e indrdim hadi hepsinede indrm yapamam yani beni batrcanmı sen:)) ikisi 20 yapıyor işte çok değilki 2 ayakkabı alıyorsun 20 liraya yahu

yok kuzum naptın okdr da yapamam babeti 5e indrdim hadi hepsinede indrm yapamam yani beni batrcanmı sen:)) ikisi 20 yapıyor işte çok değilki 2 ayakkabı alıyorsun 20 liraya yahu
batmazsın tatlım 2. el sonucta :) kar bile ediyosun :31::32:

Peki öyleyse sen bilirsin . İyi satışlar :34:

batmazsın tatlım 2. el sonucta :) kar bile ediyosun :31::32:

Peki öyleyse sen bilirsin . İyi satışlar :34:

karmı ediyorum:)))) walla bn bu kar mantığından pek bişey anlayamadım:D burdan sattğım 5 liralık collezione babeti gidip collezione dan sıfırnı 25 tye alırken nasıl kar ederim onuda anlamış değilm ama neyse cnm kolay gelsin sanada iyi satışlar..

Back