Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elsıfır etiketli 1-2 -3 yaşa uygun kız elbiseleri
her parça 9 tl üstelik kargo bende toplu alım olursa daha iyi olur bu kıyafetlerin hepsi hediye gelmişti fırsat olmadı giydirme,tekrar hamileyim ama bebegim erkek,sattıklarımla bebege bişeyler alıcam inşallah.
kızlar ihtiyacım var diye yukarıdaki tam 8 parça sıfır elbiseyi toplam 50 tl ye veriyorum kargo benden, isteyene peluş oyuncaklarda var kızım oynamadıgı icin süs diye dolabında duruyor.
yukarıdaki 3 adet içi polar pantolon,pembe uyku tulumu,ve 21 no ayakkabı toplam 5 parça tertemiz ürünler hepsini 25 tlye kargo benden.(sadece tulumu 34.90 a almıştım yemin ederim 1 gece giydi oda gece tekrar çıkarttırdı)
yukarıdaki 3 adet içi polar pantolon,pembe uyku tulumu,ve 21 no ayakkabı toplam 5 parça tertemiz ürünler hepsini 25 tlye kargo benden.(sadece tulumu 34.90 a almıştım yemin ederim 1 gece giydi oda gece tekrar çıkarttırdı)
canim ben, sıfır olanlardan, ikinci mail son resimdeki, kisa kollu, kirmizi beyazli, cizgili, bebe yakalı olan elbiseyi begendim ama bilmiyorum ki tek onu gonderir misiniz kargo dahil ? ya da ne taraftasinız elden alsam ? arcipop@hotmail.com dan mail atabilirsiniz bana..