şifalı taş kullanıp etkisini gören var mı kızlar?

benim halam yeşim taşıyla ölümlerden döndüğü hastalığından kurtuldu yıllarrr ama yıllardır çektiği bir rahatsızlıktı kurtuldu artık ilaç bile içmiyor

benim halam yeşim taşıyla ölümlerden döndüğü hastalığından kurtuldu yıllarrr ama yıllardır çektiği bir rahatsızlıktı kurtuldu artık ilaç bile içmiyor

ciddi misin ne tasıydı peki ve de özel değilse neydi rahatsızlığı??

Yesim tasi ,ametist ve türkuaz kullaniyorum.Yesim tasi bana cok iyi geldi sinirli agresif oldugum dönemlerde tas isiniyor negatif elektrigi topluyor.Arkadaslar taslari kullanirken temizligi ve tene degmesi cok önemli,haftada 1 topraga gömüp akan su altinda temizliyorum bence dogadaki hicbirsey bosuna degil :KK34:

Yesim tasi ,ametist ve türkuaz kullaniyorum.Yesim tasi bana cok iyi geldi sinirli agresif oldugum dönemlerde tas isiniyor negatif elektrigi topluyor.Arkadaslar taslari kullanirken temizligi ve tene degmesi cok önemli,haftada 1 topraga gömüp akan su altinda temizliyorum bence dogadaki hicbirsey bosuna degil :KK34:

canm bende yüzüğünü aldım ama tenime değmiyor taslar etkisi olmaz mı ki...senn nasıldı yüzük içinde mi?birde matlastı renkleri niye ki bilen var mı???

arkadaşlar sahtesiyle gerçeğini ayırt erme yolu ateşe tutmaktır gerçekten taş ise ateşe tutulduğunda yanmaz..hatta bende yeşim taşı vart aldığım yerde kadın kendi çakmak tuttu..plastik olsa tutuşur ki zaten satıcının öyle bir istekte etekleride tutuşur...

X