• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sidefer stick Laktofe stick

Sidefer stick mi Laktofe stick mi

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.808
1.447
63
Sidefer stick
Laktofe stick

Kızlar selam çocukların sabunlardan birini kullandırıyor musunuz memnun musunuz kabuz vs yaptı mı

Kızlar stick olarak kullanmayıp diğer türlü kullanıyorsanız o bilginiz de işimi görür

Bestiron kızımda etki etmedi demiri düşük geldi
Yeni bir şurup verdi onu içmek istemiyor diye değişiklik yapacağız 2 markayı da bilmediğim için size sorayım dedim. Malum fiyatlar uçuk en azından tavsiye üstünden gideyim

Benim kızım prematüre olduğundan demire erken başladık anemi düzeyinde kansızlığı vardı yoğun bakımda kan verdiler hatta. Ben microfer denedim önce ama asla yükselmedi demiri. Sonra doktor ferrum yazdı. İçinde paraben var falan dediler korktum ama doktor şöyle açıkladı. Biz sağlık bakanlığı onaylı olanları yazarız içerik en açık halde yazar ilaç olduğu için ama sizin internetten aldığınız ilaç değil takviyedir onları tarım bakanlığı onaylar içerik tam anlamıyla yazmak zorunda değil dedi. Ferrum kızımın demirini çok güzel yükseltti valla iki ayda şaşırdım. Ben ferrumdan devam içindeki paraben eser miktarda zaten oyuncakları yalıyor onda da var paraben dedi doktor benim temiz içerik algılarımı yıktı 😂

Kızlar bugün kızımın 9.ay kontrolü için sağlık ocağına gittik aşı olacaktı. ( aşı yokmuş Türkiye genelinde bu arada) Dedi ki aldığınız her özel ürün gıda takviyesi. VEGAFERON verdi. Bu yükseltecek dedi. Hemde ücretsiz aklınızda olsun.
Ayrıca demir verdikten sonra su içir dedi. Genelde diş çürümesi veya renk boyaması için boş içerek ürünler var ondan dolayı dedi. Emzik kullanan bebelerde yaşıyoruz genelde dedi. Avent biberon suluk kullanıyoruz biz onu özellikle sordum o temiz içerikli sorun olmaz dedi.

Back