- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
-
- Konu Sahibi mandalina95
demleyip mi içmem gerekiyor?Adete 1 hafta kala civan perçemi içmeye başlayın
Demleyerek canım internetede bakabilirsindemleyip mi içmem gerekiyor?yoksa başka tekniği var mı?
Ciddi misinizDemleyerek canım internetede bakabilirsin
Ama mutlaka iç adet başlamadan 1 hafta kadar önceden içmeye başla çok faydasını gördüm ben Her regli döneminde hastaneye gidip iğne olmaktan bu çay (civar perçemli) sayesinde kurtuldum :)
ağlayacağım mutluluktanDemleyerek canım internetede bakabilirsin
Ama mutlaka iç adet başlamadan 1 hafta kadar önceden içmeye başla çok faydasını gördüm ben Her regli döneminde hastaneye gidip iğne olmaktan bu çay (civar perçemli) sayesinde kurtuldum :)
Gerçekten çok çok faydası var artık evde ayakta geçirebiliyorum regli dönemimi he birde ayaklarımı yaz kış sıcak tutuyorumağlayacağım mutluluktan
Gerçekten çok çok faydası var artık evde ayakta geçirebiliyorum regli dönemimi he birde ayaklarımı yaz kış sıcak tutuyorum
Bu doğrumu .. mutlaka deniycem.Adete 1 hafta kala civan perçemi içmeye başlayın
Bende rezene içiyordum ergenliğimden beri annemin vazgeçilmez ilacı ayağıma da sıcak su torbası koyuyordum gayet rahat geçiyordu benim için bir de sıcak su torbasını ayağınız hariç hiç bir yerinize koymayınmerhaba hanımlar. regl dönemlerim çok ağrılı ve kanamalı geçiyor. ve ben de ağrı kesici içmek istemediğimden bol sıcak uygulama yapıp sıvı almaya çalışıyorum ama yine hastanelik oluyorum(kanamayı arttırmamak için sıcak uygulamayı ayaklarıma ve belime). bu durumu doğal yöntemlerle çözebilen var mı? pms’deyken kahve ve asitli içecekler içmemeye özen gösteriyorum bu arada. regl olmaktan korkar oldum
Ne mutlu size biz ağrı bilmeyenlerin de yerine fazla fazla ağrı çekiyoruzben adet sancısı hiç bilmem ama bildiğim birşey var
yazın denızden havuzdan gelir ayagıma çorap giyerim
1 eylül dedin mi çorap giymeye başlarım ki sıcagın gözünde yaşıyoruz yanii o derece ,
konu sahibi civan perçeminin çok faydasını görürsün inşallahhh
Ne durumdasınız ağrın nasıl geçti mimerhaba hanımlar. regl dönemlerim çok ağrılı ve kanamalı geçiyor. ve ben de ağrı kesici içmek istemediğimden bol sıcak uygulama yapıp sıvı almaya çalışıyorum ama yine hastanelik oluyorum(kanamayı arttırmamak için sıcak uygulamayı ayaklarıma ve belime). bu durumu doğal yöntemlerle çözebilen var mı? pms’deyken kahve ve asitli içecekler içmemeye özen gösteriyorum bu arada. regl olmaktan korkar oldum
Ne mutlu size biz ağrı bilmeyenlerin de yerine fazla fazla ağrı çekiyoruz
evet, sıcak su torbasının damarları genişletici özelliği olduğu için karın bölgesine uygulandığında istenmeyen durumlara sebebiyet verebilir. en sağlıklısı ayaklarBende rezene içiyordum ergenliğimden beri annemin vazgeçilmez ilacı ayağıma da sıcak su torbası koyuyordum gayet rahat geçiyordu benim için bir de sıcak su torbasını ayağınız hariç hiç bir yerinize koymayın
regle hazırlık yapıyorum şu an. olduğumda yazacağım ağrımın şiddetiniNe durumdasınız ağrın nasıl geçti mi