H
hikaruiwamoto
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mandalina95
adet olunduğunda migren ağrıları şiddetli oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşallaaaahh. ben de normalde üşütük bir tip olduğum için çorapsız falan asla gezmem. ama regl olunca sanki karnımın içinde mutfak robotu çalıştırıyorlarmış gibi acı çekiyorumben adet sancısı hiç bilmem ama bildiğim birşey var
yazın denızden havuzdan gelir ayagıma çorap giyerim
1 eylül dedin mi çorap giymeye başlarım ki sıcagın gözünde yaşıyoruz yanii o derece ,
konu sahibi civan perçeminin çok faydasını görürsün inşallahhh
Ağrı kesici olarak parol alın. Hem kesmez hemde ağrınızı hafifletir. Diğer ağrı kesiciler kesebiliyor.merhaba hanımlar. regl dönemlerim çok ağrılı ve kanamalı geçiyor. ve ben de ağrı kesici içmek istemediğimden bol sıcak uygulama yapıp sıvı almaya çalışıyorum ama yine hastanelik oluyorum(kanamayı arttırmamak için sıcak uygulamayı ayaklarıma ve belime). bu durumu doğal yöntemlerle çözebilen var mı? pms’deyken kahve ve asitli içecekler içmemeye özen gösteriyorum bu arada. regl olmaktan korkar oldum
ben hastaneye gidip iğne yaptırmadan ağrımı kesemiyorum normalde. doğal yöntemlerle çözebilir miyim diye düşünmüştüm.Ağrı kesici olarak parol alın. Hem kesmez hemde ağrınızı hafifletir. Diğer ağrı kesiciler kesebiliyor.
Civan perçemi iyi geliyormuş hem söktürüyor hemde ağrıyı kesiyormuşben hastaneye gidip iğne yaptırmadan ağrımı kesemiyorum normalde. doğal yöntemlerle çözebilir miyim diye düşünmüştüm.
Reglden önce ağrınız oluyor muregle hazırlık yapıyorum şu an. olduğumda yazacağım ağrımın şiddetini
olmadan birkaç saat önce başlıyor.Reglden önce ağrınız oluyor mu
evet aldım bir üye hanımefendinin önerisiyleCivan perçemi iyi geliyormuş hem söktürüyor hemde ağrıyı kesiyormuş
İnşeALLAH şifa olurevet aldım bir üye hanımefendinin önerisiyle
inşallah. teşekkür ederimİnşeALLAH şifa olur
hiç kadın doğum uzmanına gittiniz mi ben gittim rahimde geri dönüklük varmış o yüzden çok şiddetli ağrı oluyormuş mecburen ağrı kesici içiyorum eğer daha da geçmezse acile gidiyorum bir iğne yapıyorlar geçiyormerhaba hanımlar. regl dönemlerim çok ağrılı ve kanamalı geçiyor. ve ben de ağrı kesici içmek istemediğimden bol sıcak uygulama yapıp sıvı almaya çalışıyorum ama yine hastanelik oluyorum(kanamayı arttırmamak için sıcak uygulamayı ayaklarıma ve belime). bu durumu doğal yöntemlerle çözebilen var mı? pms’deyken kahve ve asitli içecekler içmemeye özen gösteriyorum bu arada. regl olmaktan korkar oldum
evet gittim. her şeyin yolunda olduğunu, kistim falan olmadığını söyledi.hiç kadın doğum uzmanına gittiniz mi ben gittim rahimde geri dönüklük varmış o yüzden çok şiddetli ağrı oluyormuş mecburen ağrı kesici içiyorum eğer daha da geçmezse acile gidiyorum bir iğne yapıyorlar geçiyor
doktorun dediğine inanmaktan başka çare yok o zaman mecburen böyle idare edeceksiniz geçmiş olsun tekrardanevet gittim. her şeyin yolunda olduğunu, kistim falan olmadığını söyledi.
teşekkür ederimdoktorun dediğine inanmaktan başka çare yok o zaman mecburen böyle idare edeceksiniz geçmiş olsun tekrardan
reglim gecikti benim. 3 gündür bekliyorum ben de. civanperçemini düzenli içiyorum bakalım. olduğumda ağrımın durumunu yazacağımBenim de majezike bağışıklık kazandı resmen yıllardır içiyorum ağrıyı kesmiyor artik ağrınız ne durumda ben de kullanmaya başlicam
Bekliyorum canım çay etkiliyse deneyeceğimreglim gecikti benim. 3 gündür bekliyorum ben de. civanperçemini düzenli içiyorum bakalım. olduğumda ağrımın durumunu yazacağım