- 25 Mart 2022
- 897
- 801
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İlk defa olduEt bozuk olabilir, eğer gece pencereler açık ise üşütmüş veya klima kullanıyorsanız o da çarpmış olabilir. Başka zaman da benzer şikayet varsa bünyenizin ete alerjisi de olabilir veya eti bir şeylerle marine ettiyseniz o da dokunmuş, eğer kömür ateşinde vs pişirdiyseniz dumanı da etkilemiş olabilir.
Zehirlenmişsiniz serum yemeden mümkün değil düzelmez bi an önce gidin
Halsizim kendimi toplamam lazım. Ambulansa ya da hastaneye kusmaktan korkuyorum. Pirinç lapası yiyorum.Gıda zehirlenmesi olabilir doktora görünün bence.
Çok sıvı kaybetmişsinizdir şimdiAramızda sağlıkçı var mı? Sabah uyandığımdan beri kusuyorum. Çok halsiz kaldım. Biraz kusmasam kendimi toplasam doktora gideceğim. Ne yapmam gerekir? Bu kusmayı nasıl azaltırım? DÜn kuzu eti yedim, kendim pişirdim. O mu yaptı, bilmiyorum.
Maden suyu iyi geliyormuş doğru mu?
İlaç almadan herhangi bir şeyle asla geçmez ancak 3 güne falanİlk defa oldu
Halsizim kendimi toplamam lazım. Ambulansa ya da hastaneye kusmaktan korkuyorum. Pirinç lapası yiyorum.
Gıda zehirlenmesi ya da alerji olabilir. En yakın zamanda gitmeniz lazım yanınızda kşmse yok mu? Taksi falan çağırın çünkü Sıvı kaybediyorsunuzAramızda sağlıkçı var mı? Sabah uyandığımdan beri kusuyorum. Çok halsiz kaldım. Biraz kusmasam kendimi toplasam doktora gideceğim. Ne yapmam gerekir? Bu kusmayı nasıl azaltırım? DÜn kuzu eti yedim, kendim pişirdim. O mu yaptı, bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?