• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Şiddetli kusma

Bu ara bir salgın varmış meğer ben de geçen hafta ishal kusmadan feci oldum. Doktora gitmelisin kusarsan da kusarsın ben de kustum, avm değil sonuçta hastalar gidiyor oraya. Serum en hızlı toparlayan.
Ancak et de zehirlemiş olabilir. Ki bu tehlikeli olabilir, en iyisi hemen acile gitmek

Aramızda sağlıkçı var mı? Sabah uyandığımdan beri kusuyorum. Çok halsiz kaldım. Biraz kusmasam kendimi toplasam doktora gideceğim. Ne yapmam gerekir? Bu kusmayı nasıl azaltırım? DÜn kuzu eti yedim, kendim pişirdim. O mu yaptı, bilmiyorum.
Hamile olabilir misiniz :)

En son kustuğumda apandist ameliyatı olup çıkmıştım hastaneden. Önemli birşey olabilir. Zehirlenmelerde sabahtan akşama kadar kusma hiç görmedim. Birkaç saat içinde hafif düzelme olur genelde.

İshal olmadım şimdilik. Pirinç lapası yiyorum dünden beri. Biraz halsizlik var ama düne göre iyiyim. Kusmadım sabahtan bu saate. Acilde doktora gitsem, dün kusuyordum bugün kusmuyorum dersem bakar mı bilmiyorum.
Bakarlar en azından soru sorarak anlarlar durumu. İnşallah geçmiştir tabi 🤲

Back