• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Şiddetli kusma

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
897
801
23
Aramızda sağlıkçı var mı? Sabah uyandığımdan beri kusuyorum. Çok halsiz kaldım. Biraz kusmasam kendimi toplasam doktora gideceğim. Ne yapmam gerekir? Bu kusmayı nasıl azaltırım? DÜn kuzu eti yedim, kendim pişirdim. O mu yaptı, bilmiyorum.

Et bozuk olabilir, eğer gece pencereler açık ise üşütmüş veya klima kullanıyorsanız o da çarpmış olabilir. Başka zaman da benzer şikayet varsa bünyenizin ete alerjisi de olabilir veya eti bir şeylerle marine ettiyseniz o da dokunmuş, eğer kömür ateşinde vs pişirdiyseniz dumanı da etkilemiş olabilir.

Et bozuk olabilir, eğer gece pencereler açık ise üşütmüş veya klima kullanıyorsanız o da çarpmış olabilir. Başka zaman da benzer şikayet varsa bünyenizin ete alerjisi de olabilir veya eti bir şeylerle marine ettiyseniz o da dokunmuş, eğer kömür ateşinde vs pişirdiyseniz dumanı da etkilemiş olabilir.
İlk defa oldu
Zehirlenmişsiniz serum yemeden mümkün değil düzelmez bi an önce gidin

Gıda zehirlenmesi olabilir doktora görünün bence.
Halsizim kendimi toplamam lazım. Ambulansa ya da hastaneye kusmaktan korkuyorum. Pirinç lapası yiyorum.

Geçen hafta biz ailece bu durumdaydık. Salgın var. Arkasından ishal başlayacaktır muhtemel. Ama içiniz rahat etsin, sizin sebebiniz başka birşey olabilir bir doktora görünün.

patates haşlaması ve pirinç lapası iyi gelir ,çok geçmiş olsun midenize dokunmuş olabilir ,üşütmüş olabilirsiniz .. et bozuk olabilir bi şekilde gidin hastaneye

Aramızda sağlıkçı var mı? Sabah uyandığımdan beri kusuyorum. Çok halsiz kaldım. Biraz kusmasam kendimi toplasam doktora gideceğim. Ne yapmam gerekir? Bu kusmayı nasıl azaltırım? DÜn kuzu eti yedim, kendim pişirdim. O mu yaptı, bilmiyorum.
Çok sıvı kaybetmişsinizdir şimdi
Acile gidin hemen
Geçmiş olsun

Maden suyu iyi geliyormuş doğru mu?

Diyare için iyi gelir de kusma için bilemedim. Maden suyu da asitli. Gazının çıkmasını bekleyin. Mideniz zaten hassastır. Zarar verebilir gaz. Leblebi iyi gelebilir, başka bir öneri olarak bunu diyebilirim.

Yanınıza poşet alın. Öyle hastaneye gidin. Ona kusarsınız en fazla. Ateşiniz vs yoksa yemek dokunmuş da olabilir.

Çok fena bir salgın var o olabilir. Bize oğlumun okulundan geldi. Ailecek süründük. İlk gün çok şiddetli kusma oluyor. Sonra ishale dönüyor. Ama yine de doktora gidin. Biz çok şiddetli geçirince ilaç verdiler kusma engelleyici ve ishal kesici. Serum da aldık. Serumla zor topladık.

Gıda zehirlenmesi ya da alerji olabilir. En yakın zamanda gitmeniz lazım yanınızda kşmse yok mu? Taksi falan çağırın çünkü Sıvı kaybediyorsunuz

Gida zehirlenmesi yaşadığımızda sürekli kusma yaşadık ve bize ambulansta çöp poşeti vermişlerdi. Onların her türlü tedariği oluyor. Serum yememe ragmen hemen toparlanamadim. Durumunuz umarım iyiye gider yoksa beklemeyin sakın. Gıda zehirlenmesi ise çok zor bir durum :(

Back