- 1 Mart 2010
- 44.818
- 114.069
- 798
- Konu Sahibi Hazarprensesi
Nasil bazi yerlerde bizi gordum bilemezsiniZBende kötü evladım. Yıllarca annen sizi bana ve aileme karşı dolduruyor dedi.
Boşanma davası açıldı. Babaannem annenle babanı barıştırın, yoksa baban size bakamaz, para veremez, 3 kuruş nafaka bağlanır dedi.
Biz annemden yana olduk diye, önce annen sizi doldurdu, kandırdı dedi. Sonra bir sürü olay yaşadık, ben görüşmedim, annemle ikimizi örgütlenmiş olarak görmüş olacak ki, kardeşime yöneldi. Şimdi bir şey olsa, annenle ablan seni dolduruyor diyor. Kısacası bende düşmanı oldum.
Ha bir de benim babam açık açık ben bu evlilikte hem eş hem baba olarak mükemmelim. %100 haklıyım. Hiçbir hatam yok der.
O yüzden istediğin kadar uğraş düzeltemezsin. Çok dedim babama, bak beni parayla yönetmeye kalkma, ilerde meslek sahibi olucam. Evlenicem, torunların olacak. Anneme böyle yapma dedim. Dinlemedi. Pişman olur sandım, olmadı. 1 yıla yakın görüşmedim, sonra aradım, 2 hafta düzgün görüştük, sonra gene canıma okudu. Şimdi yine görüşmüyorum.
Böyle insanlar pişman olmaz. Böyle insanlar hatalarını görmez. Psikolojik bir rahatsızlık mı yoksa kalıcı kişilik bozukluğu mu bilmiyorum. Ama ben umudumu kestim. Aramıyorum, sormuyorum. Aramayacağım, görüşmeyeceğim.
Vicdanım çok rahat. Eğer bin kere daha annemi ve kardeşimi korumam gereken bir durumla karşılaşırsam, korurum Gereken müdahaleyi yaparım, hiçte cehennemlik falan olmam. 5 vakit namaz kılar benim babam, ailesi, akrabaları ağzından dini, imanı düşürmez. Ama kalp kırmanın, dedikodu yapmanın, kul hakkı yemenin ne demek olduğundan bi haberdirler, özellikle de babaannem.
O yüzden canını sıkma. Kan bağı olmadan da aile olunur ama kalp bağı olmadan olmuyor. İnancını bilemem ya da dini nasıl yorumladığını ama ben temizlik gibi, güzel davranış gibi, ahlaklı ve şerefli olmak gibi, sevdiklerimizi korumanın da ibadet olduğuna inanıyorum. Namaz kılmakla, oruç tutmakla bitmiyor iyi insan olmak.
Canını sıkma, moralini bozma. Annenin şartlarını iyileştirebilir misin ona bak sen. Meslek sahibi olunca belki sigortasını ödersin, önceden başladıysa daha kolay olur, boşanır belki, bilemiyorum şimdi gelecek ne gösterir ama içini ferah tut.
Biz yıllardır sıkıntı çekiyoruz, dün akşam tuhaf bir rüya gördüm, iyiye yordum, sanırım Allah bana önceden göstermiş, bugün çok güzel bir haber aldım. Umarım siz de en kısa sürede feraha erersiniz. Kardeşinde umarım düzeltir kendini, ama çok zor bu yaştan sonra. Ona da üzülmesin annen, eğer insan nankörse, nankördür. Baba da olsa, evlat da olsa.
Benim babamda niye annemizi koruyoruz diye bize dusman oluyo
Kardesimide annemle ben dolduruyomus cocuk 27yasinda salak degil ya goruyo nesini doldurim
Onca seye yaptiklarina ragmen bizi kotuluyo
Onu demisiz bunu demisiz
Ben bunlardan kisip kari kizla para yiyorumda ondan cocuklarim bana dusman demiyo ama benim param yerim hesapmi vercem size diyo
Ki para onin degil maasini yesin dedemizden miras daireler var onlarida yiyo
Babasi ona birakmis sende baba ol da bizede birak diyemiyoruz benin diyo
Ben bisi istemiyorum anneme koca olsun yeter insan gibi davansin kadini aglatmasin uzmesin caresizce bize gelince sartellerim atiyo ölse diyorum bazen.
Ben konusmam onla RAbbimde canimi alsin onun evine eline dusurmesin