- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
- Konu Sahibi Hazarprensesi
konu ailem.. babam.. nasil desem her seyden etkilenir babam.. televizyona baksin televizyonda kadin esine cevap vermemeli desin hemen anneme kadin cevap vermemeli susmali sen oylesin boylesin der kavga cikarir.. her olayda kavga cikarir.. etrafinda onu gercekten seven bi tek biz vardik.. her kes o ne bicim insan anlasmak cok zor der.. kendi kardesi bile senin baban dehset bir insan diyor.. hep benim su kadar maas aliyorum aldigida 500 lira kadar o bana yeter naparsaniz yapin der.. haram olsun der bana kizdigi zaman.. evde hep kufur eder annemle kavga edince.. tamam evine para getirmek icin cok calisir baska kadinlarla isi yoktur ama evde bi gram huzur yok.. annemi dovmeye calisir bende kucuklukten beri hep ayirmaya calsiiyorum ve sinirli bi insan oldum..evde ne oluyorsa hep baskalarina anlatiyor dayima ananeme falan.. onlarda bikti artik.. imkan olsa bize gelmiycekler ama bizim icin geliyolar.. evde sorun ciktimi her kes bilir.. komsulari soylemiyorum bile o kadar gur sesi var ki bagirdimi her tarafa yayilir.. ben nasil desem hep karsi cikiyorum ona.. kufur etme anemi dovme diyorum... sensin yanlis yapma bunlari diyorum.. cik git evden falan diyorum.. erkek kardesim hep babami savunur oda kufur eder bana.. kac kere vurdu bana.. son zamanlarda konusmuyoruz zaten kardesimle.. erkek kardesim Namaz kilma sen babana karsi cikiyorsun cehenneme gidiceksin diyor.. ben bu konuda cok hassasim.. iyi bir insan olmak istiyorum ama kavga ettikleri zaman kendimi tutamiyorum hep sen yapiyorsun oylesin boylesin diyorum.. ne yapmaliyim bilmiyorum
Allahim belkide beni babamla siniyor ama ben sinifta kaldim
Allahim belkide beni babamla siniyor ama ben sinifta kaldim