• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siddet

Hazarprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
251
170
48
konu ailem.. babam.. nasil desem her seyden etkilenir babam.. televizyona baksin televizyonda kadin esine cevap vermemeli desin hemen anneme kadin cevap vermemeli susmali sen oylesin boylesin der kavga cikarir.. her olayda kavga cikarir.. etrafinda onu gercekten seven bi tek biz vardik.. her kes o ne bicim insan anlasmak cok zor der.. kendi kardesi bile senin baban dehset bir insan diyor.. hep benim su kadar maas aliyorum aldigida 500 lira kadar o bana yeter naparsaniz yapin der.. haram olsun der bana kizdigi zaman.. evde hep kufur eder annemle kavga edince.. tamam evine para getirmek icin cok calisir baska kadinlarla isi yoktur ama evde bi gram huzur yok.. annemi dovmeye calisir bende kucuklukten beri hep ayirmaya calsiiyorum ve sinirli bi insan oldum..evde ne oluyorsa hep baskalarina anlatiyor dayima ananeme falan.. onlarda bikti artik.. imkan olsa bize gelmiycekler ama bizim icin geliyolar.. evde sorun ciktimi her kes bilir.. komsulari soylemiyorum bile o kadar gur sesi var ki bagirdimi her tarafa yayilir.. ben nasil desem hep karsi cikiyorum ona.. kufur etme anemi dovme diyorum... sensin yanlis yapma bunlari diyorum.. cik git evden falan diyorum.. erkek kardesim hep babami savunur oda kufur eder bana.. kac kere vurdu bana.. son zamanlarda konusmuyoruz zaten kardesimle.. erkek kardesim Namaz kilma sen babana karsi cikiyorsun cehenneme gidiceksin diyor.. ben bu konuda cok hassasim.. iyi bir insan olmak istiyorum ama kavga ettikleri zaman kendimi tutamiyorum hep sen yapiyorsun oylesin boylesin diyorum.. ne yapmaliyim bilmiyorum :(
Allahim belkide beni babamla siniyor ama ben sinifta kaldim :(

Babanı suçlama. İşe yaramaz, sen hatalısın da desen, yaptıkların yanlışta desen babanı değiştiremezsin. Ben değiştiremedim.

Annene yöneldiğinde, dövmeye çalıştığında ayır ama asla konuşma babanla bu süreçte. Anneni koru ama babanı asla suçlama. Asla ağır konuşma. Kardeşinle asla ama asla yüzgöz olma. Kavga etmek için yer arıyor ikisi de, eğer annen boşanmak istemiyorsa veya boşanma imkanı yoksa, mecburen sessizlikle yenecek babanı.

Ne derse desin, umursamayın. Hatta haklısın deyin. Haklısın.. Çok basit görünüyor ama kavga etmekten iyidir değil mi? Sen haklısın baba, biz dikkat edelim deyin. Şimdiye kadar çözüm alamadıysanız, bir de böyle deneyin.

Sen çalışıyor musun bilmiyorum ama çalış, muhakkak meslek edin. Annen boşanmasa bile, ilerde dayanağı sen olacaksın kadının. Ona da faydan dokunur.

Kardeşin içinse çok üzüldüm. Bizde babamdan çektik ama kardeşim onu korusaydı, babam bizi bir kere yıktıysa kardeşim bin kere yıkardı. Yaşı kaç kardeşinin? Belki kazanmak mümkündür, özellikle yaşı ufaksa tatlılıkla, güler yüzle babanın hatalarını gösterebilirsiniz.

Canım kardesim yasadiklarina üzüldüm
Ama ssabır edin buna degizmez zaten bu saatten sonra dedigin gibi Rabbim sizi siniyir sabredersen daha iyilerini verecek insallah esin böyle olmaz mesela.. Yeter ki dua ve sabır et canim

Asla babana karşı gelme güzellikle söyle.Annen baban konuşurken cevap vermesin bu yaştaki insanı değiştiremezsiniz siz üstüne gitmeyin.Kardeşinizde evdeki durumu sindirmiş üzücü

Babanı suçlama. İşe yaramaz, sen hatalısın da desen, yaptıkların yanlışta desen babanı değiştiremezsin. Ben değiştiremedim.

Annene yöneldiğinde, dövmeye çalıştığında ayır ama asla konuşma babanla bu süreçte. Anneni koru ama babanı asla suçlama. Asla ağır konuşma. Kardeşinle asla ama asla yüzgöz olma. Kavga etmek için yer arıyor ikisi de, eğer annen boşanmak istemiyorsa veya boşanma imkanı yoksa, mecburen sessizlikle yenecek babanı.

Ne derse desin, umursamayın. Hatta haklısın deyin. Haklısın.. Çok basit görünüyor ama kavga etmekten iyidir değil mi? Sen haklısın baba, biz dikkat edelim deyin. Şimdiye kadar çözüm alamadıysanız, bir de böyle deneyin.

Sen çalışıyor musun bilmiyorum ama çalış, muhakkak meslek edin. Annen boşanmasa bile, ilerde dayanağı sen olacaksın kadının. Ona da faydan dokunur.

Kardeşin içinse çok üzüldüm. Bizde babamdan çektik ama kardeşim onu korusaydı, babam bizi bir kere yıktıysa kardeşim bin kere yıkardı. Yaşı kaç kardeşinin? Belki kazanmak mümkündür, özellikle yaşı ufaksa tatlılıkla, güler yüzle babanın hatalarını gösterebilirsiniz.
yok ben 21 yasindayim univeristeyi bitirdim is ariyorum.. ben kendimi kurtaririmda annemi dusunuyorum.. bazen evleniyimde kurtuluyum diyorum babamda kavga edince sende bi gidemedin dedi zaten:( ama sonra dusununce kimse icin kendi hayatimi yakmamliyim diyorum.. kardesim 19 yasinda .. babama destek ciktigi icin onu cok sever.. o iyidir ben babasina karsi cikan gunahlarla dolu bir kiz.. bana derki evlenince sende anen gibi olacaksin.. kardesimde kocasi getirip eve birakacak diyor :(
bu arada annem nasil desem yutan kadin degil babam bi laf ederse annemde cevabini verir. o kadar damarina basacak sekilde konsuuyorki dayanamiyor kadin.. :(

Canım kardesim yasadiklarina üzüldüm
Ama ssabır edin buna degizmez zaten bu saatten sonra dedigin gibi Rabbim sizi siniyir sabredersen daha iyilerini verecek insallah esin böyle olmaz mesela.. Yeter ki dua ve sabır et canim
ben sabir etmek isytiyorum farkindayim her seyin.. fakat anneme vurunca dayanamiyorum maalesef.. kenimden cikiyorum :(

Asla babana karşı gelme güzellikle söyle.Annen baban konuşurken cevap vermesin bu yaştaki insanı değiştiremezsiniz siz üstüne gitmeyin.Kardeşinizde evdeki durumu sindirmiş üzücü
annem susamaz yani olecegini bilsede konusur.. annemede engel olamiyorum.. ama kadinda hakli kim susa bilirki? ayrica sussa babam daha cok ezer.. eminim bundan.. kardesimde ayni babam..

Çocuk onu görmüş onu doğru sanıyor.Canım sabretsin annen o kazanır.
anneme diyorki sus gozunu cikarsa ne yapicaksin bende buna kizdim dedimki o kimki benim annemin gozunu cikariyor dag basimi dedim.. oyle bisey yapsin ilk ben mahkemeye veririm dedim.. tabiki kufur geldi karsiliginda..

Hazarprensesi .!.:
ben sabir etmek isytiyorum farkindayim her seyin.. fakat anneme vurunca dayanamiyorum maalesef.. kenimden cikiyorum :KK43:

Sende haklisin insan dayanamaz tabide engel olmak istersen ama sen vazgecme duanı et Allah tan sabır dile

Ne igrenc bir cumle o oyle. gercekten sabirli insansin. Ben olsam onu tavuk niyetine yolardim. Kim tavuk akilliymis belli olurdu.
kardesimde babam gibi oldugu icin cok uzuluyorum.. ayni babam gibi kendine cok guvenir cok zeki oldugunu sanir.. ama ben okudum o okumadi.. 5 yasindaki cocuk bile kandiri onu..

konu ailem.. babam.. nasil desem her seyden etkilenir babam.. televizyona baksin televizyonda kadin esine cevap vermemeli desin hemen anneme kadin cevap vermemeli susmali sen oylesin boylesin der kavga cikarir.. her olayda kavga cikarir.. etrafinda onu gercekten seven bi tek biz vardik.. her kes o ne bicim insan anlasmak cok zor der.. kendi kardesi bile senin baban dehset bir insan diyor.. hep benim su kadar maas aliyorum aldigida 500 lira kadar o bana yeter naparsaniz yapin der.. haram olsun der bana kizdigi zaman.. evde hep kufur eder annemle kavga edince.. tamam evine para getirmek icin cok calisir baska kadinlarla isi yoktur ama evde bi gram huzur yok.. annemi dovmeye calisir bende kucuklukten beri hep ayirmaya calsiiyorum ve sinirli bi insan oldum..evde ne oluyorsa hep baskalarina anlatiyor dayima ananeme falan.. onlarda bikti artik.. imkan olsa bize gelmiycekler ama bizim icin geliyolar.. evde sorun ciktimi her kes bilir.. komsulari soylemiyorum bile o kadar gur sesi var ki bagirdimi her tarafa yayilir.. ben nasil desem hep karsi cikiyorum ona.. kufur etme anemi dovme diyorum... sensin yanlis yapma bunlari diyorum.. cik git evden falan diyorum.. erkek kardesim hep babami savunur oda kufur eder bana.. kac kere vurdu bana.. son zamanlarda konusmuyoruz zaten kardesimle.. erkek kardesim Namaz kilma sen babana karsi cikiyorsun cehenneme gidiceksin diyor.. ben bu konuda cok hassasim.. iyi bir insan olmak istiyorum ama kavga ettikleri zaman kendimi tutamiyorum hep sen yapiyorsun oylesin boylesin diyorum.. ne yapmaliyim bilmiyorum :KK43:
Allahim belkide beni babamla siniyor ama ben sinifta kaldim :KK43:
Babanızdan yaşlı aklı başında hatırlı biriniarayıp anlatın .Belki utanır .İşe yarar

Babanızdan yaşlı aklı başında hatırlı biriniarayıp anlatın .Belki utanır .İşe yarar
yokki oyle birisi annesi babasi olmus.. oda babasindan oyle gormus.. diyorki babam anemi dovse ses cikarmazmis zaten hep babasi hakli olurmus.. pehh.. benimde annemin babasi rahmetli oldu anannemde konussa bu sefer annen orgutluyor der.. :(

Ben babamla konusmuyorum
Annem, yaptiklari, yasattiklari yuzunden
Surekli annemi aldatan, para vermeyen olanida yiyen bencil adamin teki
Ama elimizden bise gelmiyo annem ayrilmadikca
Aralarina giriyoruz suclu biz oluyoruz
Bise desek bizimde uzerimize yuruyo ben artik karismiyorumda konusmuyorumda

Ne haliniz varsa gorun bana bulasmayin diyorum
Annem hala katlaniyosa yapcak pek bise yok zaten

Babami zerre sevmiyorum
Hakki varmi uzerimde odenirmi odenmezmi bilmiyorum odenebilcek gibiyse odeyimde bi ilisigim kesilsin

Annem caresiz, kardesime uzuluyorum

Ben babamla konusmuyorum
Annem, yaptiklari, yasattiklari yuzunden
Surekli annemi aldatan, para vermeyen olanida yiyen bencil adamin teki
Ama elimizden bise gelmiyo annem ayrilmadikca
Aralarina giriyoruz suclu biz oluyoruz
Bise desek bizimde uzerimize yuruyo ben artik karismiyorumda konusmuyorumda

Ne haliniz varsa gorun bana bulasmayin diyorum
Annem hala katlaniyosa yapcak pek bise yok zaten

Babami zerre sevmiyorum
Hakki varmi uzerimde odenirmi odenmezmi bilmiyorum odenebilcek gibiyse odeyimde bi ilisigim kesilsin

Annem caresiz, kardesime uzuluyorum
benim babam aldatmaz parasini esirgemez.. ama nasil desem o kadar eziyorki bizi yaptiklari siliniyor..
bazen keske babam olmasaydi bende bunlari yasamasaydim diyorum.. ac kalsaydik giysim olmasaydi ama ben babami boyle tanimasaydim diyorum :(
bende senin gibi bulasmiyim diyorum ama kendimi tutamiyorum bi zaman sonra bende kopuyor.. sende benim durumumdasin.. Allah sana annenede kardesinede yardim etsin ,.

benim babam aldatmaz parasini esirgemez.. ama nasil desem o kadar eziyorki bizi yaptiklari siliniyor..
bazen keske babam olmasaydi bende bunlari yasamasaydim diyorum.. ac kalsaydik giysim olmasaydi ama ben babami boyle tanimasaydim diyorum :KK43:
bende senin gibi bulasmiyim diyorum ama kendimi tutamiyorum bi zaman sonra bende kopuyor.. sende benim durumumdasin.. Allah sana annenede kardesinede yardim etsin ,.
Amin canim benim babamda her halt var
İcki,kari kiz.
Olmasa daha guzel olurmus

Back