- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerctkn bu mesajınız benı aglattı aynısını yasarsınız ınsallah hcbrınıze bsy demıyorum
O değil de kari koca şiddet uyguluyorlar sonra bir üye gayet güzel olmasi gereken evliliğini anlattı diye demediğini birakmiyor ilginç gerçekten.Bende diyorum, hayatım neden bu kadar sıkıcı ve monoton, kocamla birbirimize hakaret edip birde uzak doğu dövüşlerini bizzat üzerimizde uygularsak tüm sorun çözülecekmis halbukiBen bunu bir düşüneyim, bak gece gece neler öğrendim, öğrendik, huzurla uyuyabiliriz artık
![]()
Bak sen şanslısın yanında iyi geceler tepiği atacak bir esin var , benim ki uzak diyarlarda şuan bende en iyisi hakaret dolu bir mesaj atayım da bir silkelenip kendinize gelelimSimdi gidip bi iyi geceler tepiği atacagim ona. Sonra o da bana sana da iyi geceler yumrugu atacakHatta beni yerlerde suruklesin. Sonra ayaklarini yikacagim.
Isim cok oyalama beni. Daha sevgimi gosterecegim
![]()
Herkese merhaba
Ben onceden sureklı burayı okurdum ama ılk defa bır baslık acıyorum. Eşimle gercektn buyuk bır ask ıle evlendık. Uzun bır flort donemının ardından kavustuk dıyebılırım. Evlılıgımızım en basından berı cok sıddetlı kavgalarımız oldu ama son yaptıkları benı gercekten mahvettı.
Suamda amasya ılınde aılesının yanına tatıle geldık esım polis memuru. Ancak esım buraya geldıgmız zaman bna ıkı defa şiddet uyguladı. Yanı bırıncı de tokat attı ıkımcıde anmesımım yanımda yerlerde surukleyıp bogazımı sıktı. Aıleme anlatsam anında alır yanından benı ama anlatamıyorum cnku anlatrsam esım ılerde kendını affetrse bıle aılem affetmez ve ustelık aılem esımı benden daha cok severler. En son yaptıgı sey ıse az omce oldu. Bebegımızım ılacını ver dedım veremem belım agrıyo dedı bende ıcerı gelıp trıp attım oda ıcerı geldı bılegımı sıktı ve annesjnın yanında senın agznı yuzunu kırarım dedı. Bı kez yapan yıne yaparmıs anladım. bunu dıyen adam bı saat once sen yeterkı ıste sana hersyı yapatım dıuen bı adam. Benım sıze sormak ıstedgım ne yapmalı ve nasıö ders vermelıyım oyle bısey yapmak ıstyorum ki kapımda kopek olsun. NOT:Az omce allahıma kıtabıma bende bıttın dedım ve bunu az omce soyledım oda agladı ama asla acıma duygusu olusmadı bende. Kbakmayım bıraz uzun oldu tavsiyelerinizi beklıyorum
Bak sen şanslısın yanında iyi geceler tepiği atacak bir esin var , benim ki uzak diyarlarda şuan bende en iyisi hakaret dolu bir mesaj atayım da bir silkelenip kendinize gelelim![]()
Hemen git ve kocan kafana bir yumruk atsin . Hakaret etsin sana ve hatta yerde suruklesin.O değil de kari koca şiddet uyguluyorlar sonra bir üye gayet güzel olmasi gereken evliliğini anlattı diye demediğini birakmiyor ilginç gerçekten.
Ve kendini o ladar inandırmış ki iş anlaşması gibi bir evlilik yazmış 8 senelik evliyim çok zor zamanlar gecirdik tartışma dibe vurma olmadi mi oldu ama asla hakaret etmedik birbirimize bağrış çağrış girmedik kavgaya bunun olmasi çok normal değil mi kafam karıştı vallahi gece gece acaba vurmali bol siddetlisi mi makbul![]()
Sen de gelince at tepigi. Msjda da belirt. Bol tutkulu tepigini gelince atacagim deBak sen şanslısın yanında iyi geceler tepiği atacak bir esin var , benim ki uzak diyarlarda şuan bende en iyisi hakaret dolu bir mesaj atayım da bir silkelenip kendinize gelelim![]()
Bunlar hep monotonluktan, şöyle hareketli bir evliliğimiz olaydı herşeyi bambaşka olurduKızlar yauykumu açtınız güldürmeyin
Ayyy kesinlikle yarin zaten iş için gidiyor 4 5 gün yok bari bu geceyi iyi degerlendirelim bol uçan tekmeli yumruklu bir gecenin ardından sabah erimi yikarim pambik gibi gonderirim ahhh nicedir hayal ettiğim buymuş meğerHemen git ve kocan kafana bir yumruk atsin . Hakaret etsin sana ve hatta yerde suruklesin.Ne bicim saygili iliskileriniz var ya?. Allam yarebbim
Ekşınsız iliski mi olur.? Bak konu sahibi ne guzel anlatti iyi bir evliligi
![]()
Ne sandin yaAyyy kesinlikle yarin zaten iş için gidiyor 4 5 gün yok bari bu geceyi iyi degerlendirelim bol uçan tekmeli yumruklu bir gecenin ardından sabah erimi yikarim pambik gibi gonderirim ahhh nicedir hayal ettiğim buymuş meğer![]()
Uzunca bir sürede yok eşim, gelene kadar ilişkimizi normal seviyeye getirmek için birbirimize bolca hakaret edip, kıvam almamız gerektiğini söyleyeyim kendisine. Tepiklere hazırlıklı olsunSen de gelince at tepigi. Msjda da belirt. Bol tutkulu tepigini gelince atacagim de![]()
Kardeş beden senin bedenin.Cok kararsızım bosanmktan ziyade kopek olsun ıstyorum
O zaman ben bir erkekle evli degilim. Aman Allahim kocam kadinmis!..Maalesef butun erkeklerde var bu psikoluk yani şiddete eğilimliler ne desem bilemedim bisüre konuşmayın tavrınızı koyun
Doğru, bir süre konuşmayınca mağara kaçkını hatasını anlayacak.Maalesef butun erkeklerde var bu psikoluk yani şiddete eğilimliler ne desem bilemedim bisüre konuşmayın tavrınızı koyun
Ciddi misiniz bütün erkekler mi? Peki benim 8 yıldır beraber yaşadığım eşi nereye koyacağız ? Erkek mi değil kendisi o zaman, bu gece şok üstüne şok yaşıyorum. Gidip yatayım en iyisiMaalesef butun erkeklerde var bu psikoluk yani şiddete eğilimliler ne desem bilemedim bisüre konuşmayın tavrınızı koyun
Erkekliği ‘yumruğu masaya vurmak’ diye algılayan bir hemcinsim daha.Ciddi misiniz bütün erkekler mi? Peki benim 8 yıldır beraber yaşadığım eşi nereye koyacağız ? Erkek mi değil kendisi o zaman, bu gece şok üstüne şok yaşıyorum. Gidip yatayım en iyisi![]()