Şiddet ve dengesiz eş

Bosanmaktan baska care yok. O el bir kez kalkarsa bir daha inmez.
Bu arada bir daha siddet uygularsa darp raporu al ki esinin calistigi kuruma bildir esin de isinden olsun.
Yasadgmız yerde degılız kucuk bır ılcedeyız ve polıs memuru oldgu ıcın kendını cok rahat aklar

Lutfen duzgun yorum yapın egerkı cozum odaklı konusmıycaksanız bırsey yazmayın
Çözüme açık misiniz peki? Adam sizi yerlerde sürükleyerek dovuyor anlatiminiza göre.siz de çok sevdiğini hissediyorum diyosunuz. E Seviyo ablacim dayak da nazar boncuğu olsun.

Cozum zaten belli.gidip Darp raporu alirsin madem. Ama ben sizin bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Sadece pasif agresif davranışlar sergilersiniz gibi.zaten derdiniz de çözüm bulmak değil köpek etmek. Nasıl tabirse.

Öfke kontrolü olmayan polis bir eş... Beni daha çok korkutan bi eş tipi yoktur sanırım.. Çok sevdiğim , kibar , sakin bildiğim, sık sık hastaneme adli rapor almak için gelen bir polis memuru arkadaş , bir öfke nöbetiyle önce karısını sonra kendini öldürdü.. Minicik evlatları da evdeymiş sanırım, diğer odada anneanneyle. Yani önemli olan köpek olması değil, sakin, normal bir insan olması..

Çok çok üzülerek söylüyorum ama ilk şiddet eşinizin suçuysa ikinci sizin suçunuz.
Hak etmişsiniz anlamında söylemiyorum bunu yanlış anlaşılmasın ama ilk tokatta boşamanız gerekirdi.
Ve hala "ailem duymasın, ben affetsem de onlar affetmez" diyorsunuz. Siz bu adamı affetmeyi mi düşünüyorsunuz?

Aileniz tabii ki affetmez.
Kimse, gözüne bakmaya kıyamadığı evladını elin oğlu hırpalasın istemez.
Bu adamla devam ederseniz o şiddetin devamı gelecek emin olun. Kendinize acımanız yoksa evladınıza, anne babanıza acıyıp da boşanmanız lazım.

bu tarz kadınlara sinir olurdum bana olsa gıderdım falan derdım ama oyle olmuyomus malesf...
Nasıl oluyor?
Dayak yiyorsunuz.
Sizi yerlerde sürüklüyor.
Kayınvalide bile sinirden bayılıyor.
Siz burada normalleştiriyorsunuz.
Bir de eşim beni seviyor dediniz ya pes..

Hayır ayırmaya calıstı benı olduruceksınz falan dedı cok uzgunum gercekten
Bence kayınvalide sizden daha çok sizin durumunuza üzülmüş.

Bir arkadaşım da eşinden şiddet görüyor ve ayrılmıyor ısrarla. Madem ayrılmayacaksın suyuna git otur derse otur kalka derse kalk, dayak yemeden iyidir demiştim.

Sizin içinde aynı şey geçerli madem boşanmak bir alternatif değil, kızdırmayın esinizi, ne istiyorsa yapın, trip sızın neyinize ? En azından can güvenliğiniz için yapın bunu!

Köpek olsun tabiri de ne kadar itici ayrıca, hani deseniz ki pişman olsun bir daha yapmasın ayrida köpek olmak nedir?

Kopek olsun ne demek ya? Bu nasil bir kafa nasil bir dusunce daha cok beklersiniz o size boyle davranmaya devam edicek yasayip goruceksiniz. Kopek olsun demeniz midemi bulandirdi
Bu durumda yardim isteyecegimiz Polis mi bunu yapan? Keske bazi memuriyetlerde belirli araliklarla test falan yapilsa.
Yardım ıstycenız polıslerden degıl narkotık

Yanı sokakta degıl anlamında vede karakolda degıl
Tamam bacim senin koca bir melek affet bir kereden ya da uc kereden birsey olmaz. Kopek etmek ne demek agziniza aci biber gerek. Boyle haza beyefendi bir narkotik polisi icin rica ederim tatsiz seyler demeyin. Savunmaya devam edin..
Saygilar sevgileer

Bu sizin ilk şiddet olayınız mı? Kendi evinizde ya da evliliğinizin herhangi bir döneminde şiddet gördünüz mü? Bana ilk değilmiş gibi geldi. Fazla normallestirmissiniz çünkü benimseyip sindirmişsiniz.

Ruh sağlığı yerinde değil eşinizin. Bir kere şiddet gösteren yine yapar . Üzgünüm :KK43:

Ben hiç dişisini yerlerde sürükleyip, tokatlayan köpek görmedim. Sizin eşiniz köpek olamaz.

O kadar normalleştirmişsiniz ki sanki adam sizi dövmemiş de, evlilik yıldönümünüzü unutmuş gibi trip ile sorunu çözebileceğinizi düşünüyorsunuz. Ne diyelim devam edin madem trip atmaya, belki bu büyük(!) yaptırım karşısında aklı başına gelir.

Bu sizin ilk şiddet olayınız mı? Kendi evinizde ya da evliliğinizin herhangi bir döneminde şiddet gördünüz mü? Bana ilk değilmiş gibi geldi. Fazla normallestirmissiniz çünkü benimseyip sindirmişsiniz.
Evlenmeden once ve evlendıkten sonra ona cok psikolojık sıddet uyguladım bazen fızıksel sıddette uyguladım yalan degıl ancak suanda o tam benım gbı oldu evlılıgımız suresınde hep gıden nefret eden acı konusan bendım ancak hc sıddet uygulamadı hersy son ıkı ay ıcınde oldu

Back
X