- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasadgmız yerde degılız kucuk bır ılcedeyız ve polıs memuru oldgu ıcın kendını cok rahat aklarBosanmaktan baska care yok. O el bir kez kalkarsa bir daha inmez.
Bu arada bir daha siddet uygularsa darp raporu al ki esinin calistigi kuruma bildir esin de isinden olsun.
Çözüme açık misiniz peki? Adam sizi yerlerde sürükleyerek dovuyor anlatiminiza göre.siz de çok sevdiğini hissediyorum diyosunuz. E Seviyo ablacim dayak da nazar boncuğu olsun.Lutfen duzgun yorum yapın egerkı cozum odaklı konusmıycaksanız bırsey yazmayın
Siddet uyguladiginda hastaneye gidip darp raporu al ondan habersiz. Aklayamaz.Yasadgmız yerde degılız kucuk bır ılcedeyız ve polıs memuru oldgu ıcın kendını cok rahat aklar
Nasıl oluyor?bu tarz kadınlara sinir olurdum bana olsa gıderdım falan derdım ama oyle olmuyomus malesf...
Bence kayınvalide sizden daha çok sizin durumunuza üzülmüş.Hayır ayırmaya calıstı benı olduruceksınz falan dedı cok uzgunum gercekten
Kopek olsun ne demek ya? Bu nasil bir kafa nasil bir dusunce daha cok beklersiniz o size boyle davranmaya devam edicek yasayip goruceksiniz. Kopek olsun demeniz midemi bulandirdi
Yardım ıstycenız polıslerden degıl narkotıkBu durumda yardim isteyecegimiz Polis mi bunu yapan? Keske bazi memuriyetlerde belirli araliklarla test falan yapilsa.
Ne alaka? Nihai olarak adam kolluk kuvveti. Birini darp etseler benim alanim degil diyerek yuruyup gidecek mi?Yardım ıstycenız polıslerden degıl narkotık
Yanı sokakta degıl anlamında vede karakolda degılNe alaka? Nihai olarak adam kolluk kuvveti. Birini darp etseler benim alanim degil diyerek yuruyup gidecek mi?
Tamam bacim senin koca bir melek affet bir kereden ya da uc kereden birsey olmaz. Kopek etmek ne demek agziniza aci biber gerek. Boyle haza beyefendi bir narkotik polisi icin rica ederim tatsiz seyler demeyin. Savunmaya devam edin..Yanı sokakta degıl anlamında vede karakolda degıl
Kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş..Evet ama bazende o kadar sevdgnı hıssedıyorumkı
Evlenmeden once ve evlendıkten sonra ona cok psikolojık sıddet uyguladım bazen fızıksel sıddette uyguladım yalan degıl ancak suanda o tam benım gbı oldu evlılıgımız suresınde hep gıden nefret eden acı konusan bendım ancak hc sıddet uygulamadı hersy son ıkı ay ıcınde olduBu sizin ilk şiddet olayınız mı? Kendi evinizde ya da evliliğinizin herhangi bir döneminde şiddet gördünüz mü? Bana ilk değilmiş gibi geldi. Fazla normallestirmissiniz çünkü benimseyip sindirmişsiniz.