Şiddet,tahammülsüzlük,manipültif kişilik 2

çok teşekkürler... bana ara sıra bazı hisler gelse de kararlıyım ama bu yazıklarımı evde söylemeye utanıyorum. arkadaşlarım bile bana çok kızıyor söylediğimde. sen kendine nasıl bunu yapıyorsun hala diye. yani marifet diye söylemiyorum ama nefret edemiyorum ben kimseden. Ama uzaklaşabiliyorum. Sevdiklerim söz konusu olunca korumacı olabiliyorum. İyisi ile kötüsü ile onu içimden atacağım kararlıyım. Bazen içimde iyi edebiyat yapıp onu masumlaştıran saftiriği susturmam lazım... Dilerim çok güzel şeyler yaşayın bundan sonra siz de. Mutlu olun daima... Sevgiler..

çok acımsız tutumları olabiliyor şu kadınların da. Stockholm sendromuna belki ister istemez kapılıyorumdur. Ama bunu gözlemlemeniz size hakkımda normal değilsin yorumunu yapma hakkı vermez. İnsan bu her hastalığa tutulur, her şeyi yaşar. Sizin yada başkasının bunu yaşamama ihtimali nedir ? En yapmam dediğiniz şeyi yaparken buluverirsiniz kendinizi. Ama bu sizi anormal yapmaz. Bakış açınızın bir noktada sıkıştığını gösterir.

Herşeyi anlatmadım. Ama güzeldi işte. Yine de en güzel şey olsa değmez bu saatten sonra. Bunu söyleyin bana.

Yasadiklariniz taze olduğu için böyle acı cekmeniz normal . Karşıdaki insanın normal olmadığını dusunuyorum ama siz de sağlıklı düşünme yetisini kaybetmişsiniz. Destek alın . Zira bu insanı hala seviyorum veya iyi anlarimiz oldu demek ilginç .. ailesi de anormal . Muhtemelen ailede de dışlanmış ezilmiş biri , bunun hıncını sizden çıkarmış . Psikolojik olarak normal insanla yaşamak apayrı bisidir . İnsan maddi sıkıntı olur katlanır , bedensel hastalık olur birbirine tutunur atlatır . Ancak bu tarz insanlarla yaşanmaz . Halinize sukredin , kurtuldum diyin ..

Biz ne dersek diyelim siz kendi bildiğinizi yapacaksınız ama lütfen pazartesi psikiyatri servisinden randevu alın ordaki bilgili insanlara anlatın derdinizi onlar çare bulacaklar buna
Sevdiğinizi sanıyorsunuz ama sevmiyorsunuz geçecek bu günler inanın
Onun size yaşattığı güzel aNlari bir dolu insan yaşatabilir emin olun yeter ki siz tedavi olun ihmal etmeyin.
Sağlık olsun gerisi gelir ş dünyada

Bi şey sorucam esınıze neden acıyorsunuz pekı o bunları yaparken sıZe hıc acıdımı bıde hadı pışman oldu ozurdıledı barıstınız eskısı gıbı olmanız mümkün degıl bunu düşünün kımse yuvasının yıkılmasını istemez kımse kalbındekı insana kotuluk konduramaz ama bır doğru var hayatta herkesın gordugu ve bıldıgı o dogruya odaklanın genç yasınızda başından berı zından etmış hayatı sadece sevgılıyken ıyıymış galıba bu adam bence ıyı kı çocuk olmadan bıtıyor öyle düşünün kendınızı başka şeylere verın acımasız olun bencıl olun bıraz

Dün dedim. Bugün tekrar diyorum. Sakın geri dönmeyi düşünme. İllaki haberlere malzememi olmak istiyorsun. Sonunu sen de görüyorsun. Üzülmüş olabilirsin. Ama zaman ver biraz. Geçecek. Şimdi dönersen 1 ay sonra yine boşluk doldurmaya çalışacaksın. Dönersen boşluk kapanmayavak. Her defasında daha çok büyüyecek. Çünkü sonunuz belli. Ya seni öldürecek ya da sen erken davranıp ayrılacaksın.

Herşeyi anlatmadım. Ama güzeldi işte. Yine de en güzel şey olsa değmez bu saatten sonra. Bunu söyleyin bana.
Değmez canım her şerde bir hayr vardır.
Biz kadinlar sevdik mi tam seviyoruz duygusal yaklasiyoruz ama erkekler oyle değil unutacaksin herşey düzelecek karşına seni gerçekten seven birisi çıkacak ve işte asıl sevmek ve sevilmek buymus diyeceksin güçlü ol.
Destek al ıçindeki sesi susturmaya çalış öyle bir adamla artık mutlu olamazsın.
Şuanda sadece önemli olan sensin tamam mi bunlari unutma.

Normal insan kendini komalik eden adamin kucuk ellerini dusunmez, onu nasil acimasizca darp ettigini dusunur.
Size vah tuh yapmak sizi kendinize getirmez, tokat gibi laflara ihtiyaciniz var ki barisip geri donup annenizin gonlune bidaha kor dusurmeyin.
Burdaki yorumlari begenmiyorsaniz gidin tedavi olun derdinizi iyi bi psikologa anlatin,burda denileni gogsunde yumusatip size soyleyecektir.
32 yillik hayatim 9 senelik evliligimde sizden cok sey gordugum kesin.
Ayrica bnm esimde asker bunu da belirteyim.

Ben ne yazıyorum siz ne anlıyorsunuz. Yada anladığınızı iddia ediyorsunuz. Olmayacağı ortada ama benim söylediğim o nasıl yaptı anlamını taşıyan bir sözdü. Hala algılama güçlüğü yaşıyorum çünkü. Gider psikologlara anlatırım sağlıklı yorumlar yapacakları %100

Bu sözünüz dikkatimi çekti cidden. Teşekkür ederim... Her türlü şey çekilir olur hayatta karşıdaki insan normalse,yani samimi ise, içten sevmişse... Bu yalana tutunmamalıyım. O samimi olsa yaşadıklarımın bir tanesini bile yaşamazdım. Her sıkıntıya da iyi güne de hazırdım oysa. Devam edebilirdim ama samimi olsaydı, beni benimsemiş ve ashiplenmiş olsaydı. Ve en azından sosyopat değil ,psikopat değil , bipolar değil göründüğü gibi olsaydı.

çok iyi yapıyosunuz bravo. biraz özsaygı lütfen.
Bir kadın olarak dahi insanın gururuna dokunuyor biliyorum.. Bir insandan hem nefret etmek, hem sevmek gibi. Ama eskisi gibi sevmediğinize , kurtulmak istediğinize eminsiniz. O hissi bilmiyorum işte bir karşılığı var mı sözlükte ? Belki yoksunluk hissi. Şu sigaradan ayağı kesilen adamın bıraktığı sigaraya çektiği hasret gibi. Yaptığı hareketlerden tiksiniyorsunuz, size yaptığı tüm psikolojik oyunların farkındasınız, kendinizi yıpranmış yağmalanmış hissediyorsunuz, en güzel günlerinizi mahvetmiş bir insandan bahsediyorsunuz, o kişi mantıken bütün psikopatik tanımlara da uyuyor, böyle sevgi olmaz buna da eminsiniz, gerçek saygı görmüşsünüz ne demektir biliyorsunuz ama nefret edemiyorsunuz. Geri dönmeyeceğiniz, belki bir daha görmeyeceğiniz, size çok zarar vermiş belki insanlıktan çıkmış birinden ayrılmak sizi üzüyor. Ama hem de yaptıklarını düşününce kalbiniz sıkışıyor. Hanımlar ,hanımefendiler anlar aslında birbirinin dilinden. Çünkü o sahiplenmeyi, kırılmışlığı ve naifliği ortak paydada anneliği hepimiz yaşıyoruz doğuştan... O pislik özür dileyecek mi ? Yaptığı hataları anlayacak mı ? Kıvranacak mı ? Perişan olacak mı ? Bir insan olsun anlayacak mı beni bir gün..

bence yani hala seviyor olsanız bile bunu dile getiriyor olmanız da ilginç. ben olsam seviyorum demeye utanırım. kendi adıma, beni büyütüp bu yaşa getiren ailem adına, düşürdüğüm çocuk adına utanırım.

Söyleyemiyorum zaten. Çevremdeki kimseye ,dile getiremiyorum ve utanıyorum. Ama tanımadığımız insanlar böyle şeyleri atmanın başarılı yoludur. Sizin beni hiç tanımadığınız gibi ben de sizi tanımam. Ve bana idam layık görseniz umurumda olmaz. Çünkü nelerden utandığımı yada utanmadığımı asla bilemez ,an itibariyle yorum yaparsınız. Yine de kendimi eleştirdiğim herşeyi burada görmekten mutluyum. Size de teşekkür ederim.

diyosunuz ki evlenmeyi çok istiyodu vs vs. düğündne hemen sonra bu problemler başlamış. insan gerçek karakterini bu kadar gizleyemez bana göre.

olayı en bastan anlaymısıın en bastan seninde htaltın var istediğin seyleri yaptırmak için bekleyecektin . esin zorladı deme . bendede öyşe eksikler oldu taktım uzun süre kafama ama sonra unutmak için ugrasatım esime dedim. biraz azaldı ssonra simdi takmıyorum

grlinlik resimlerine bakamam makyajım cok kötü onların akrabasıydı sesde edemedim zatn ortm karanlıktı bembeyaz olmusum dısarda farkettm

esindede problemler var ama birde tartısmalar neden cıkıyor ona bak. aile evlilik danısmanına gidin .

zatn seni dövmüş bu cok kötü birsey bundan sonra verecksen son sans olur

Ailem hemen boşanmamı istiyor. Ben de davayı açtım

Yere göğe sığdıramadığın ailem dediğin insanın bir anda seni hiçe sayması defalarca kırması incitmesi ne demek çok iyi biliyorum Allah yardımcımız olsun demekten başka bir şey gelmez elimden

Boşandığınız için üzülebilirsiniz,ama o adamdan boşandığınız için üzülmeniz kabul edilebilir değil.
Eski eşimin psikolojik rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyorum,öğrenemedim.
Bir yanağımı okşarken,diğer yanağımı tokatlayacak karakterdeydi.
Güzel zamanlarım da nişanlılık dönemi dışında pek olmadı. O güzel zamanlar aklıma geldiği zamansa duyduğum his tiksinti... Bazen aklıma geldikçe dudağımı yanağımı siliyorum. Kaşıntı tutuyor. Yaptıklarından sonra o sözde güzel zamanların hiçbir değeri olamaz. Asla özlenemez benim nazarımda.
Şaşırdım açıkçası durumunuza. Ama geçici olduğunu sanıyorum. Ben ve benim gibi olanlar belki daha çabuk atlatıp öfke,tiksinti,nefret duyarken; sizde bunların olması zaman alacak belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…