- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet isim var ticaretle uğraşıyorum Müşteri çevremde bulunduğum il işte bu yüzden bırakıp hemen gidemem ekmeğim düzenim için durumum iyi kendisinden çok daha iyi kazanıyorum şükür
Ailesi arkanızda durmayacak inanmayın şimdiki mahcup hallerine.
Kendinizi koruyun mutlaka çünkü bu tipler genelde cezaevinden çıkınca daha tehlikeli olurlar.
Madem kendisi de polis hemen cimerden içişleri bakanlığına şikayet et. Elinde darp raporu, polis tutanağı, tanık ifadeleri, tutuklama kararı ne varsa ekle. Bir de işyerinden ceza alsın, silahına el konulsun. İçişleri bakanlığı personeli konusunda alkol ve kadına şiddet konularında çok hassas ve cezasız bırakmıyor. Kendiliğinden öğrenmelerini beklersen sonuç alamazsın, içişleri bakanlığına cimerden yazarsan soruşturma geçirir ve ceza alır. Silahına el konulması ve naaş kesintisi bir yana ceza puanı ile işyerinde bu konunun öğrenilmesi güzel bir ders olur.Alkollü diye hixvirsey diyemedi polisler tepki veremediler beni götürdüklerinde bu söylediklerini duydunuz sizde tanıklık edebilirmsnz diye biz bisey yapamayz böyle bir yetkimiz yok söyleyemeyiz denildi bize zaten aralarında arkadaslari da vardı çünkü kendisi de p.
Şikayet ederseniz mesleğinden olmaz. Bu konu ile ilgili disiplin kanununa mesleğim gereği hakimim. 6 ay kısa süreli durdurma cezası alır, ceza puanı işlenir, cezanın infazı da maaşının 1/4 yada 1/5 nin kesilmesi şekilde olur. Bir de silahına el konulur zaten polisler geldiğinde el konulmuş tutanak altına alınmıştır. Normalde tutuklama olduğu iÇin işyerinin soruşturmaya başlaması gerekir siz işlemleri hızlandırmak için cimer den içişleri bakanlığına yazın. İçişleri bakanlığından emir gidince hızlı bir şekilde işleme alıp sonucu içişleri bakanlığına bildirmesi gerekiyor işyerinin.Haklısınız ben korkmuyorum hiç birinden tekim kimsem de yok kanunlara güvenebilirim bir tek uzaklaştırma aldım birkaç komşumda yanımda umarım birdaha cesaret edemez tekrar şikayet edersem ozaman kendi kaybeder mesleğinden de olur birdaha olursa ciddiye alır umarım bu tutuklama 1 2 gün içeride kalma ona ders olur
Bunu hemen yapın H hersey36 . Bu adam iflah olmaz. Bu ceza ona ders olur falan diye düşünmeyin sakın elinizden ne geliyorsa yapınMadem kendisi de polis hemen cimerden içişleri bakanlığına şikayet et. Elinde darp raporu, polis tutanağı, tanık ifadeleri, tutuklama kararı ne varsa ekle. Bir de işyerinden ceza alsın, silahına el konulsun. İçişleri bakanlığı personeli konusunda alkol ve kadına şiddet konularında çok hassas ve cezasız bırakmıyor. Kendiliğinden öğrenmelerini beklersen sonuç alamazsın, içişleri bakanlığına cimerden yazarsan soruşturma geçirir ve ceza alır. Silahına el konulması ve naaş kesintisi bir yana ceza puanı ile işyerinde bu konunun öğrenilmesi güzel bir ders olur.
Kesinlikle ve sicili ne durumda, ceza puanı ne durumda bilmiyorsunuz, ceza puanı sonucu meslekten çıkarma cezası var, sırf bu bile onu sindirmeye yeter. Kadına şiddet, tutuklanma, alkol zaten yeterli ceza alması için. Tutuklanma yada gözaltı sırasında silahına el konulması da ceza almasını güçlendirir. Kolluk kuvvetlerinin mesleği gereği silah ile görev yaparlar, silahına el konulması mesleğini yapmasına engeldir. İçişleri bakanlığı yüksek disiplin kurulu kararıdır bu.
O akrabasının ağzına.....Bu arada komsularimda kendisinden korkuyor çünkü hepsine küfür etti balkondan alkollüyken sadece bir komşum yetişti beni kurtardılar korkmadan yalnız şahitlik etmeyebilirler ama savcı talimatıyla olayla ilgili komsulara soru sorulmus sagolsun bir komsum oldugu gibi dogru soyledikleri kadinin bizde gorduk kurtardik demis bizim olayı anlatmış herhalde bundan içeri atıldı ama zoruma giden bir akrabası beni aradı geçici attılar çıkar o sonrada sen şikayetini geri alsanda almasanda sorun değil hiç bir ceza almaz dedi bana boşuna çabalama dedi bozuldum buna da ayrıca
Maalesef …. Doğru söylüyorsunuz.Hep yazdım hep yazarım. Ben askerden , polisten korkarım. O kadar çok şey duydum , okudum ki. Bu ülkenin sorunlu ne kadar herifi varsa işsiz güçsüz hepsi polis , asker oldu. Akrabalarımdan bile bilirim bunu.
İyisi yok mu elbette ki var. Ama çoğunluk bu halde iken ben iyisini bulurum diye şansımı denemezdim. Allah konu sahibinin yardımcısı olsun. Hukuk doğru düzgün işletilse böyle dayakçınında dişi sökülür, hırsızında. Ama eldeki durum belli...Maalesef …. Doğru söylüyorsunuz.
Aynı şeyleri yaşadım bende inşallah kolayca bosanirsin ama benim komşularım polis çağırmadi ve bende cagiramadim telefonu saklıyordu sonradan gidip şikayetçi olamadım korktum ceza almazsa basimaa bela olur diye kendiside polis çünkü ... inşallah burada görürüm ceza alındığını meslekten atıldığını adı pislik adamBebeğini gözünden sakinan çok seven adam kucağımdayken bana saldırdı hiç unutamayacağım bu durumu gözü dönmüş gibiydi hiç beklemediğim bir durumdu hala etkisindeyim inanın bana
sana yazmak için girdim hesaba. Öncelikle tutuklama kararını veren sulh hukuk hakimi meslektaşımı tebrik ediyorum.Evt
Evet ama bisey olmaz sadece soruşturma açılır denildi bilmiyorum açıkçası bu tutuklama kararı olmasaydı hiç umudum yoktu ceza vs alacağından yalnız silahı kafama dayadi tehdit etti dayak yerken bagirirsam cocuk korkarsa kafama sikarim dedi kabzasiyla sırtıma kafama vurdu komşular gelince silahı yastığın altına koydu ama ben hepsini ifademde verdim tabi dikkate alınırsa somut delil sadece sırtımda boynumda bileğimde ve yüzümdeki morluklar sanırım hiç birsen de olmaz devamında kendisine
Çok geçmiş olsun Inşallah ordan çıkamaz, hakkında davacı olun ve de acilen boşanmaya bakın, darp raporu da alsaydınız ne olur ne olmaz diye ...Eşim tarafından darp edildim komşular beni kurtardı ancak sabahı beklenmedik bir durum oldu eşime tutuklama kararı verildi ben hiç ceza almaz ifade alır bırakılar diye ¹düşünmüştüm çok şaşırdım ama çok mutlu da oldum çünkü o bana öldüresiye vururken hiç acımadı bende ona acımıyorum umarım çıkmaz hatta itiraz etmiş uyuşturucu içenleri içeri atmıyorsunuz beni attınız diye haber geldi oysa hiç umudum yoktu tek endişem erken çıkması böyle bir durum yaşayan varmı
sana yazmak için girdim hesaba. Öncelikle tutuklama kararını veren sulh hukuk hakimi meslektaşımı tebrik ediyorum.
Sonra sana gelince zaten kollukla birlikte darp raporu almışsındır.
Ancak derhal ilk iş yarın bir avukat bul. Maddi durumun yoksa bulunduğun ilin barosuna müracaat et sana yardımcı olacaklardır.
Şimdiye kadar hiçbir konuda bir şey olmaz demedim ben yıllardır hukukçuyum, yok polis memuru yok bilmem kimin eniştesi bunların hiçbiri hukuka dair herhangi bir konuda yorum yapamazlar. Avukatla hareket edersen o pisliği süründürürsün. Herhangi bir polisin hukuk bilgisi genel cmk ve ifade usulü dışında yoktur.
Eğer evde oturup birilerinden bir şey beklersen sevincin kısa sürecek. Tutuklama bir tedbirdir ve süresi kısadır.
Kendini biraz olsun seviyorsan bir avukat ile birlikte harekete geç.