İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama bir kız öldürülüyor o öldüren şüphelinin annesi intihar etti deniliyor ama kimse inanmıyor konuşmaması için vs deniliyor sosyal medya da şuan her yerde bu haber var cidden psikolojimizi bozdu.Izlemiyorum. ne oldu ki?
Kadının intihar şekli garip. Elinde alışveriş poşeti ağzında maskeyle kimse dağa çıkıp da intihar etmez. Madem suçsuzsun neyden korkacaksın ki ? Neyden çekinip de intihar edeceksin ? Kıza şiddet uygulayan ve ölümünden şüpheli kişi ve ailesinin işi diye düşünüyorum. Ölümden şüpheli dahi olmasa bi kızı bayıltana kadar dövüp de canlı yayın açacak cesareti bulan şahıs bunu da yapar. Allahım bir an önce gerçekleri su yüzüne çıkarır inşallahİsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama bir kız öldürülüyor o öldüren şüphelinin annesi intihar etti deniliyor ama kimse inanmıyor konuşmaması için vs deniliyor sosyal medya da şuan her yerde bu haber var cidden psikolojimizi bozdu.
İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama bir kız öldürülüyor o öldüren şüphelinin annesi intihar etti deniliyor ama kimse inanmıyor konuşmaması için vs deniliyor sosyal medya da şuan her yerde bu haber var cidden psikolojimizi bozdu.
Aynen öyleKadının intihar şekli garip. Elinde alışveriş poşeti ağzında maskeyle kimse dağa çıkıp da intihar etmez. Madem suçsuzsun neyden korkacaksın ki ? Neyden çekinip de intihar edeceksin ? Kıza şiddet uygulayan ve ölümünden şüpheli kişi ve ailesinin işi diye düşünüyorum. Ölümden şüpheli dahi olmasa bi kızı bayıltana kadar dövüp de canlı yayın açacak cesareti bulan şahıs bunu da yapar. Allahım bir an önce gerçekleri su yüzüne çıkarır inşallah
İşte psikolojimi bozanda bu.Bu ülkede olan herşey kadınlara oluyor zaten,
Zulme uğrayan kadin
Öldürülen kadın
Suçlanan yine kadın
Iftira atilanda kadın ..!
Ne kadar da adaletli bir dünya böyle ..
Ben izlemiyorum o saatte uyanık olmadığım içinHanımmlar, bugunki Müge Anlının programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkes mügeanlıyalnizdeğildir tagi açmış
Ben evde olmuyorum ama sosyal nedya sağolsun hep programdan kesit çıkıuor karşımaBen izlemiyorum o saatte uyanık olmadığım içinAma seviyeli bir program olaylardaki insanlar seviyesiz ki müge anlının üzerine geliniyo
Kesinlikle. Umarım başına bir şey gelmez tehdit ediliyormuşMüge Anlı müthiş bi kadın.Yok yere okları ona döndürüp onu suçlu göstermeye çalışıyorlar. Ailesi, çevresi, kendisi, ekibi tehdit edilmesine rağmen asla geri adım atmadı,atmıyor.
Hatta şöyle. Çok büyük bi örgütse oğlu kocası falan değil de daha da başlarında olan biri varsa o bile yapmış yaptırmış olabilir. Neler neler görüyoruz. Olmayacak şey asla değil benceAynen öyle
Mesela bir de dikkat edin başına ateş edikse kan kulağına doğru akar yere bayılınca.
Ama kadının cenesine yani dikey akmış kan. Yere yığılan birinde nasıl olabilir bu?
katılıyorum ya bence de fuhuşa sürükleyen bir örgüt varMüge anli da izlemedim ama sosyal medyadan olaya hakimim az çok . Yakinda yayin yasagi gelecektir. Ve biraz daha kurcalarlarsa yurtlarda büyüyen kızları fuhuşa sürekleyen bir örgüt cikacak altindan ki ucu siyasilere kadar dayanıyor gibi.
al benden de o kadar.. uzun tişörtler aldım rahat etmek için artikİşte psikolojimi bozanda bu.
Artık kıyafet seçerken bile dikkat ediyroum zaten açık giyinmem ama şu iç gösterir şu çok dar gelir bunun önü biraz açık demeye başladım halbu ki seçtiklerimin hepsi çok olağan şeyler
aynen öyle bir teşkilat var ortada kadını da konusmasin diye ortadan kaldırdılarProgramı izlemiyorum ama olaya hakimim.
Bugün akşam sırf dün vuku bulan şüpheli intihar için izleyeceğim.
Bence fazla derin bir mevzuya parmak bastı, bir teşkilat söz konusu.
Ve intiharlar silsilesi de bunun canlı kanıtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?