• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet şiddet!

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.687
133
Hanımmlar, bugunki Müge Anlının programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkes mügeanlıyalnizdeğildir tagi açmış

Izlemiyorum. ne oldu ki?
İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama bir kız öldürülüyor o öldüren şüphelinin annesi intihar etti deniliyor ama kimse inanmıyor konuşmaması için vs deniliyor sosyal medya da şuan her yerde bu haber var cidden psikolojimizi bozdu.

İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama bir kız öldürülüyor o öldüren şüphelinin annesi intihar etti deniliyor ama kimse inanmıyor konuşmaması için vs deniliyor sosyal medya da şuan her yerde bu haber var cidden psikolojimizi bozdu.
Kadının intihar şekli garip. Elinde alışveriş poşeti ağzında maskeyle kimse dağa çıkıp da intihar etmez. Madem suçsuzsun neyden korkacaksın ki ? Neyden çekinip de intihar edeceksin ? Kıza şiddet uygulayan ve ölümünden şüpheli kişi ve ailesinin işi diye düşünüyorum. Ölümden şüpheli dahi olmasa bi kızı bayıltana kadar dövüp de canlı yayın açacak cesareti bulan şahıs bunu da yapar. Allahım bir an önce gerçekleri su yüzüne çıkarır inşallah

Ay ben oyle programlari hic izleyemiyorum ya :( gercekten insanin psikolojisini bozar. Surekli cinayet vs.vs.yurek dayanmaz ya.

Müge anli da izlemedim ama sosyal medyadan olaya hakimim az çok . Yakinda yayin yasagi gelecektir. Ve biraz daha kurcalarlarsa yurtlarda büyüyen kızları fuhuşa sürekleyen bir örgüt cikacak altindan ki ucu siyasilere kadar dayanıyor gibi.

Kadının intihar şekli garip. Elinde alışveriş poşeti ağzında maskeyle kimse dağa çıkıp da intihar etmez. Madem suçsuzsun neyden korkacaksın ki ? Neyden çekinip de intihar edeceksin ? Kıza şiddet uygulayan ve ölümünden şüpheli kişi ve ailesinin işi diye düşünüyorum. Ölümden şüpheli dahi olmasa bi kızı bayıltana kadar dövüp de canlı yayın açacak cesareti bulan şahıs bunu da yapar. Allahım bir an önce gerçekleri su yüzüne çıkarır inşallah
Aynen öyle
Mesela bir de dikkat edin başına ateş edikse kan kulağına doğru akar yere bayılınca.
Ama kadının cenesine yani dikey akmış kan. Yere yığılan birinde nasıl olabilir bu?

Bu ülkede olan herşey kadınlara oluyor zaten,
Zulme uğrayan kadin
Öldürülen kadın
Suçlanan yine kadın
Iftira atilanda kadın ..!
Ne kadar da adaletli bir dünya böyle ..
İşte psikolojimi bozanda bu.
Artık kıyafet seçerken bile dikkat ediyroum zaten açık giyinmem ama şu iç gösterir şu çok dar gelir bunun önü biraz açık demeye başladım halbu ki seçtiklerimin hepsi çok olağan şeyler

Hanımmlar, bugunki Müge Anlının programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkes mügeanlıyalnizdeğildir tagi açmış
Ben izlemiyorum o saatte uyanık olmadığım için😊 Ama seviyeli bir program olaylardaki insanlar seviyesiz ki müge anlının üzerine geliniyo

Müge Anlı müthiş bi kadın.Yok yere okları ona döndürüp onu suçlu göstermeye çalışıyorlar. Ailesi, çevresi, kendisi, ekibi tehdit edilmesine rağmen asla geri adım atmadı,atmıyor.

Ben izlemiyorum o saatte uyanık olmadığım için😊 Ama seviyeli bir program olaylardaki insanlar seviyesiz ki müge anlının üzerine geliniyo
Ben evde olmuyorum ama sosyal nedya sağolsun hep programdan kesit çıkıuor karşıma

Görgü taniklarinin ifadesi var. Beyaz bir araba ve erkek sesleri geldigine dair, sonrasında silah sesi gelmiş. Buyuk ihtimal kadini biri enseden vurdu. Yani intihar edecek olsam kendimi niye enseden vurayim ki kafama yandan dayar sıkarım.

Müge Anlı müthiş bi kadın.Yok yere okları ona döndürüp onu suçlu göstermeye çalışıyorlar. Ailesi, çevresi, kendisi, ekibi tehdit edilmesine rağmen asla geri adım atmadı,atmıyor.
Kesinlikle. Umarım başına bir şey gelmez tehdit ediliyormuş

Aynen öyle
Mesela bir de dikkat edin başına ateş edikse kan kulağına doğru akar yere bayılınca.
Ama kadının cenesine yani dikey akmış kan. Yere yığılan birinde nasıl olabilir bu?
Hatta şöyle. Çok büyük bi örgütse oğlu kocası falan değil de daha da başlarında olan biri varsa o bile yapmış yaptırmış olabilir. Neler neler görüyoruz. Olmayacak şey asla değil bence

Müge anli da izlemedim ama sosyal medyadan olaya hakimim az çok . Yakinda yayin yasagi gelecektir. Ve biraz daha kurcalarlarsa yurtlarda büyüyen kızları fuhuşa sürekleyen bir örgüt cikacak altindan ki ucu siyasilere kadar dayanıyor gibi.
katılıyorum ya bence de fuhuşa sürükleyen bir örgüt var

Programı izlemiyorum ama olaya hakimim.
Bugün akşam sırf dün vuku bulan şüpheli intihar için izleyeceğim.
Bence fazla derin bir mevzuya parmak bastı, bir teşkilat söz konusu.
Ve intiharlar silsilesi de bunun canlı kanıtı.

İşte psikolojimi bozanda bu.
Artık kıyafet seçerken bile dikkat ediyroum zaten açık giyinmem ama şu iç gösterir şu çok dar gelir bunun önü biraz açık demeye başladım halbu ki seçtiklerimin hepsi çok olağan şeyler
al benden de o kadar.. uzun tişörtler aldım rahat etmek için artik

Programı izlemiyorum ama olaya hakimim.
Bugün akşam sırf dün vuku bulan şüpheli intihar için izleyeceğim.
Bence fazla derin bir mevzuya parmak bastı, bir teşkilat söz konusu.
Ve intiharlar silsilesi de bunun canlı kanıtı.
aynen öyle bir teşkilat var ortada kadını da konusmasin diye ortadan kaldırdılar

Back
X